sobota 18. června 2022

SALOOS NEROLI VODA Z POMERANČOVÝCH KVĚTŮ - RECENZE

Krásný den vám všem! 

Dnes má být opravdu krásně a vedro. Těšíte se? Já velká vedra moc nemusím. Raději mám nižší teploty, kdy je sice teplo, ale ne úplně vedro. Nicméně na teplý víkend jsem se poměrně těšila, protože bych se chtěla opalovat. Tak uvidíme, jak mi to nakonec vyjde. Teď ráno jsem si našla chvilku času u toho, co tu hlídám našeho ďáblíka Amálku, která běhá po celém bytě a snaží se vše okusovat. No a já se naopak snažím, aby v bytě nic neokusovala a kousala si raději svoje větvičky, které jsou pro ní na okusování určené. Takže tak trochu blázinec :D Snad se jednou sladíme a Amálka se naučí kousat jen větvičky, které má na to určené. Ale zpět k pointě dnešního článku.

Dnes bych vám ráda představila produkt od značky Saloos, který jsem měla možnost vyzkoušet. Jedná se o Neroli vodu z pomerančových květů 100% bio, což je vitalizující přírodní pleťové tonikum. Nejprve vám o produktu něco málo povím a potom vám řeknu, jak mi vyhovoval. Voda z pomerančových květů má výrazné hydratační a regenerační vlastnosti a je vhodná pro všechny typy pleti. Jemně pleť čistí a lze ji použít například po holení, slunění nebo při rozčesávání vlasů. Dokonce regeneruje i vlasovou pokožku. Dá se použít na každodenní přestříkání jako formu osvěžení s hydratačním účinkem. Lze ji použít i na citlivou pokožku dětí. Jemná květinová vůně zbavuje stresu a podporuje koncentraci. Vodu Neroli lze použít i pod pleťový olej na navlhčení pleti. 



Co se mi líbí na první pohled je balení. Jedná se o vkusné skleněné balení s pěknou nepřeplácanou etiketou a stříbrným rozprašovačem. Rozprašovač je poměrně jemný a tak je aplikace s ním příjemná. Vodu z pomerančových květů používám zejména jako pleťové tonikum. Nastříkám si vodu na obličej a jemně setřu vatovým tamponem. Používám ji zejména ráno, kdy si s ní čistím pleť, než si aplikuju makeup. Pleť je po použití příjemně osvěžená a čistá. Opravdu odstraní velké množství nečistot, které na pleti během noci ulpí.

Co je taky moc příjemné, je přestříkání během dne. Například teď, kdy jsou vedra, je to moc fajn. Jednoduše si nastříkám obličej i dekolt během dne či po cvičení. Je to velmi osvěžující. A klidně si vodu stříkám i přes makeup. Nijak ho nepoškodí a nerozmaže. Naopak když mám makeup, který moc nesplyne s pletí, po přestříkání si krásně "sedne" a nevypadá jako maska. Někdy si přestříkám i pokožku těla a to třeba ruce. 

Skvělá je i po holení na zklidnění pokožky. Když se aplikuje na oholenou pokožku, nevytvoří se mi tolik viditelné pupínky, jako obvykle. Používám ji i po IPL, kdy je pokožka trochu podrážděná. Opět ji to krásně zklidní a příjemně hydratuje. Pokožka pak není tak moc napnutá.

A pokud používáte například bílý, zelený či marocký jíl v prášku, tak tuto vodu můžete použít i na vytvoření pleťové masky. Jednoduše se smíchá jíl s květinovou vodou a následně aplikuje na pleť. A máte čistě přírodní a příjemnou pleťovou masku. To taky často dělám. Místo, abych k jílu přidávala klasickou vodu, přidám tuto z pomerančových květů. Nebo můžete přidat kteroukoliv jinou, co Saloos nabízí :) A po aplikaci pleťové masky si dávám buď pleťový krém či olej. A právě pod pleťový olej je skvělá taktéž. 

Bohužel se moc nekamarádím s vůní vody. Když si k ní přivoním v lahvičce, voní mi příjemně. Ale když si ji aplikuju na obličej, moc mi nevoní. Zkoušela jsem ji nastříkat na pleť i příteli a mamce a těm nevoněla vůbec. Já jsem docela zvyklá, že u přírodních květinových vod, je vůně mnohdy zvláštní a tak mi to až tak moc nevadí. Ale chtěla jsem to tu zmínit, že jsem se s vůní moc nesešla. 

I když si vodu stříkám pravidelně a poměrně často, tak vydrží hodně dlouho. Měla jsem už hodně květinových pleťových vod od značky Saloos a vždy mi vydržely dost dlouho i při pravidelném používání.

Saloos neroli vodu z pomerančových květů můžete koupit za cenu 187 Kč a to klikem ZDE.



MÁTE RÁDI KVĚTINOVÉ PLEŤOVÉ VODY?

ZKOUŠELI JSTE VODU Z POMERANČOVÝCH KVĚTŮ?

*Produkt mi byl poskytnut ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Saloos.cz

6 komentářů:

  1. Já pleťové vody nepoužívám. Od Saloosu vlastně znám jen jejich aromatické olejíčky, které používám do aromalampy v práci.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, květinové vody nepoužívám, ale už dlouho zvažuju pořízení růžové, nalákala jsem na ní kamarádku a hrozně si jí chválí. Akorát mi přijdou dost drahé a mám teď doma vody na pleť od Ziajy a to hned několik balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou dražší, to je pravda. Ale za mě jsou moc příjemné a kvalitní

      Vymazat
  3. Ahoj,
    už jsem měla několik květinových vod, nyní jsem dostala růžovou vodu od kolegyně, ale je od jiné značky. Neroli jsem ještě neměla a musela bych si ji očuchat dopředu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)