středa 3. srpna 2022

ÚČET ZA KOSMETIKU - ČERVENEC 2022

Krásnou středu vám všem!

Dnes tu pro vás mám opět článek s mojí kosmetickou útratou a tentokrát je to za měsíc červenec 2022. Jako první jsem si koupila hennu na obočí, neboli barvu na obočí od značky Delia Cosmetics v hnědé barvě. Ta mě vyšla na 72 Kč a pořídila jsem si ji proto, abych si teď v létě nemusela pořád malovat obočí. Protože se mi čas od času rozmazává. Obočí si dělám stínem na obočí a pak fixuji řasenkou na obočí. A navíc i ušetřím čas při ranním líčení. Měla jsem taky velkou radost, když jsem v DMku ve výprodejovém stojanu našla Dermacol tělové mléko s konopím ve velké slevě za 29,90 Kč. To jsem totiž chtěla už dlouho vyzkoušet. 

Jelikož i teď v létě je pokožka na mých rukách často vysušená, pořídila jsem si do zásoby skvělý krém na ruce, který aktuálně dopotřebovávám. Je to krém na ruce od CeraVe za 129 Kč. Úžasně vyživuje pokožku a je moc příjemný. Ve slevě jsem ulovila i deosprej od Adidas za 38 Kč




V červenci jsme měli dovolenou a protože jsme navštívili prodejnu Action, vybrala jsem si tam nějaké kousky z kosmetiky. Konkrétně růžovou pleťovou vodu, hydratační pleťové sérum, rtěnku a konturku a mýdlo s vánočním potiskem, které si dám do kuchyně ve vánočním období a už teď se na to moc těším. A pak samozřejmě nálož pleťových masek, protože jich tam mají nepřeberné množství a za skvělé ceny. Tyto položky však do nákupu nepočítám, protože mi je můj skvělý přítel zaplatil. 

O dovolené jsme byli i v Německu. Navštívila jsem Rossmann a DMko. A pak jsme byli v Polsku v Biedronce. Jak můžete vidět, pořídila jsem si masky na oči. Ty dohromady stály 82 Kč. Deosprej Dove s vůní jablečného květu mě vyšel na 35 Kč a malý cestovní kuličkový deo na 21 Kč. Heřmánková pleťová maska mě stála 18 Kč. A taky jsem si do objednávky v Sinsay přihodila hydratační pleťovou masku a ta mě stála 25 Kč

Ve výprodeji v DMku jsem pak našla dezinfekci na ruce za krásných 7,90 Kč. K tomu jsem si pořídila ještě šampon od Balea za 21,90 Kč. Ten nemám na klasické mytí, ale na vlasové "zábaly" s jedlou sodou. Ano, zní to zvláštně, ale dělám to už delší dobu a moc mi to vyhovuje. A nejlepší jsou na to právě levné šampony, které jsou proti lupům. 

Celková má útrata za kosmetiku v červenci 2022 činila: 480 Kč

*Do útraty nepočítám LookFantastic box, který mám objednaný na rok.






JAKÁ BYLA VAŠE ÚTRATA ZA KOSMETIKU V ČERVENCI?


8 komentářů:

  1. Krásné nákupy, hlavně ty z Action a dovolenkové nákupy. Já vždy, když jsem někde v zahraničí, tak k tomu neodmyslitelně patří i tamní drogerie a protože povětšinou mají i část nabídky, která u nás není dostupná, tak to většinou nejsou malé nákupy:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Teda - slušná nálož masek :D.
    Moje červencové kosmetické nákupy se vešly do stovky :), já jsem v červenci vlastně skoro neutrácela.

    OdpovědětVymazat
  3. No, kdybych měla spočítat, co jsem utratila za kosmetiku v červenci, tak bych se trochu bála podívat. Udělala jsem víc objednávek a taky občas skočila do drogérie😂. Ale zase teď nic dlouho nebudu potřebovat. Ale jako bylo toho...více :D.

    A masky z Actionu mám moc ráda. Taky jsem si udělala zásobu, ale už se tenčí!

    MOJE PRVNÍ KOREJSKÁ KOSMETIKA 🎁 (FIRST IMPRESSION&JAK OBJEDNAT&NEPLATIT CLO) | STYLEVANA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že ti ty masky vyhovují. Jsem na ně zvědavá :)

      Vymazat
  4. Ahoj Moni,
    já jsem v červenci nakupovala nakonec docela dost a hlavně za dost peněz. Srpen bude určitě podstatně levnější, i když taky už mám nějaké balíčky na cestě. Líbí se mi, jaké slevy se ti podařilo vyhmátnout. Taky se vždy dívám do těch akčních košíčků a stojanů, jestli tam něco zajímavého neobjevím. V Actionu u nás jsem byla jen jednou a nakoupila jsem si tam tenkrát obrovskou hromadu masek. Už jsem tedy všechny spotřebovala, ale některé byly fakt dost povedené. Na moje nákupy se můžeš mrknout zde - http://ciculka.cz/nakupy-a-novinky-cervenec-2022/.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)