úterý 13. září 2022

BRAND BOX - BACK TO SCHOOL


Krásné úterý vám všem! Dnes tu pro vás mám tradičně ukázku produktů, které jsem našla v Brand boxu s názvem Back To School. Tentokrát mě obsah boxu moc potěšil. Byl velmi rozmanitý a nabušený fajn dobrotami. No a co jsem v něm našla?

První co na mě vykouklo byly Bonavita minutové ovesné vločky 19,90 Kč. Jedná se o extra tenké celozrnné ovesné vločky, které rychle nasáknou tekutinu a jsou během pár minut připravené ke konzumaci. Hodí se na krémovou kaši. Jsem na to vážně zvědavá, protože ovesné vločky v poslední době používám na kaši pořád. Dr.Oetker ovesná kaše natural len, chia 10,90 Kč, kterou opět ráda vyzkouším. Má vyváženou recepturu bez laktózy a obsahuje 76% celozrnných a ovesných vloček a až 9% semínek lnu a chia. S nízkým obsahem soli a cukru. Bohemia čočkové chipsy s příchutí paprika 44,90 Kč jsou skvělé! Ty jsem si už já sama kupovala a miluju je. Jsou chuťově skvělé a měla jsem je už snad 4x. I ve druhé variantě, kterou nabízí. Tenhle kousek mě tedy opravdu hodně potěšil!

Vegas ostrý kečup 39,90 Kč mě docela taky potěšil, protože nám kečup zrovna dochází a ráda vyzkouším nějaký nový. Ani ostrá varianta mi nevadí. Podravka ajvar jemný 49,90 Kč je produkt, který byl v boxu už několikrát. A i jsem si na to několikrát stěžovala. Ale v poslední době jsem se ho naučila dávat do vaření, když dělám lasagne. Takže mi ani tak moc nevadí, že v boxu je. Vlastně jsem i trochu ráda, že ho mám do zásoby. Ale není to nic, co by mě nadchlo. Odkolek plundrový závin krémový s malinovou náplní 34,90 Kč potěšil zejména přítele. Ten má sladké pečivo rád a to zejména ke snídani. Jedná se o opravdu obrovský kousek, takže si myslím, že v klidu vystačí i na dvakrát.



Jako další na mě vykoukly Jojo jednorožci 24,90 Kč. Ty mají naprosto překrásný obal a i samotné tvary bonbonů. Já je asi jíst nebudu a pověnuju je dál. Ale i tak mě potěšily svým krásným hravým vzhledem. Fidorka mléčná s kakaovou náplní 11,90 Kč je v nové šesté příchuti, kterou Fidorka uvádí na trh. KitKat Chunky Karamel 16,90 Kč je novinka plná lahodného karamelu. To určitě vyzkouším, až ji přítel otevře a jsem zvědavá, jak chutná! Mentos vitamínové žvýkačky 25,90 Kč jsou obohacené o vitamín B6, C a B12. Ty přispívají k normální funkci imunitního systému. Mají tekuté jádro s příchutí šťavnatých citrusů a jsou bez cukru. Žvýkačky se u mě doma nikdy neztratí, já žvýkám každý den :) Hannasaki čaj JAMASAKI je drcený sypaný jasmínový zelený čaj v kombinaci s čajem červeným PU-ERH, který se považuje za nejstarší čaj světa. Na ten jsem vážně dost zvědavá! 

Navíc jsem v boxu měla Semtex vitamínovou vodu a proteinové chipsy, které nám minule moc chutnaly. Jako poslední jsem zde našla časopis. Box tentokrát hodnotím na 4,5/5.



JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

4 komentáře:

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)