čtvrtek 9. června 2022

ÚČET ZA KOSMETIKU - KVĚTEN 2022

Krásný čtvrtek vám všem! Jedna z vás mi v komentářích připomněla, že už jsem hodně dlouho nedělala článek "účet za kosmetiku", který jsem vydala v minulosti a chtěla jsem ho vydávat pravidelně každý měsíc. A tak jsem se rozhodla, že ho opět napíšu a budu se snažit, pokud tedy budu nakupovat kosmetiku, aby vycházel na blogu. Tak uvidíme, jak mi to půjde. Dnes vám ukážu produkty, které přirostly do mé kosmetické sbírky a kolik mě to celé za měsíc květen 2022 stálo. Budou tu nejen produkty, které jsem si sama koupila, ale i produkty, které jsem dostala k svátku nebo v rámci spolupráce. U nich samozřejmě cenu počítat nebudu, jelikož jsem si je sama neplatila :) Tak jdeme na to!

První dva kousky jsou od značky Dermacol. V Makru byly ve slevovém stojanu. Krém na ruce od značky Dermacol za 39 Kč, který je ve skvělém praktickém balení s příjemnou vůní kokosu. A jílová pleťová maska Dermacol s konopím, která tu byla za 95 Kč a já ji chtěla už dlouho vyzkoušet. Jílové masky mám ve velké oblibě nejen já, ale i má smíšená/mastná pleť.

Další jsem si vybrala plátýnkovou pleťovou masku Balea z limitované edice Set Your Mind Free za 24,90 Kč a z Rossmannu hydrogelové polštářky pod oči od značky Isana za 27,90 Kč.



Protože mi dochází produkt na pupínky, který aktuálně mám, vybrala jsem si náhradu. Zaujal mě Ryor roll-on s irisem na problematickou pleť, který mě stál 99 Kč. A jelikož jsem si po delší době sundala gelové nehty, koupila jsem si zpevňující péči, kterou jsem sice v minulosti kvůli složení hanila, ale asi jako jediná mi udrží nehty opravdu pevnější, když je mám v takovém hrozném stavu, jak po sundání gelovek bývají. Zpevňující lak na nehty Four Seasons mě stál 69 Kč.

Na další fotce vidíte mix produktů, které jsem si koupila, ale některé z nich jsem i dostala. Jako dárek jsem dostala masku na ruce a pleťovou masku od značky Isana. Dále i řasenku a oční sérum od Loreal. Vyrazili jsme totiž s mamkou na nákupy, jelikož jsme měly svátek a ona mi tento nákup zaplatila jako dárek. Sama jsem si pak pořídila Secret deo sprej s konvalinkovou vůní za 69 Kč Astrid pleťový krém Collagen Pro za 149 Kč.



V rámci spolupráce s kosmetickou značkou Saloos jsem si mohla vybrat nějaké kousky a tak do mojí sbírky přirostly tyto čtyři. Sérum na rty, Neroli pleťová voda, marocký jíl a pleťový olejíček. V rámci spolupráce s e-shopem nazuby.cz jsem si pak mohla vybrat nějaké kousky pro ústní hygienu. Vybrala jsem si nejen ústní vody a pasty, ale i kartáčky. 

Od přítele jsem k svátku dostala Loreál šampon Hyaluron Plump a k němu i kondicionér. Oba tyto produkty jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Takže jsem z toho nadšená! A protože mi dochází báze pod oční stíny, dostala jsem i tu, kterou jsem si sama vybrala a já sama si ji kupuju opakovaně již několik let. Za mě je to nejlepší báze pod oční stíny. Od mamky jsem pak ke dni dětí dostala mimo jiné sadu od značky Isana. Jedná se o sadu péče o chodidla.

Celková má útrata za kosmetiku v květnu 2022 činila: 573 Kč






KOLIK UTRATÍTE MĚSÍČNĚ ZA KOSMETIKU VY?


12 komentářů:

  1. Ahoj, za kosmetiku měsíčně nechávám kolem 1500-2500 Kč dle stavu mých domácích zásob, mám relativně velkou spotřebu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak si pamatuju, že jsem utrácela tolik. Teď se snažím krotit :) Ale když jsou nějaké větší výprodeje a akce, taky se mi to povede :D čas od času..

      Vymazat
  2. Hezké novinky a přimlouvám se, aby to byla pravidelná rubrika:-) Znám řadu Hyaluron Plump, mám i masku a sprej a moc se těším, až budu používat. A pak znám ústní vody Listerine, taková každodenní nezbytnost a deo sprej Secret, ten moc hezky voní, ale přijde mi, že na mě moc neúčinkuje, lépe řečeno, čekala jsem od něj víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsem ráda, že se ti rubrika líbí. Taky se těším na tu řadu.

      Vymazat
  3. Ahoj Moni, tak ta Isana mě začíná zajímat, čím dál tím víc ☺♥ Moc pěkné věcičky. Krásný víkend přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Rossmannu mají celkově zajímavý sortiment :) I tobě!

      Vymazat
  4. Já momentálně tak pětistovku, ale má to výkyvy (teď v červnu jsem dělala nákup v Rossmanu a na YR s narozeninovými slevami, tak to bylo dost víc, ale jiný měsíc se teba vejdu do stovky)

    OdpovědětVymazat
  5. Já to snad ani nepočítám raději, haha. Isana melounová sada na chodidla je super, vážně už do toho Rossmannu budu muset zajít taky. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zajdi. Akorát myslím, že mamka ji kupovala v zahraničí

      Vymazat
  6. Ahoj Moni,
    já utratím mnohem více, ale taky toho o dost více spotřebuji. Také záleží na tom, jak drahé značky kupuji. Teď v červnu jsem se docela rozšoupla a udělala si radost v mnoha obchodech (měla jsem narozeniny). Předpokládám, že v létě to bude zase mnohem mírnější, už si šetřím na podzimní Dny Marianne, kdy si určitě něco koupím. Jinak jsem pro to, aby tato rubrika byla pravidelná každý měsíc.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)