pátek 24. června 2022

GLANC BOX LÉTO 2022

Krásný blížící se víkend vám všem!

Ve středu mi domů dorazil nový Glanc Box léto 2022 a o jeho obsah se s vámi samozřejmě ráda podělím. Už zajisté víte, že miluju boxy s překvapením, které se týkají kosmetiky, ale i jídla. A tak jsem se samozřejmě na letní Glanc hodně těšila. Tentokrát jsem v něm našla převahu čistících a pracích prostředků a pár kousků z kosmetiky.


Prvním kouskem, který jsem objevila, je Frosch ZERO aviváž pro citlivou pokožku 109,90 Kč. Aviváž velmi příjemně voní a ráda ji vyzkouším. Prádlu má dodat měkkost a svěžest. Má speciálně vyvinutou recepturu bez barviv, konzervantů, parfémů a alergenů. Je tedy vhodná pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou. Dalším kouskem jsou Lenor Spring Awakening vonné perličky na praní, jejichž cenu jsem v prospektu nenašla. Perličky se sypou přímo do bubnu pračky a mají vůni květin, tóny pačuli a bílého cedru. Jejich vůně je velmi intenzivní a krásná. Navíc mají překrásnou modrou barvu. Ariel +Revitablack tekutý prací prostředek opět nemá v prospektu uvedenou cenu. Jedná se o prací gel na černé a tmavé prádlo. Oživuje vlákna a dobře působí i ve studené vodě. Jeho vůně je opět moc krásná a ráda vyzkouším při praní tmavého prádla. 



Tesori d´Oriente Forest ritual sprchový gel 89,90 Kč mě moc potěšil. A nejen mě, ale i přítele. Jedná se o sprchový gel s vůní inspirovanou japonskou relaxační technikou Shinrin-Yoku, která oslavuje blahodárné účinky pohybu v lese. Zahrnuje tóny bílého leknínu, citrusů a dřeva Hinoki. Voní opravdu příjemně a cítím v něm hodně tónů dřeva a stromů. Což já mám ráda nejen v kosmetice, ale i třeba ve svíčkách. Sprchový gel voní i příteli, takže ho budeme používat společně. V boxu jsem našla i osvěžující gelový krém Waunt Water Burst 379 Kč, který je od značky Oriflame. Zvlhčující gel má působit jako okamžitá hydratační bomba, který v pleti uzamyká po dobu 24 hodin vlhkost. Zároveň má pleť projasnit a působit jako podkladová báze pro vyhlazení pleti. Gel je vhodný i pro vegany. Od Oriflame jsem tento krém nikde neviděla. Líbí se mi i samotné balení s pumpičkou a moc se těším na používání. Kousek, ze kterého jsem měla asi úplně největší radost, je Ziaja ANANAS mlhovina na tělo 99,90 Kč. Jedná se o ananasovou energizující hydratační mlhovinu na tělo s kofeinem, která osvěžuje a hydratuje pokožku. Má opravdu nádhernou a hodně výraznou ananasovou vůni. A díky vůni mi produkt přítel hned "ukradl" začal si s ním stříkat obličej. A to musím zmínit, že on tyto mlhoviny na pleť vůbec rád nemá. Ale tahle vůně ho prostě dostala! :D



A máme tu poslední dva kousky. Bistrol Extra péče na podlahy s lanolínem 98 Kč na dřevo a parkety. Ten mi přišel trochu vyteklý, ale nic hrozného. Jelikož doma máme tento typ podlahy, tak produkt určitě využiju a ráda zkusím. Od této značky jsem na vytírání asi nikdy nic neměla. Posledním kouskem je Larrin na rez a vodní kámen 86 Kč. Já tyto produkty na rez a vodní kámen doma nepoužívám, ale chtěla jsem si nějaký produkt pořídit. Takže opět se mi obsah boxu trefil do vkusu a ráda vyzkouším při úklidu koupelny. Našla jsem zde i vzorky Gliss 7 sec Schwarzkopf, což je regenerační péče pro suché a poškozené vlasy. Vídala jsem péči v reklamě a chtěla jsem ji vyzkoušet. Tak se těším, jaké bude mít účinky a jestli si koupím pak plné balení.


JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH LETNÍHO GLANC BOXU?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

10 komentářů:

  1. Mě se obsah líbí, snad jen sprchový gel Tesori bych tam mít nemusela, oni mají i aviváže, ale já na tyhle orientální vůně vůbec nejsem. Největší radost bych měla z gelového krému Oriflame, myslím, že jsem ho viděla v katalogu, ale byl celkem drahý. A Ziaja mlhovina je skvělá, já teda používám jen na tělo, na obličej bych se to bála dát, ale chlapům to třeba nevadí..a nebo to neřeší:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Mě naopak ty vůně padly do noty. Oriflame krém mě taky moc zaujal :)

      Vymazat
  2. Ahoj,
    pro mě by box byl asi zklamáním, s přítelem žijeme u jeho rodičů v jednom pokoji, takže tolik úklidových prostředků ani nemám jak využít. Lenor modrý je moje oblíbená vůně aviváži, kupuju si modrou i u jiných značek a vždycky je to příjemná svěží vůně. Tessori vůbec nemusím, ty jejich orientální vůně jsou na mě moc. Oriflame Waunt řadu představil teprve nedávno, tak možná proto jsi jí ještě nezaregistrovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to chápu. Je to možné, že je to kvůli tomu. Já Oriflame novinky nějak často nesleduju :)

      Vymazat
  3. Ahoj Moni,
    taky u mě zrovna vyšel článek o Glanc boxu. Já jsem byla hodně spokojená a oproti ostatním jsem nadšená z vůně sprchového gelu, asi si ho vezmu příští týden na dovolenou.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, Larrin mě docela zaujal, dříve jsem jej používala a black Arial je další tip. Ziaja ananasovou mlhovinu jsem vyhrála. Tak se na ni těším. Pěkný boxík. Krásný večer přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Nebyla jsem rozhodně zklamaná, z kosmetických kousků vlastně zaujaly všechny. Vadilo mi, že Larin nebyl ve spreji, jak bylo prezentováno v doprovodných materiálech a moc mne nenadchl Bistrol (měla jsem variantu na plovoucí podlahy a tu máme jen v mrňavé předsíni, tak ten budu mít nadlouho :)). Ale určitě se vyplatil a k využití je v podstatě všechno.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)