čtvrtek 24. listopadu 2022

NÁLOŽ VOŇAVÉ PŘÍRODNÍ KOSMETIKY Z LITLOLO


Krásný čtvrtek vám všem! Dnes tu pro vás mám článek s mými novými kosmetickými pomocníky, které jsem si mohla vybrat v rámci barterové spolupráce, na stránce www.litlolo.cz. Tento e-shop nabízí produkty s přírodním složením za příznivé ceny a vybrat si tu můžete produkty na pleť, tělo, vlasy a dokonce i nějaké dobroty či svíčky. No a jelikož kosmetiku miluju a stejně tak i zkoušet nové produkty, vybrala jsem si něco z e-shopu velmi ráda. Produkty jsem pořádně otestovala a teď vám povím, co si o nich myslím.

Začneme produktem Bekley Organics přírodní hydratační tonikum růže ve spreji (klik zde). Jedná se, jak už samotný název napovídá, o růžovou vodu. Je v jednoduchém balení se střičkou, což mi zrovna u růžové vody vyhovuje. Je balená ještě navíc i v krabičce, takže si myslím, že by to byl pěkný produkt pro někoho do balíčku, jako dárek. Růžová voda je vhodná na obličej, ale také k ošetření pokožky miminek. Já jsem ji testovala samozřejmě jen na sobě :)

Co se týče vůně, tu musím hned na začátku vyzdvihnout. Měla jsem možnost vyzkoušet už hodně růžových vod, ale troufnu si říct, že tato voní ze všech nejlépe. Opravdu krásná vůně růží, kterou si vyloženě užívám. Je tedy dost výrazná, takže pokud vůni růží milujete, bude to něco pro vás! Používám ji na dočištění pleti po mokrém odlíčení. Příjemně pleť dočistí a odstraní případné zbylé nečistoty. Pleť jemně tonizuje a zanechá ji vláčnou. Nedráždí ani nevysušuje. Navíc je čistě přírodní, takže pokud hledáte čistě přírodní produkt jako tonikum, je to krok správným směrem. Používám ji ale také na pleť po smytí čistící pleťové masky. Pleť je pak příjemně osvěžená a hydratovaná. Ještě se vrátím k samotnému rozprašovači, který by mohl být na můj vkus o trochu jemnější.


Vyzkoušela jsem také Hristina přírodní krém na ruce a nohy s arganovým olejem (klik zde). Vybrala jsem si ho hlavně proto, že mě zaujalo praktické balení s pumpičkou. Mám ráda krémy na ruce v takovém balení. Nejraději si je nechávám na pracovním či nočním stolku, ale i na lince, kde si po umytí nádobí ráda nakrémuju ruce. Krém má velmi příjemnou konzistenci, která je akorát tak hustá. Není ani moc řídká, ale ani moc hustá. Je opravdu tak akorát, jak mi vyhovuje. Není mastný, takže stačí minutka a vstřebá se. Pak můžu klidně dál psát na počítači či do diáře a nemusím se bát, že si tam udělám mastné fleky. Vůně je velmi příjemná a zajímavá. Produkt s podobnou vůní jsem ještě neměla, ale užívám si ji. Hydratuje dobře. Na běžné každodenní použití je to fajn kousek, který moc ráda používám. 




Dále tu mám Stani Chef´s přírodní tělový peeling na bázi mořské soli, kokosové mléko (klik zde). Vůni produktu jsem si zamilovala hned na první přivonění. A garantuju vám, že pokud milujete vůni kokosu v kosmetice, z tohohle budete fakt vedle! Žádná chemická a umělá vůně. Ale nádherná přirozená vůně kokosového mléka. Samotný peeling je na bázi soli. Obsahuje drobná zrníčka mořské soli. Je takový krémovější, takže se dobře aplikuje. Hrubost bych řekla, že má takovou velmi jemnou, ale přitom účinnou. Skvěle zjemní pokožku a zároveň ji díky obsahu pečujících olejů i hydratuje. Výborný peeling. Moc mi vyhovuje právě již zmiňovaná konzistence s obsahem velkého množství drobných zrníček soli.


A poslední kousek, který jsem měla možnost vyzkoušet, je pleťová maska. Jestli mě sledujete dlouho a nebo pravidelně, tak určitě víte, jak moc miluju pleťové masky. Proto pro mě byla pleťová maska jasná volba! Zaujalo mě jich na stránkách více. Ale vybrala jsem si nakonec Hristina Face Mask with extract of lilac (klik zde), která je vhodná pro mastnou pleť a je s extraktem z šeříku. Vůni šeříku miluje zejména moje mamka, ale i mě je vůně velmi příjemná. Opět je krásná, jemná a opravdu voní jako kytice natrhaného šeříku. 

Samotná pleťová maska má příjemnou konzistenci a díky své krémovosti se velmi dobře aplikuje na pleť. Je to pleťová maska s obsahem kaolinu a ten já na svou smíšeno mastnou pleť úplně miluju. Stejně jako jíly. Maska nezasychá do tvrdé krusty, jak jsem zvyklá třeba u jílových masek. Lze ji poměrně snadno smýt. Pleť je po smytí příjemně vláčná, jemná a viditelně čistější a taková projasněná. Jak říkám, kaolin a mastná pleť, to jde perfektně k sobě. Alespoň z mé zkušenosti. Navíc po celou dobu aplikace je cítit příjemná vůně šeříku, což relaxační chvilku ještě více zpříjemní. Je to můj nový oblíbenec.



JAKÝ PRODUKT VÁS ZAUJAL NEJVÍC?
ZNÁTE NĚJAKÝ A JAK VÁM PŘÍPADNĚ VYHOVUJE?


*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.LITLOLO.cz / www.HRISTINA.cz


10 komentářů:

  1. To je hezká spolupráce. Já tuhle stránku vůbec neznám, takže jsem si ráda rozšířila obzory. Zaujal mne nejvíc asi krém na ruce

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo o této stránce slyším poprvé a zaujal mě krém na ruce na pumpičku :) teď je přesně to období, kdy krémuju několikrát za den

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    tyto stránky moc neznám, ale ta spolupráce je fakt skvělá. Mě samozřejmě zaujaly všechny čtyři produkty. Peelingy na tělo miluji a tento podle popisu vypadá fakt dobře. U masky mě zase zaujala šeříková vůně. Růžové vody používám v poslední době často, takže i zde jsem nalákaná. A krém na ruce je můj denní společník, bez něj to nejde...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji. Taky jsem ze spolupráce nadšená. Ta šeříková vůně je skvělá! :)

      Vymazat
  4. Ahoj, děkuji za představení eshopu :-) asi bych se na to měla podívat blíže - dost jsi mě nalákala.

    OdpovědětVymazat
  5. Po tom kokosovém peelingu bych sáhla hned, miluju produkty s vůní kokosu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)