pondělí 6. června 2022

KRAJKY VŠUDE ANEB NOVÁ ZÁSOBA PRÁDLA

Krásné pondělí vám všem! Dnes tu pro vás mám článek ve spolupráci s Astratexem, kde jsem si mohla vybrat produkty na vyzkoušení. Astratex určitě znáte. Má e-shopové stránky www.Astratex.cz. Já tuto stránku podle názvu taky samozřejmě znám. Spousta lidí, převážně tedy žen, si z něj objednává prádlo a další produkty. Já jsem si z této stránky ale ještě nikdy nic neobjednávala. Vlastně ani nevím proč. O to víc pro mě byla lákavá tato spolupráce. A protože krásné prádlo máme rádi všichni, neváhala jsem a spolupráci přijala, abych si trochu doplnila šatník. Ukážu vám, jaké kousky jsem si vybrala a něco málo vám napíšu o tom, co si o nich myslím. Celkově mi e-shop přijde přehledný. Nabízí produkty pro ženy, muže i děti. Převážně se jedná o spodní prádlo, p a oblečení. Co jsem ale vůbec nevěděla, že nabízí také sekci bytových doplňků, kde si můžete vybrat věci například do ložnice, koupelny či kuchyně.


Když jsem nabídku spolupráce přijala, bylo mi jasné, že hlavním kouskem, který si chci pořídit, je krajková podprsenka. Přiznávám se, že doma žádnou dražší kvalitnější podprsenku nemám. Kupuju si je většinou v obchodech jako je New Yorker, Gate a podobně. Sedí mi velikostí nejlépe a vzhledově se mi v těchto obchodech nejvíce líbí. Na Astratexu jsem ale našla nepřeberné množství nádherných podprsenek. vybírala jsem ze sekce vystužených a push-up. Trochu jsem se bála, že nevyberu správnou velikost. Ale vybrala jsem. Vybrala jsem si push-up černo-béžovou podprsenku 749 Kč, která má béžový podklad a na tom krásné černé krajky. Má vyztužené košíčky, klasické a boční kostice, krajkový obvod podprsenky a zadní zapínaní na dva háčky se třemi polohami stažení. Materiál je velmi příjemný. Jedná se o 85% polyamid a 15% elastan. Na kůži je velmi pohodlná a jemná. Co se týče samotného vzhledu, vypadá přesně jak na obrázku a přesně tak jsem si ji představovala. Padne mi výborně. Přišla zabalená v samostatném pevném obalu.

K podprsence jsem chtěla sladit i kalhotky. Vybrala jsem si tedy dámské krajkové boxerky 149 Kč v černé barvě. Jedná se o můj oblíbený tvar kalhotek a černou krajku miluju. Navíc se mi to k podprsence nejvíc hodilo. Mají přední i zadní část tvořenou z krajky a zesílený bavlněný klín.



Dále jsem si vybrala dvoje samodržící punčochy. První jsou samodržící punčochy Vintage 219 Kč v černé barvě s puntíky, svislým švem v zadní části a krajkovým okrajem se silikonovými pásky. Silikonové pásky jsou opravdu velmi silné a punčochy tak krásně drží na svém místě. Druhé jsou podvazkové punčochy Anne 99 Kč. Jedná se o jednoduché podvazkové punčochy bez zesílené špičky a paty. Mají velmi příjemný materiál a jsou vhodné k upnutí na podvazkový pás. Ten jsem si k tomu vybrala také. Jedná se o Orchid podvazkový pás bezešvý 299 Kč. Jednoduchý a elegantní podvazkový pás v hladkém provedení. Vypadá krásně a opět je velmi příjemný na pokožce. K podvazkovým punčochám to je za mě skvělá volba.

V zimě jsem si zničila všechny punčochy, které jsem měla a potřebovala jsem nové. Využila jsem tedy této nabídky a jedny si vybrala. Jsou to punčochové kalhoty Microfibre 199 Kč. Materiál je hodně jemný a na pokožce opět velmi příjemný. Jsou vhodné na zimu a mají zesílenou špičku i oblast pasu. Černá barva pro mě byla jasná volba. A u punčoch ještě chvíli zůstaneme. Protože mě okouzlily vzorované punčochy s motivem mašliček v černé barvě 169 Kč. Vzorované punčochy jsem ani snad nikdy neměla. Ale na ostatních se mi přitom tak moc líbí. Vyzkouším tedy, jak se v nich budu cítit já. Jsou moc hezky zpracované a mašličky krásně vyniknou, přesto nejsou kýčovité.



A v úvodu jsem mluvila o tom, že tu mají sekci domácnost, o které jsem vůbec netušila, že ji na e-shopu mají. V té jsem si vybrala jednu drobnost na závěr a to vosk od Yankee Candle s vůní Candlelit Cabin 69 Kč. Vosky od Yankee Candle miluju. Tento mi svou vůní hodně připomíná příjemnou pánskou vůni. Obsahuje tóny rebarbory, černého pepře, jablka, muškátového oříšku, magnolie, lískového ořechu, vetiveru, pačuli a ambry. 

V krabici jsem ještě našla magazín a prací košík na podprsenku, který jsem si já sama nevybrala, takže předpokládám, že je zasílán ke každé objednávce, která obsahuje podprsenku. Určitě ho na praní spodního prádla a podprsenky využiju. Je kvalitní a pevnější než ty, které vídám v obchodech. Celkově jsem s kvalitou dodaného prádla moc spokojená a nemám co bych vytkla. Jediné co, tak jsem se asi moc netrefila s výběrem velikosti podvazkového pásu. Ale to je nejspíš tím, že jsem se špatně změřila. Co se týče kvality a provedení, je moc pěkný. Jsem tedy velmi spokojená a s radostí vše vynosím :)



JAKÝ KOUSEK SE VÁM LÍBÍ NEJVÍC?
OBJEDNÁVÁTE ODTUD?

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Astratex.cz

6 komentářů:

  1. Hezká spolupráce. Líbí se mi ty mašličkové punčochy, i když přiznávám, že já bych konzervativně sáhla po těch klasických punčochových kalhotách

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no na mě to je taky docela "výstřel". Nikdy jsem nic podobného neměla, ale ty mašle mi přišly krásné na tom, tak vyzkouším, jak se v tom budu cítit :)

      Vymazat
  2. Ahoj, Astratex dobře znám dříve jsem tam naobjednala spousty věcí, ale hrozně mě zklamala kvalita a materiály. Nakoupila jsem si tam podprsenky kolem 900-1100 Kč a hrozně rychle se mi poničily...Navíc mi vadí, že se nedá odfiltrovat, aby podprsenka boční kostice neměla, já je absolutně nesnesu a mám tam pak od toho modřiny. Punčochy však měly vždycky velký výběr a mnohdy cenově dostupné. A vždycky to má člověk hnedka doma, fakt záleží prostě kus od kusu, mně se to zatím dařilo tak 50:50 nekvalitní x vydrží to nesmysl a stojí pár korun.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Tak to jsem zvědavá, jak vydrží ty věci mě. Doufám, že mi teda vydrží a budou mi vyhovovat, ale uvidíme :)

      Vymazat
  3. Ahoj, neznám, ale všechno, co jsi si vybrala vypadá velmi pěkně. Vybrala bych si velmi podobně. Hnedle se jdu na něco podívat. Díky za doporučení. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)