pátek 30. září 2022

VELKÁ RECENZE A TESTOVÁNÍ NOVINEK NIVEA HYDRA SKIN EFFECT



Příjemný přicházející víkend vám všem! Jak se všichni máte? Co se týče mě, mám se zimně :D. Ano, asi tak bych definovala svůj nynější stav jedním slovem. Máme totiž doma v baráčku zimu, protože čekáme na dodání tepelného čerpadla. Přitápíme si pouze v obýváku, malinko v ložnici a v koupelně. Ale žádná extra sláva to není a ve zbytku baráčku je zima. Občas, když jdu z vytopeného obýváku do kuchyně či do chodby, mám pocit že vcházím do mrazáku. No a já jako milovník podzimu, si ten podzim tentokrát díky této situaci, moc neužívám. Nicméně vás tím nebudu zatěžovat. Jen jsem vás chtěla trochu uvést do situace, co se mě týče. Jdeme se už podívat na něco příjemnějšího a to jsou novinky od značky Nivea, které jsem měla možnost vyzkoušet. 

První produkt, který mě zaujal z celého balíčku nejvíce je Nivea Hyaluron Cellular Filler pečující tónovací krém v houbičce. Jako vždy vám o každém produktu napíšu to, co slibuje a následně moji zkušenost. Pečující tónovací krém má aktivovat pleťové buňky k produkci vlastní kyseliny hyaluronové. Viditelně redukovat jemné vrásky. Dodávat pleti hydrataci a svěží vzhled. Lehce krycí barevné pigmenty mají rozjasnit a vyhladit pleť. Má okamžitě zajišťovat sjednocenou a mladě vypadající pleť. 

Podobný produkt jsem nikdy předtím nezkoušela a o to více jsem na něj byla zvědavá. Popravdě jsem ho míjela v drogeriích, protože jsem neměla odvahu na to, vzít si ho. O to víc nadšená jsem byla, když mi v balíčku přišel. Balení je z bytelného plastu a vypadá jako klasická pudřenka, která se dá jednoduše otevřít. Uvnitř se nachází pěkně velké zrcátko a houbička pro aplikaci tónovacího krému. Po otevření víčka se zde nachází houbička se samotným tónovacím krémem. Co jsem zjistila až před pár dny je to, že se vlastně ten samotný krém v houbičce dá z balení "vyloupnout" a můžete si ho vzít tedy s sebou do kabelky a zabere o něco méně místa. Co se týče odstínu, vybrala jsem si ten nejsvětlejší. V nabídce jsou 3 odstíny. Světlý, střední a tmavý. Když jsem odstín poprvé v balení viděla, celkem jsem se lekla, že bude moc tmavý. Ale opak je pravdou a odstín je krásně světlý a řekla bych, že docela neutrální. Na pleť jsem ho zkoušela aplikovat přiloženou houbičkou, což šlo příjemně a rychle. Ještě rychleji však šla aplikace štětcem. Co se mi líbí moc je to, že jak je krém v houbičce, tak se ho nabere na štětec či houbičku jen trochu. Já si všeobecně dávám samotného makeupu malou kapku na celý obličej. Proto beru i tohle jako velké plus. Krycí schopnost má jemnější, ale to mi opět vyhovuje. Nemám ráda žádnou masku na obličeji. Zakryje drobné nedokonalosti a pleť příjemně projasní a prozáří. Vytvoří takovou "lepší" pleť, která vypadá krásně přirozeně. Na pleti neoxiduje a neflekatí. Já si ho vždy zapudruju a vydrží mi na pleti celý den. Když je větší teplo, přepudruju ho během dne ještě jednou. Aplikuju ho i v okolí očí a nijak mě nedráždí. Pokud máte rádi přirozeně sjednocenou pleť a nepotřebujete vysoké krytí, určitě můžu produkt doporučit. Hlavně na léto to bude skvělý kousek!




Dalšími kousky jsou pleťové krémy. Konkrétně Nivea Hydra Skin Effect osvěžující denní hydratační gel a Nivea Hydra Skin Effect noční hydratační gel-krémOsvěžující denní gel slibuje hloubkovou hydrataci, lehké gelové složení bez mastného filmu, zářivou a jemnou pleť a vhodnost pro všechny typy pleti. Noční gel-krém má poskytovat hloubkovou hydrataci, regeneraci pleti během noci, lehké složení bez mastného pocitu, pružnou a odpočatou pleť a vhodnost pro všechny typy pleti.

Co se týče mé zkušenosti s denním hydratačním gelem, je kladná. Ne všechny gelové přípravky mi na pleť sedí. Většinou mám po nich pleť nepříjemně ulepenou a nebo mastnou. Ale tento gelový přípravek mě hodně překvapil tím, že to co slibuje, opravdu plní. Má velmi jemnou gelovou konzistenci s příjemnou vůní. Lehce se roztírá a pleť zanechává krásně vláčnou a jemnou. A hlavně bez mastného či ulepeného pocitu. Což já osobně beru jako velké plus. Má pleť je smíšená až mastná a produkt mi sedí skvěle. Co se týče hydratace, tak jsem si asi po týdnu všimla toho, jak mám takovou vyhlazenější pleť, která je krásně vláčná a dostatečně hydratovaná. 

A to samé vlastně můžu říct i o druhém krému, který je noční. Ten je tedy malinko hutnější, než denní. Ale opravdu jen o trochu. Není to žádný mastný hutný produkt, který sedí na pleti. Naopak. Opět má velmi příjemnou vůni. Velmi příjemně se roztírá, rychle se vstřebává a krásně hydratuje. Když sedím večer u televize, cítím jak mám pleť vláčnou bez pocitu stažení či pnutí. A přitom není nijak zamaštěná nebo lepivá. Hydratační schopnost má opět velmi dobrou. Nemám co bych vytkla. Navíc se mi moc líbí i samotné balení produktů, které mi přijde decentní a na pohled příjemné.



Kousek, ze kterého jsem byla nadšená, je pleťová maska. Jak už víte, jsem velký milovník plátýnkových pleťových masek. Vyzkoušela jsem jich už stovky. K otestování jsem obdržela Nivea Hydra Skin Effect 10 minutovou hydratační textilní masku. Ta slibuje intenzivní hydrataci, svěží a zářivou pleť, navrácení energie, zklidnění a osvěžení. 

Maska má úžasnou vůni. Ta mě zaujala hned. Má příjemné plátýnko, které se dá skvěle aplikovat na pleť bez toho, aniž by maska sjížděla. Velmi příjemně pleť chladí a tím pádem i osvěžuje. Já jsem si ji nechala 15 minut. Po sundání jsem zbytky vmasírovala do pleti. Ta byla krásně projasněná, vláčná a hydratovaná. Za mě skvělá maska na osvěžení a extra dávku hydratace. Přesně to, co od textilních masek chci, tak to i tato splňuje. 

Nivea Hydra Skin Effect micelární voda slibuje svěží a hydratovanou pleť, jedním tahem odstranění makeupu a nečistot, čištění pleti do hloubky bez mastného filmu.

No, nebudu vám lhát. Testování této micelárky jsem se bála asi nejvíc. A proč? Protože už jsem jednou od Nivea měla nějakou micelární vodu a ta mě velmi dráždila oči a vůbec mi nesedla. A to já nemám nijak citlivé oči. Takže jsem ji po pár pokusech dala nakonec mamce. Ale vrhla jsem se do testování této a vyzkoušela ji. No a co myslíte, byla dobrá nebo mě pálila v očích? Světe div se, ale žádné pálení v očích jsem nezaznamenala. Což mě překvapilo a potěšilo zároveň. Oční makeup odličuje velmi rychle a dobře. S řasenkou i linkami si poradí hravě. Přirovnala bych ji k Biodermě. I makeup z pleti sundá velmi rychle. Nezanechává pleť podrážděnou ani vysušenou ani na ní není žádný nepříjemný film. Takže mám asi nového oblíbence, co se týče micelárek. Navíc je to obrovské balení, takže mi zase vydrží velmi dlouho. 



A poslední dva kousky jsou balzámy na rty. Konkrétně Labello barevný balzám na rty v odstínech Nude a Pink. Ty slibují hydrataci až po dobu 24 hodin, méně popraskané rty, ochranu před větrem, prachem i mrazem, snadnou aplikaci a propůjčení barevného nádechu, který supluje rtěnku. 

Oba balzámy jsem vyzkoušela a jeden mi vyhovoval více. Varianta Nude má sice pěknou barvu, takovou nude-korálovou, řekla bych. Na rtech je balzám příjemný a dobře se nanáší. Bohužel mi varianta Nude velmi zvýrazňovala popraskání rtů. Naopak varianta Pink mi sedla mnohem víc. Nic nezvýrazňovala. Balzám se opět se velmi dobře nanášel a rty příjemně hydratoval. Líbí se mi barva, jakou na rtech zanechá. Je to takový příjemný nádech, když nechcete rtěnku ani žádný zabarvený lesk. Jednoduše si tento balzám hodíte do kabelky a nemusíte mít ani zrcátko. Rty vypadají šťavnatě a přitom upraveně a přirozeně. Za mě tedy rozhodně varianta Pink.

No a na závěr bych velmi ráda poděkovala za možnost vyzkoušení těchto produktů. Velmi ráda jsem zkusila něco nového a našla si tak i nové oblíbence. Jsem ráda, že vám můžu takto představit další nové kousky a říct vám na ně svůj názor. 


Produkty jsem vám ukazovala i ve videu. Pokud jste ho ještě neviděli, tak se mrkněte. 




JAKÝ PRODUKT VÁS ZAUJAL NEJVÍCE?
ZNÁTE NĚJAKÝ? POKUD ANO - JAK VÁM VYHOVUJE?


*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Nivea.cz


4 komentáře:

  1. Ahoj Monni,
    já jsem z této řady zkoušela masku a pálila mě na pleti, proto mě zbytek vůbec neláká. Kdysi jsem ráda používala Nivea Urban Detox.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, no mě předtím pálila ta micelárka, ale teď nic, tak jsem ráda.

      Vymazat
  2. Recenze zní zajímavě, zaujaly mne hlavně krémy a balzámy na rty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)