sobota 9. července 2022

BRAND BOX - LÉTO KLEPE NA VRÁTKA



Krásnou sobotu vám všem! Dnes tu mám pro vás ukázku obsahu Brand boxu s názvem Léto klepe na vrátka. Z boxu na mě jako první vykoukla Mattoni Imuno 19,90 Kč, což je voda s mixem ovocné chuti, bublinek, minerálů a vitamínů. Ty přispívají k normálnímu fungování imunitního systému. S nízkým obsahem cukru, bez obsahu konzervantů, umělých barviv či sladidel. Dál jsem našla Mazagrande Yuzu Tonic 39,90 Kč, což je espresso tonic. Mazagrande v boxu nevidím ráda, protože já sama ho nepiju a nikomu z mého okolí nechutná. Přítel ho vyzkoušel a říkal, že je to nic moc. Prvních několik loků mu vůbec nechutnalo. Pak to už bylo prý lepší, ale sám by si to určitě nekoupil. Vím že je v poslední době hodně fanoušků tohoto nápoje, ale já ani lidi v mém okolí se k nim určitě neřadí. Nealko Cool tmavá švestka 19,90 Kč chutnalo příjemně a s přítelem nám chutí připomínalo tekutou fialovou bonparu. Vážně! Ta chuť je za nás naprosto totožná. Příjemné nealkoholické osvěžení třeba ke grilovačce.


Co mě potěšilo hodně je Bombus Rice Bar rýžová tyčinka v belgické čokoládě 15,90 Kč. Mám moc ráda podobné typy tyčinek a sama si je pravidelně kupuju. Obsahuje praženou hnědou rýži ve spojení s kvalitní čokoládou. Jedná se o lehký snack s denní dávkou hořčíku. Bez obsahu lepku a palmového oleje. Tyčinku už jsem zkoušela a chuťově je vážně skvělá. Navíc se mi líbí, že má jen 94 kcal. Zajímavou novinkou je taky Nestlé Fitness granola medová 79,90 Kč. Křupavá, lahodná a výživná granola s obsahem 57% ovsa, vápníkem a železem. Na mě je tedy hodně přeslazená. Ale chuťově je celkově moc dobrá. Chutná i příteli. Co mi taky udělalo velkou radost jsou Joxty 22% protein s chilli a limetkou 34 Kč. Je sice pravda, že kombinace chilli a limetka není má oblíbená, ale díky tomu, že není moc výrazná jsem si i já chipsy oblíbila. Ráda vyzkouším i druhou variantu s paprikou. Na svačinku nebo k telce je to super varianta. 


No a jako poslední jsem tu našla dvě pet lahve. První z nich je Ondrášovka Grapefruit jemně perlivá 13,90 Kč. Což je středně mineralizovaná voda vhodná pro každodenní pití a pro doplnění běžných minerálů. Tu jsme taky stihli vyzkoušet. Je to klasická dobrá perlivá voda, která není přeslazená. A posledním kouskem z boxu je Semtex Street water funkční voda 29,90 Kč. Voda obsahuje vitamíny a minerály, podporuje výkon a soustředění, napomáhá regeneraci svalů, posiluje imunitu a je vhodná pro sportovce. Přítel si vzal vodu do práce a prý mu chutnala. Mě se líbí především praktická velikost a uzávěr. 

Z tohoto boxu mě nejvíce potěšily proteinové chipsy a tyčinka Bombus. Nejméně mě rozhodně potěšilo Mazagrande. To bych v boxu mít opravdu nemusela. Celkově box hodnotím na  4/5


JAK SE LÍBÍ OBSAH VÁM?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 

Děkuji www.novinkyschuti.cz 

4 komentáře:

  1. Já až na kafe využiju všechno (něco už jsem zvládla i vyzkoušet - viz můj poslední "ochutnávací" článek na blogu). Ale zarazila mne nízká hodnota produktů v boxu, pro předplatitele za plnou cenu to myslím nebylo úplně příjemné překvapení.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    já s boxem moc spokojená nejsem, za mě je hodně průměrný. A mazagrande nikdo v mém okolí nepije... Některé věci jsem už vyzkoušela a byly takové nic moc. Snad to bude příští měsíc lepší.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)