sobota 23. července 2022

LOOK FANTASTIC BOX ČERVENEC 2022 - CO JSEM V NĚM NAŠLA?


Krásnou sobotu vám všem! Konečně jsem se dnes na chvíli zastavila a rozhodla se, že vám napíšu článek. Zrovna jsem po obědě a dívám se u psaní na film. Ráno mi nebylo dobře, takže jsem si dávala prášek a ještě polehávala. Pak když se mi udělalo líp, tak jsem uklízela celý byt, protože to už bylo potřeba. No a nakonec jsem nám udělala oběd. Jelikož máme doma zásobu zeleniny ze zahrádky, vzala jsem pár brambor a udělala pečené brambory. Máme taky mraky okurek a rajčat, takže jsem připravila ještě salát. A k tomu jsem připravila kuřecí kousky, které jsem naložila na pár hodin do jogurtu se solí, pepřem a česnekem. Nakonec jsem kuřecí prsa obalila v rozdrcených cornflakes a upekla spolu s bramborami v troubě. Byl to skvělý a rychlý obídek. Ale jdeme zpět k pointě dnešního článku.

Jelikož jsem si tento měsíc předplatila Look Fantastic box, byla jsem vážně natěšená a zvědavá, co v něm najdu. Box jsem měla již jednu dobu předplacený, ale jen na půl roku. A protože miluju překvapení, řekla jsem si, že si ho po delší době předplatím znovu, ale tentokrát na rok. Cena je tak nejvýhodnější a alespoň vyzkouším opět spoustu nových značek a produktů. Jste zvědaví, co jsem našla v boxu za červenec? Tak se na to pojďte podívat!


První kousek, který mě teda naprosto odrovnal, je hydratační pudr By Terry. Ten bych si já sama nikdy nekoupila, jelikož se jedná o dost drahou srandu. Takže o to víc jsem byla nadšená, když jsem ho v boxu našla. A vážně mi to vyrazilo dech. Moc se těším na to, až ho vyzkouším. Další zajímavý kousek, který jsem objevila, je peeling na pokožku hlavy. Má velmi příjemnou svěží vůni a vyzkouším ho ráda nejen já, ale i přítel. Dále jsem našla plátýnkovou masku Beauty Pro Pink Clay sheet mask. Ta stojí něco přes dvě stovky, takže to je taky kousek, který bych si sama nepořídila. Pleťové masky miluju, ale přes dvě stovky bych za masku na jedno použití prostě nedala.



Další kousek se hodí právě teď na léto. Je to Mine hydratační gel po opalování. Příjemně voní a určitě si ho po nějakém opalování natřu. Tělové máslo značky Mio bude skvělé na podzim a na zimu. To ráda používám něco výživnějšího, jako jsou právě tělová másla. A poslední kousek, který nádherně provoněl celý balíček, je Foamie mýdlo do sprchy s vůní papáji a s ovesným mlékem. Já teda tělová mýdla do sprchy moc nemusím, protože mi přijde, že mě všechna tak nějak vysušují pokožku. Ale tohle voní tak parádně, že to opět risknu a vyzkouším. Uvidíme a třeba mě překvapí. To vám dám vědět v nějakém dalším článku o spotřebovaných produktech.



JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU ZA ČERVENEC?

KTERÝ KOUSEK VÁS ZAUJAL NEJVÍC? 

3 komentáře:

  1. Zajímavé produkty, je fajn, že člověk díky těmto boxům vyzkouší i to, k čemu by se běžně nedostal :) Já bych měla radost ze všeho z tohoto boxu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tady bych užila všechno - možná kromě pudru, ty já moc nepoužívám. Ale celkově považuju obsah boxu za velmi dobrý. Asi nejvíc by mne potěšil gel po opalování

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)