pondělí 30. května 2022

VELKÁ ZÁSOBA PRODUKTŮ NA ÚSTNÍ HYGIENU


Krásné pondělí vám všem! Jak se máte a jaký jste měli víkend? My jsme o víkendu koukali na hokej a trávili čas s naším králičím přírůstkem, který jsem vám ukazovala v minulém článku. Věnujeme se naší králičici co nejvíc a co nejvíc ji pouštíme ven z klece a učíme ji různé povely a hrajeme s ní jednoduché "hry". Je velice šikovná a chápavá, tak z toho mám velkou radost! :)  A co toho sní! Přijde mi, že má pořád jen hlad. Ale zas jí nechceme přecpávat, tak ji krmíme podle toho, jak by se mělo dle návodu a občas ji dáme nějakou tu zdravější mlsku. 

Ale zpět k pointě dnešního článku. Dnes vám ukážu produkty, které jsem si mohla vybrat v rámci barterové spolupráce na e-shopu www.nazuby.cz. Když mi nabídka přišla, neváhala jsem. Produkty na zuby potřebujeme a používáme všichni a tak nebylo proč spolupráci nepřijmout. Navíc jsem na e-shopu zahlédla i produkty, které jsem chtěla dlouho vyzkoušet. Líbí se mi jednoduchý a přehledný koncept. Najdete tu například elektrické kartáčky, klasické kartáčky, zubní pasty, ústní vody, mezizubní péči, produkty na bělení zubů, ústní sprchy a další. Navíc pokud používáte PlnouPenezenku jako já, můžete získat i cashback z nákupu. A co jsem si na e-shopu vybrala já?

Vybrala jsem si ústní vody Listerine, které si normálně nekupuju, protože mi přijdou v obchodech dost předražené. Ale přítel má tuto značku rád a tak jsem si vybrala 4 varianty na zkoušku. První je ústní voda Listerine s příchutí zázvoru a limetky 109 Kč. Ta mi přijde asi nejvíc zajímavá a podobnou jsem ještě neměla. Druhá je Listerine ústní voda 97 Kč Fresh Burst, která udržuje svěží dech. Třetí je Listerine Smart Rinse 89 Kč, což je ústní voda pro děti bez cukru a alkoholu. Barví zubní plak a zbytky jídla. Chtěla jsem vyzkoušet i to, jak chutná dětská verze těchto ústních vod a proto jsem si ji vybrala. Poslední ústní vodou Listerine je Total Care 113 Kč, která je bez alkoholu a má antiseptické účinky. 

Dále jsem si vybrala jednu z levnějších ústních vod, která mě zaujala. Jedná se o ústní vodu Capitano 50 Kč, která je bez obsahu alkoholu, chrání dásně, osvěžuje dech a obsahuje fluoridy. No a protože mi zrovna dochází zásoba kartáčků na zuby, objednala jsem si do zásoby i kartáčky Curaprox Soft 1560, kde jsou v balení 3 kusy. Kartáčky mají středně měkká vlákna. Mají 1560 vláken v jedné hlavici kartáčku a jsou rovně střižená. Malá hlava kartáčku dosáhne i do těch nejméně dostupných míst. Curaprox je klasika, která nezklame. Jsou skvělé!



Co jsem chtěla už velmi dlouhou dobu vyzkoušet, ale nikdy jsem se k tomu nějak nedostala, jsou zubní pasty Marvis. I proto, když jsem je na e-shopu zahlédla, bylo jasné, že si nějaké vezmu a vybrala jsem si tedy dvě na zkoušku. První z nich je Marvis Whitening Mint 119 Kč. Pomáhá odstranit povrchové skvrny zubů, má mátovou příchuť a dlouhodobě osvěžuje dech. Navíc je velmi dobře hodnocená. Tak jsem zvědavá, jaká bude! Druhá je Marvis Aquatic Mint 99 Kč. Zubní pasta má svěžest studené máty a dlouhodobě osvěžuje dech. Chrání zuby před usazováním plaku. Sice je to detail, ale nemůžu to nezmínit. Obě pasty mají nádhernou jak krabičku, tak i samotnou tubu. Ten design je za mě velice povedený a vypadá skvěle! Co říkáte?

Pokud mě sledujete dlouho, tak určitě víte, že mám v oblibě značku Vincentka. A když jsem viděla pastu této značky, neodolala jsem! Na e-shopu mají zubní pastu Vincentka s ovocnou příchutí 84 Kč. Opět je velmi dobře hodnocená, tak jsem zvědavá na své pozdější hodnocení. Je s obsahem přírodních minerálů, pro zdravější dásně a dutinu, není slaná a je pěnivá. Poslední kousek, který jsem si vybrala k vyzkoušení je opět od značky, kterou mám ráda a to je Himalaya. Konkrétně se jedná o ajurvédskou zubní pastu Himalaya 75 Kč. Je s obsahem přírodního fluoru, chrání dásně před zánětem a krvácením, posiluje zuby, je antibakteriální a osvěžuje dech.

Já se těším, až všechny produkty postupně vyzkouším a vytvořím si na ně nějaký názor. Běžně do svého článku "kosmetičtí odpadlíci" zubní pasty nedávám, ale až spotřebuju nějakou z těchto, dám ji tam, abych vám řekla, jak mi vyhovovala nebo nevyhovovala. Sama jsem na to vážně moc zvědavá. Hlavně na ty od značky Marvis. 




JAKÝ PRODUKT Z TĚCHTO ZNÁTE?


*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.nazuby.cz

6 komentářů:

  1. Tak takáto spolupráca by bavila aj mňa :-) Mám veľkú spotrebu týkajúcej sa ústnej dutiny a rada skúšam nové produkty, mám bielené zuby i implantáty, takže kvalitu rozpoznám hneď...
    Marvisky sú skvelé, Listerin mi však pripomína ropu. Najviac ma však zaujala zubná pasta Vincentka, teším sa na recenziu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marvis je opravdu moc fajn, zrovna používám. Ropu, vážně? :D to mě ne

      Vymazat
  2. Měla jsem možnost spolupráce s tímto e-shopem taky - já sáhla po zubní sprše a doplnila ji kartáčky a ústní vodou. Taky jsem si vybrala Listerine, kterou znám. Zubní pasty naopak neznám ani jednu (vůbec jsem netušila, že Vincentka má taky pastu). Jsem zvědavá na tvé dojmy z testování

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zubní sprchu jsem ještě nezkoušela, ale koukala jsem na ni už několikrát.

      Vymazat
  3. Ahoj, já tak akorát kartáčky a zubní vodu. Ovšem dostala mě zubní pasta Vincentka, tu bych možná i koupila dárkem. Děkuji za tipy. Krásný den přeji.
    ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)