sobota 2. července 2022

SKVĚLÉ OŘECHOVÉ KRÉMY, OŘECHY, LYOFILIZOVANÉ OVOCE A DALŠÍ

Krásnou sobotu vám všem! 

Jak se máte a co máte v plánu na víkend? My jsme se snažili za poslední dva týdny spotřebovat co nejvíce jídla nejen z lednice, ale hlavně z mrazáku. Jelikož bude přítel předělávat něco s elektřinou a bude to minimálně na půl dne, jídlo by v zamrazeném stavu samozřejmě nevydrželo. Takže jsme se do toho vrhli. V mrazáku jsme měli velké zásoby nejen masa, ale i zeleniny, pečiva, nanuků a dalšího.  Dokonce mě vážně překvapilo, že jsme tam měli asi 10 balíčků různého pečiva. Ale musím nás pochválit! Zvládli jsme spotřebovat vlastně skoro vše, takže skvělé. O víkendu teda budu určitě rozmrazovat lednici, když mám zrovna příležitost a celou ji při té příležitosti i vyčistím. Ale zpět k pointě dnešního článku.

Ráda bych vám představila e-shop www.OchutnejOrech.cz, kde jsem si měla možnost vybrat nějaké produkty na vyzkoušení. A protože jsem milovník jídla, tohle bylo něco přesně pro mě! Pokud máte raději mluvenou formu, můžete se podívat na moje nejnovější video (Deník jídla č.62), kde produkty ukazuju taktéž. Jak už samotný název e-shopu napovídá, zaměřují se především na ořechy, lyofilizované ovoce, sušené ovoce, ořechové krémy a mnoho dalších zajímavých potravin. Mají zde produkty za skvělé ceny. Ale i přes to, pro vás mám ještě slevový kód, se kterým budete mít nákup ještě výhodnější. Slevový kód ve znění: MONNIKA10 vám zlevní celý nákup o -10%! Lze ho využít od 1.7.2022 do 17.7.2022. Tak pokud milujete ořechy, lyofilizované ovoce a další, určitě slevu využijte a nakupte si taky něco dobrého do zásoby :)

Můj první výběr byl jasný. Nějaké ořechy. A zvolila jsem si jádra kešu ořechů. Ty jsou o mnoho větší, než vídám běžně v obchodech. Jsou opravdu vzhledově moc pěkné a i chuťově jsou naprosto skvělé. Jsem zvyklá kupovat ořechy například v Lidlu, kde mi přišly kvalitou asi nejlepší. Ale s těmito se to vážně nedá srovnávat. Chuťově jsou o hodně lepší. Navíc jsou i za moc dobrou cenu a ve velkém praktickém balení, které dlouho vydrží.



Přítel chtěl vyzkoušet nesolené pistácie a tak jsem mu vzala na zkoušku právě ty. Opět vypadají parádně, ale zatím jsme je neotevřeli. Až všechny produkty vyzkouším, určitě vám sdělím svou zkušenost ve videích, tak mě sledujte i na Youtube (Monnika), ať o to nepřijdete. Dalším kouskem, který jsem si zkrátka musela vzít, jsou arašídy. Ty já ráda přidávám do jídel a nebo je jím jen tak. Ale opražené na sucho na pánvi a pak vmíchané do nějakého jídla, tak jsou skvělé! Arašídy z tohoto e-shopu jsou vážně veliké a opět vzhledově i chuťově moc dobré. Konopné semínko ráda používám do ovesné kaše a nebo do smoothies, takže i to byla jasná volba. Navíc ho tam opět mají za skvělou cenu, jako vlastně skoro všechno. Ceny mi zde přijdou opravdu moc fajn, na to, jak kvalitní produkty jsou, z toho co jsem mohla vyzkoušet.

Co mě zaujalo hodně, je lyofilizované ovoce v čokoládě a i ořechy v čokoládě. Vybrala jsem lyofilizované jahody v jogurtové čokoládě. Ty jsme zkoušeli hned den po tom, co mi balíček přišel. Jogurtová čokoláda je sladší, ale i tak moc dobrá. A lyofilizovaná jahoda, ta je parádní. Jak vzhledově, tak chuťově. Je to má první zkušenost s lyofilizovaným ovocem v čokoládě. Myslím, že jsem to vážně ještě nikdy neměla. Samotné lyofilizované ovoce ano, ale v tomhle spojení ne. A hodnotím tuto zkušenost velmi kladně. Je to paráda. Když má člověk chuť na něco sladkého, je to bezva! Ale co je taky skvělé, jsou rafaelo mandle v bílé čokoládě s kokosem. Uznejte sami, že tento produkt tam nešlo nechat! Chutná to stejně tak dobře, jak to i vypadá. Čokoláda je tedy sladší, než u předešlé varianty. Na mě by mohla být trochu méně sladká. Ale ve spojení s kokosem a mandlí je to lahoda. Mandle, která je uvnitř, je ve slupce. Celé to krásně křupe.





Co jsem zatím nikde neviděla, je květ Ibišku. Takže to byla taky jasná volba. Zatím jsem se nedostala k tomu, vyzkoušet ho. Ale moc se na to těším. Tohle je za mě nejzvláštnější věc z celé mojí objednávky. Ale tak moc mě to zaujalo, že jsem to tam prostě nemohla nechat :D. Japonskou směs jsem tuším už někdy v minulosti jedla. Vůbec si však nepamatuju jak to chutnalo. A protože jsem ji na e-shopu zahlédla, vzala jsem si ji.

Z čeho jsem měla největší radost, jsou ořechové krémy. Vybrala jsem si arašídový krém slaný karamel. Má úžasnou konzistenci. Ani ne řídkou a ani ne hustou. Přesně tak akorát, jak mám ráda. Co se týče chuti, je opravdu hodně cítit po karamelu. Slanost cítím až po spolknutí. Dokonce tam trochu cítím jakési kakaové tóny. Sladkost krému je tak akorát. Není ani moc sladký a ani málo sladký. Podobně je na tom arašídový krém s bílou čokoládou. Uznávám, že ten mi chutná o kousek víc, než slaný karamel. Konzistence je opět úžasná. Miluju takové arašídové krémy či másla. Dají se dát skvěle do kaše a nebo na něco natřít. Už jste zkoušeli arašídový krém třeba s banánem? Je to moc dobré, vyzkoušejte! Arašídový krém s bílou čokoládou chutná hodně po bílé čokoládě. Ale opět není vůbec přeslazený. Je tak akorát. Je krásně jemný a chuťově vyvážený. No co vám budu říkat. Zamilovala jsem si ho a jedla jsem ho po lžičkách jen tak. Ale musela jsem se krotit, aby mi něco zbylo i do ovesné kaše.

Jako dáreček mi přišly mandle, které rozhodně taky využiju. Mandle mám moc ráda.






Překvapilo mě, že se zde dá najít i úplná klasika ve formě mixu ovocného komprimátu. Zkrátka klasické Lipo. Navíc za pár kaček. Nedá se to vůbec srovnávat s cenami z obchodů. V obchodě dáte za malý 50 g nebo 80 g balíček 15 Kč - 20 Kč. Tady je balíček 150 g za krásných 29 Kč. V posledních letech moc ráda zkouším různé zdravější sladkosti a sladkosti bez cukru či bez přidaného cukru. A i proto mě zaujaly želé medvídci, kteří jsou bez přidaného cukru

Poslední moje úlovky se týkají ovoce. A konkrétně lyofilizovaného ovoce. To mám velmi ráda a moc mi chutná nejen třeba v kaši, tak i samotně. Nemohla jsem tam nechat lyofilizovaný banán, který úplně zbožňuju a samozřejmě jsem ho začala jíst hned první den a druhý den jsem dojedla zbytek. Je výborný. Krásně křupavý, chuťově skvělý. Nemám co vytknout. Jedla bych ho na kila :D

Příteli jsem vybrala na zkoušku lyofilizované mango a pak jsem nám vzala ještě mix ovoce, ve kterém jsou banány, jahody a borůvky. A to je celá má objednávka. Co na ni říkáte? Vybrali byste si podobné produkty? Na závěr bych ráda řekla, že jsem s celou objednávkou moc spokojená. Co se mi líbí moc, je přehlednost samotného e-shopu. Pak samozřejmě i výhodné ceny a kvalita produktů. Jak jsem si tak četla recenze o e-shopu, vypadá to, že má hodně příznivců a upřímně se ani nedivím.



CO VÁS Z MOJÍ OBJEDNÁVKY ZAUJALO NEJVÍC?

SLEVOVÝ KÓD: MONNIKA10
-10% Z CELÉHO NÁKUPU DO 17.7.2022

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.OchutnejOrech.cz

8 komentářů:

  1. Zajímavá spolupráce i objednávka. Zaujalo mne to ovoce - super je to balení v kelímku, kdy nehrozí, že se z něj stane drť. Pokud jde o ořechy a ovoce, tak bych z tvé objednávky brala skoro všechno, kromě těch ochucených balení, ořechové krémy bych asi volila jiné. Nabídka e-shopu ale každopádně vypadá zajímavě, kouknu na ni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, to jsem si vůbec neuvědomila s tím kelímkem :)

      Vymazat
  2. Všechny zmíněné produkty znám a kupuji ráda, ale na jiných eshopech, kde mají i po uplatnění tvé slevy mnohem lepší ceny. Zrovna ten ovocný mix bonbonů ten komprimát mi přijde dost předražený. Všemožně se prodává v přepočtu na kilo cca za 50-70kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dřív kupovala lipo ve velkém kilovém balení za super cenu :)

      Vymazat
  3. Neznám tento konkrétní e-shop, přitom je na trhu již 22 let, Produkty vypadají lákavě. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna ráno jsem se dívala na video, kde jsi produkty ukazovala a musím říct, že jsi mě nalákala :) Už jsem se na e-shop i dívala a uvažuju nad objednávkou :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)