sobota 27. srpna 2022

SALOOS KRÁLOVSKÁ PÉČE ARGAN, OPUNCIE A BERGAMOT

Krásný den vám všem!

Jak se všichni máte? Věřím, že snad dobře! :) U nás je teď pár dní takové studenější a sychravé počasí. Ale to já mám upřímně ráda. Takže mi to po těch mega vedrech vůbec nevadí a beru to jako velmi příjemnou změnu. Před pár dny nám skončila týdenní dovolená. O dovolené jsme spíš jen odpočívali, dělali práci kolem domu, vyjeli si na nákupy do Polska a Německa, taky na nevydařený výlet na zříceninu hradu (kdy se nám nepodařilo nikde poblíž zříceniny zaparkovat a pak se nám ještě jako třešnička na dortu pokazilo auto) a pak jsme se taky vrhli do předělávání kuchyně. Velmi nečekaně a spontánně. No ale výsledek stojí za to a jsme z toho s přítelem oba nadšeni. Ale zpět k tomu o čem vám chci dnes napsat.  

Dnešní článek bude věnovaný produktu, který jsem si vybrala na otestování. Zaujal mě produkt z řady BIO královské péče od značky Saloos - Argan, opuncie a bergamot BIO pleťový olej (k zakoupení ZDE za cenu 249 Kč). Jako vždy vám nejdřív napíšu, co o produktu uvádí výrobce a pak se podíváme na zoubek tomu, jaký produkt doopravdy je a jak mi vyhovuje nebo nevyhovuje. Olejíček poskytuje anti-age péči proti mimickým vráskám a akné. Podporuje hydrataci, hebkost a rozjasnění pleti. Vhodný pro smíšenou, mladou a problematickou pleť. Obsažený bergamotový olej má schopnost regulovat mastnotu a čistit pokožku. Jedná se o BIO aromaterapeutický kousek s výjimečnou vůní. Pěstící pleťový olej má nahradit i vysoce pěstící krémy. Jedná se o kousek s čistě přírodním složením, který je vhodný i pro vegany.




Samotné balení produktu působí velmi luxusně. Jedná se o skleněnou lahvičku a zlaté víčko, které se dá nahoře stlačovat a tím se do skleněné pipetky nasaje olejíček. Vůně oleje je velmi osvěžující a příjemná. Mnohdy mi vadí vůně přírodních olejíčků a není mi příjemná. Což se ale opravdu nedá říci o tomto kousku. Tahle vůně je pro mě skvělá a velmi příjemná. Ve vůni nejvíce cítím bergamot a citrusy a jedná se opravdu o aromaterapeutický kousek. Olejíček používám večer na navlhčenou pleť. Na čistou pleť nastříkám květinovou pleťovou vodu a nebo termální vodu a následně aplikuju pár kapek oleje. Nejdřív ho jemně vmasíruju na celý obličej a poté používám k další masáži a zapracování kámen guasha. 





Kamenem si masíruju zejména oblast od nosu ke hraně obličeje, pak čelo a oblast kolem očí. Po několika minutách masáže kamenem si ještě celý obličej masíruju prsty. Díky krásné vůni je to opravdu uklidňující a velice příjemná procedura, kterou si každý večer užívám a těším se na ni. Olejíček mi pleť vůbec nedráždí. Ani okolí očí, kam ho aplikuju. Někdy mi přírodní produkty vadí v oblasti očí, ale tento ne. Je to olej, takže je samozřejmě mastnější a je potřeba s tím počítat. Na obličeji ho po aplikaci cítím ještě pár hodin, ale není to taková ta nepříjemná mastná vrstva. Naopak je to velmi příjemný vláčný pocit na pleti. Přesto, že mám smíšenou až mastnou pleť a řekli byste, že na tu se olej "nehodí" (i když já toto tvrzení vyvrátila již před pár lety), skvěle mi sedí. Mohu souhlasit s tvrzením, že má schopnost regulovat mastnotu. Protože vždy po ránu, mám pleť krásně hebkou, jemnou, vláčnou a zároveň není vůbec mastná. Naopak vypadá velmi zdravě a tak "naducaně" nebo jak to mám říct. Tohoto krásného "naducaného" efektu jsem si všimla opravdu už po první aplikaci. Kdy jsem druhý den ráno pořád přemýšlela nad tím, co jsem udělala jinak, že mám pleť tak pěknou a pak mi to došlo, že je to olejíčkem. 

Po delším používání jsem si všimla i toho, že vyhlazuje drobné vrásky, které již ve třiceti bohužel vlastním. Teď to zní jako nějaká "reklama na dokonalý produkt", ale opravdu jsem na tomto produktu nenašla žádnou chybu. Od té doby, co jsem začala s používáním, ho používám pravidelně každý večer a mám to jako příjemný rituál se skvělým ranním výsledkem. Navíc vůbec neubývá. Stačí opravdu pár kapek na celý obličej a krk. Takže vydrží velmi dlouho. Mimochodem - pátrala jsem i na internetu a spousta slečen tyto olejíčky z řady BIO královské péče velmi doporučuje a chválí. A já se mohu tedy jedině přidat. Pokud máte smíšenou nebo mastnou pleť, vyzkoušejte. Mimochodem - jak můžete sami vidět na fotce - hodně voní i naší čičině :D Ta si jeho vůni užívá spolu se mnou :)







JAKÝ OLEJ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ A NA CO HO POUŽÍVÁTE?

*Produkt mi byl poskytnut ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Saloos.cz


4 komentáře:

  1. Zajímavá recenze. Já olejíčky v péči o pleť nepoužívám, ale možná se nechám inspirovat (zaujala mne vůně ;-)).

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem od Saloos olejíček arganový na pleť, byl boží a vlastně nevím, proč jsem si nekoupila další balení a aj jsem zkoušela na odličení olejíček a ten byl taky moc fajn. Tento vůbec neznám, takže děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)