neděle 18. září 2022

ZVELEBOVÁNÍ DOMOVA S TISKAŘÍKEM - ČÁST DRUHÁ


Krásnou neděli vám všem. Dnes tu pro vás mám článek, který se bude týkat zvelebování domova. Mohla jsem si totiž opět po nějaké době, vytvořit produkty, na stránce tiskarik.cz. Ráda jsem toho využila, protože s první objednávkou jsem byla velmi spokojená a byla jsem nadšená z kvality produktů. No a to se týká i této objednávky. Kvalita je opět skvělá. Tak se pojďte podívat, co jsem si vytvořila.

V minulém článku jsem vám ukazovala, že jsem si nechala vytisknout fotoobraz, na kterém jsem byla já s přítelem a pak další, na kterém byla naše kočička. No ale do naší rodiny přibyl další člen a to králičice Amálka. Takže jsem chtěla mít na obraze samozřejmě i tu. Nechala jsem si teda vytisknout jeden fotoobraz, který je ve čtvercovém provedení a je na ní Amálka, které jsou 2 měsíce a je to ještě takové malé zvířecí miminko. Tuhle fotku mám moc ráda a na památku jsem si ji chtěla nechat i takhle zvěčnit. 

Na druhém fotoobraze, který je naopak v obdélníkovém tvaru, je Amálka už jako velká holka. A opět je to fotka, kterou mám moc ráda. Obě fotky jsme si pověsili do předsíně, kde dělají parádu spolu s těmi předchozími. Chtěla jsem vám to vyfotit i přímo na stěně. Ale je tam tak špatné světlo, že by nebylo nic moc vidět. Oba obrazy jsou opět precizně provedené a nádherně voní dřevem. To miluju i u nového nábytku, tu krásnou vůni. Já vím, je to detail a v podstatě to není vůbec podstatné, ale chtěla jsem vám to napsat :D Kdo to máte stejně a milujete vůni dřeva a třeba nového nábytku? :)

- fotoobrazy si můžete vytvořit klikem zde




Produkt, který jsem z této stránky ještě nezkoušela, je kalendář. A tak jsem si sedla, probrala fotky a vytvořila nám kalendáře. Jeden je pro mě s přítelem a druhý je pro dědu k narozeninám. Váhala jsem i nad stolními kalendáři. Ale nakonec vyhrály tyto na stěnu. Nějak mě zaujaly nakonec více. Vybrala jsem variantu, kde jsou datované dny v rámečkách a vejde se tam i nějaká ta poznámka, jako jsou třeba narozeniny, svátky, dovolená a podobně. Myslím, že jsem nakonec vybrala moc dobře. Ale pokud si budete kalendáře vytvářet, chce to opravdu dost času. Já než jsem se probrala fotkami a než jsem to seskládala tak, jak to chci, trvalo mi to snad 2 hodiny :D Možná i déle. A to jsem to ještě vlastně i několikrát předělávala. Ale možná budete šikovnější než já a zabere vám to méně času.

Na stránce nabízí i fotopexeso. To mi opět přišlo jako skvělý hravý způsob, jak uchovat nějaké vzpomínky. Už se těším až ho nastříhám a zahrajeme si ho. Pexeso má i krabičku, do které se dá uložit. Což beru jako velké plus. Myslím, že to je i pěkný dárek. Jak pro nějakou kamarádku, tak i pro rodinu. 

- kalendář si můžete vytvořit klikem zde
- pexeso si můžete vytvořit klikem zde





A jako poslední jsem si vytvořila hrnečky. Teda konkrétně jeden a jeden je opět pro dědu. K tomu kalendáři, jako dárek. Pro dědu jsem vybrala velký hrnek na latte, protože pije velké kávy. Dala jsem tam podklad, který připomíná dřevo, protože děda pracoval celý život v lese. Tak mi to přišlo tématicky pěkné. Ale nabízí i spoustu jiných a zajímavých motivů. Dala jsem na jednu stranu fotku mamky a na druhou stranu mojí fotku. Nahoře je nápis "dědova kávička". Kvalita je opět skvělá. Vše je krásně výrazné, pěkně a precizně provedené.

Druhý hrneček jsem vytvořila tak trochu ze srandy příteli. Jedná se o průhledný hrnek, na kterém není žádná fotka, ale je tam nápis "tátova milovaná kávička" a "tak aspoň zkus". Přítel totiž miluje kávu. No a ze srandy si říkáme doma někdy "mámo" a "táto". Tak proto ten první nápis. A ten druhý nápis, to je taková naše hláška, kterou spolu máme :D. Přítel už z hrnku pije svou ranní kávu a je s ním moc spokojený. Prý alespoň vidí, kam až sahá logr, když pije :D.

Pokud plánujete tisk třeba nějakých dárků k Vánocům, tak za mě je tahle stránka vážně spolehlivá a tvoří precizně a pěkně. Za sebe určitě můžu doporučit. Já jsem byla se všemi produkty vždy spokojená a z kvality nadšená. Navíc mají stále nějaké zajímavé akce a ceny jsou dle mého přiměřené. Jestli budete něco objednávat, dejte mi dolu do komentářů vědět. Jsem zvědavá :D A jestli můžu poradit, určitě objednávejte s velkým předstihem, protože už třeba od října mají velké množství objednávek :)

- hrnek si můžete vytvořit klikem zde




JAKÝ KOUSEK SE VÁM LÍBÍ NEJVÍCE?

BUDETE SI NECHÁVAT DĚLAT K VÁNOCŮM FOTO-DÁRKY?


*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Tiskarik.cz


7 komentářů:

  1. Nabízí opravdu nádherné fotoprodukty, ten kalendář je krásný tip na dárek. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky vždy nadšena z té kvality a provedení :)

      Vymazat
  2. Já bych chtěla k Vánocům pro manžela udělat fotoknihu z našich výletů. Jenže to je práce na dlouho, odhodlávám se k tomu už asi dva roky a ještě na to nedošlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, já už o kalendáři z vlastních fotografií mluvím třetí rok, Kamarád daruje své asi již deset let a má to úspěch, jen nejsem schopna se k tomu dokopat a hlavně, vybrat ty nej, ty vhodné fotky. MOžná, že bych se letos mohla překonat a dokopat se k tomu. : ))

      Vymazat
    2. Stáňo, tak šup do toho! :) Je to super vzpomínka. Holky určitě zkuste, je to fajn a i zábava, i když to chvíli trvá.

      Vymazat
  3. To je supeeer. :)) Pexeso jsme teď nějak začaly hrát s kámoškou v práci. :D Vůbec nevím, kdy naposled jsem ho hrála předtím. :D Takže to by se hodilo. :))
    Kalendář je super!! A hrnek taky, povedlo se to tématické dřevo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)