úterý 24. května 2022

SKVĚLÁ MINI KOLEČKA SE SKOŘICÍ A ČOKOLÁDOU A DALŠÍ DOBROTY


Krásné úterý vám všem! Dnes tu pro vás mám ukázku produktů, které jsem si měla možnost vybrat na zajímavém e-shopu s maďarskými potravinami. Jak jistě víte, pokud mě sledujete nejen na blogu, ale i na mém youtube kanále, miluju jídlo. Ráda zkouším nové zajímavé potraviny. I proto jsem byla samozřejmě ráda, když jsme se se stránkou www.madarske-delikatesy.cz dohodli na spolupráci. Samotné potraviny mi vybírali oni. Já jen napsala své preference a poté mi byl zaslán balíček. A co jsem dostala k vyzkoušení a jak mi to chutná? Na to se pojďte podívat! Mimochodem, pokud mě sledujete na Youtube, v posledním videu jste už mohli vidět, co jsem si vybrala :)

Jako první jsem v balíčku našla sladkosti. A to konkrétně sušenky. Od značky DETKI jsem zde našla hned dvoje. První jsou mini skořicová kolečka (klik zde), která na e-shopu stojí 32 Kč. To byl vlastně i první produkt, který jsem ochutnala. Jeli jsme totiž zrovna do krámu a já začínala mít hlad. Tak jsem sušenky otevřela a jednu si vzala. No a dopadlo to tak, že jsem si nabrala celou hrst s sebou do auta. Ano, až tak moc mi skořicová kolečka chutnala. Jedná se tedy o malinká skořicová kolečka, ze kterých cítím něco jako napůl perníčky a napůl klasická esíčka a to vše s čoko polevou. No jsou skvělá. Nejsou přeslazená, což vidím taky jako plus. 

Jako druhé jsme otevřeli medové sušenky s jablečnými kousky a skořicí (klik zde) 32 Kč. Upřímně vám řeknu, že sama bych si tyhle sušenky určitě nevybrala. Nejsou ničím plněné, ani v čoko polevě a přišly by mi na první pohled nudné. Což se ale rozhodně nedá říct o chuti. I když se jedná o sušenky, jsou krásně vláčné a jemné. Mají v sobě kousky jablíček a příjemnou skořicovou chuť. Opět se nejedná o žádné přeslazené sušenky. Jsou skvělé třeba na odpolední mlsání a k tomu nějaké to ovoce. Pecka! Navíc má každá sušenka jiný tvar a vzor. Což mi přišlo taky pěkné a roztomilé. 

Dalším kouskem, který jsme už stihli vyzkoušet je levandulový sirup (klik zde) 129 Kč. Už když jsem projížděla e-shop, sirupy mě hodně zaujaly. A jsem ráda i za příchuť, kterou mi zaslali. Levandulový sirup jsem snad ještě neměla. Samotná příchuť je hodně zajímavá a zvláštní. Příteli moc nechutná, na něj je asi až moc zvláštní, ale mě ano. Pokud vám nevadí levandule v pokrmech, bude vám chutnat. Má i pěkné jednoduché složení. Dávám si ho nejraději s vychlazenou minerálkou. Určitě to nebude kousek pro každého, ale jak jsem psala, pokud máte rádi levanduli nejen jako vůni do interiéru, ale i v pokrmech, určitě zkuste. 




Potom jsem dostala k vyzkoušení těstoviny. Jedny bezlepkové vrtule z červené čočky (klik zde) 69 Kč a druhé jsou široké nudle s červenou řepou (klik zde) 55 Kč. Oboje dvoje těstoviny ráda vyzkouším. Sama si ráda kupuju těstoviny z červené čočky, hrachu nebo cizrny. Bude to skvělý kousek na večerní salát a nebo jako příloha k obědu. Až vyzkouším, dám vám vědět o tom, jak mi chutnaly - A to ve videu. A nebo si z nich rovnou ve videu něco uvaříme? Asi ano :)

A nakonec jsem v balíčku našla koření. Hodně jsem si přála vyzkoušet papriku. Maďarsko a paprika, to k sobě neodmyslitelně patří. K vyzkoušení jsem dostala mletou sladkou papriku (klik zde) 49 Kč. Líbí se mi už samotný obal. Byl by to krásný kousek do nějakého balíčku s jídlem, který by byl jako dárek. 

Potom jsem dostala kouřovou česnekovou pastu (klik zde) 75 Kč. Za tu jsem moc ráda, protože ta mě na e-shopu zaujala velmi. Lze ji použít do pomazánek, marinád i zálivek. Přítel si ji zkoušel přidat do polévky a moc mu chutnala. Má opravdu velmi výrazné kouřové aroma a samozřejmě když si k ni přivoním, je opravdu hooodně česneková. Nečekané, že? :D Pro milovníky česneku to bude ráj. A já jsem milovník česneku. Cpu ho všude, kam to jde :) Je zdravý a mě dochucování jídel česnekem moc chutná. Neumím si představit péct třeba maso a nedat tam česnek. Mimochodem, asi zkusím pastu přidat do marinády na maso a nechám to do druhého dne odležet. To bude mňamka, už se těším!

Posledním kouskem, který jsem v balíčku našla, je zeleninová směs koření bez cukru (klik zde) 49 Kč. Líbí se mi složení a opět i samotný obal. Ano, je to detail, ale mě to zkrátka těší, když mají potraviny pěkný obal. Koření bude skvělé do polévky. Ale dá se opět použít i do salátů, zálivek či pomazánek. Je bez cukru a zvýrazňovačů chuti. 
 
Ještě jednou bych ráda poděkovala za zaslání produktů k vyzkoušení. Musím uznat, že se trefili se vším skvěle. Všechno co jsem zatím stihla vyzkoušet bylo skvělé. A to co jsem vyzkoušet ještě nestihla, to vyzkoušíme společně v mém příštím videu. Těšíte se? :) Věřím, že ano. 






JAKÁ POTRAVINA VÁS ZAUJALA A CHTĚLI BYSTE JI VYZKOUŠET?
MÁTE RÁDI MAĎARSKÉ POTRAVINY?

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.madarske-delikatesy.cz

4 komentáře:

  1. Spolupráce s e-shopem s jídlem by se mi taky líbila. Taky ráda zkouším nové potraviny :). Zaujaly mne těstoviny i sušenky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky nadšená, jídlo prostě nikdy neodmítnu :D

      Vymazat
  2. Ahoj, tak tuto spolupráci bych taky "brala", už koukám na jejich e-shop. MOc pěkné produkty mají. Krásný den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)