neděle 30. října 2022

GLANC BOX - PODZIM 2022


Krásnou neděli vám všem! Jak jste si užili prodloužený víkend? My s přítelem zajeli na hřbitov, protože za pár dní jsou tu Dušičky. Nechtěli jsme se tlačit na hřbitově mezi lidmi přímo na tento svátek, tak se snažíme hřbitov navštívit před tím. Na Dušičky si pak zapálíme svíčku symbolicky ještě doma. Zajeli jsme si taky na dobrý oběd do restaurace, kterou jsme chtěli dlouho navštívit a vyzkoušet, jak tam vaří. No vaří tam skvěle a určitě se tam někdy vrátíme. Já o prodlouženém víkendu taky četla a povedlo se mi po dlouhé době rozečíst a dočíst jednu celou knížku, což je u mě momentálně úspěch, tak jsem za to ráda. No a jinak jsem klasicky uklízela a vařila. Přítel zase dělal věci kolem domu, konkrétně kolem topení. A teď odpoledne jsem si našla chvilku a jdu vám sepsat své dojmy z Glanc boxu s názvem podzim 2022.

V boxu jsem našla jako první tělové mléko Vaseline Dry Skin Rescue 189,90 Kč. Jedná se o tělové mléko, které má hloubkově hydratovat pokožku. Je vyvinuté spolu s dermatology a obsahuje unikátní patentovanou technologii, která obnovuje pokožku a vytváří na ni ochrannou bariéru. Dalším kouskem je Ziaja heřmánek gel pro intimní hygienu 90 Kč. Intimní mycí gely od této značky mám ráda a sama si je kupuju. Tento konkrétní jsem zatím nezkoušela, ale ráda vyzkouším. Jedná se o bylinný gel s kyselinou mléčnou a výtažkem z heřmánku, který je vhodný pro každodenní hygienu. Zklidňuje, udržuje biologickou rovnováhu, zabraňuje infekcím a zajišťuje pocit čistoty a svěžesti. Dál jsem našla Sprchový gel Palmolive Smoothies Blackberry 129,90 Kč, který božsky voní! Už na první přivonění jsem si ho zamilovala. Obsahuje až 95% složek přírodního původu.


V boxu jsem našla dva kousky od stejné značky. Jako první Sebamed pro! Intenzivní sérum 599 Kč, které pomáhá zmírňovat příznaky stárnutí pleti a předchází předčasnému stárnutí. S obsahem extraktu z galgánu napomáhá vyplňovat pleť zevnitř a redukovat vrásky. Sebamed pro! regenerační krém 599 Kč pomáhá zmírňovat příznaky stárnutí pleti a díky složení s L-fukózou z mořských řas vyplňuje pleť a redukuje vrásky. Jsem zvědavá, zda produkty splní to, co slibují. Zaujala mě jejich vyšší cena a tak ráda vyzkouším kombinaci obojího napojednou. Jen co dodělám krém a sérum co mám aktuálně otevřené, vrhnu se na to! Juvena Master Cream Rose denní a noční protivráskový krém, jehož plná velikost stojí 7 880 Kč. Box obsahuje vzorek a to mě teda hodně nadchlo. Tak drahý pleťový krém jsem nikdy neměla možnost vyzkoušet a myslím si, že je na tom podobně většina holek a že je to stejně jako mě, potěšilo a nadchlo. Tak jsem taky zvědavá, jaké zázraky to s pletí udělá! :) Zkoušeli jste ho už? Pokud ano, jak vám vyhovuje?

Dále se v boxu objevily dva krémy na nohy. Dermacol změkčující balzám na paty Soft Heel Balm 79 Kč, který obsahuje výživný olivový olej a panthenol. Účinně ošetřuje, zvláčňuje a regeneruje suchou popraskanou pokožku chodidel. Kyselina salicylová chrání před vznikem drsné pokožky na patách. A druhý je Dermacol zvláčňující  krém na nohy Happy Feet Cream 79 Kč, který obsahuje taktéž olivový olej, panthenol a vitamín E. Zvláčňuje a vyživuje namáhanou pokožku nohou a zvyšuje její elasticitu. 



A jdeme na poslední tři kousky. Lenor perličky Peony and Hibiscus vonné perličky na praní, u nichž není uvedena cena. Voní naprosto božsky! Ráda zkouším různé nové vůně do prádla a tak mě perličky samozřejmě těší! Zubní pasta Elmex sensitive plus complete protection 169,90 Kč mě taktéž zaujala. Mám pasty od značky Elmex moc ráda a sama si je kupuju. Tuhle konkrétní novinku jsem zatím nezkoušela. Efektivně se stará o citlivé zuby. Obsahuje klinicky ověřenou technologii fluoridu cinatého a fosorečnanu zinečnatého, které poskytují ochranu pomáhající udržovat silné zuby. Pomáhá také udržovat přirozenou bělost zubů. Ariel Allin1 PODs Color kapsle na praní jsou kapsle s tekutým pracím prostředkem. Zajišťuje dokonalé odstranění skvrn i při nižsí teplotě. Už jsem s nimi prala a perou moc dobře. Navíc i krásně voní! Cena produktu není v prospektu opět uvedena.

Za mě je Glanc box podzim 2022 jeden z nejpovedenějších boxů za poslední dobu. Pestrý obsah, vysoká hodnota jednotlivých produktů a převaha kosmetiky nad drogerií mě moc potěšila! Nemám vůbec co bych vytkla. Myslím, že tento box nadchl nejen mě, ale i spoustu dalších a není se čemu divit. Jen tak dál! Tentokrát jednoznačně 5/5!


JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH?
MÁTE BOX TAKY DOMA?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 


4 komentáře:

  1. Souhlasím, že tenhle box se fakt hodně povedl. Byla jsem maximálně spokojená, těším se, až neznámé produkty vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  2. Super obsah boxu, ať ti produkty slouží a jsi s nimi spokojená! Já na pasty od Elmex nedám dopustit. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)