pondělí 28. listopadu 2022

VÝBORNÉ SLADKÉ KŘUPÁNÍ OD BONAVITY


Krásné pondělí vám všem! O víkendu jsem vám stihla sepsat článek s dobrotami od značky Bonavita, kterou mám velice ráda a tak jsem byla nadšená, když jsme se dohodli na spolupráci. Jestli mě sledujete na Youtube, tak určitě víte, že mám tuto značku ve velké oblibě a proto jsem byla z balíčku naprosto nadšená! Rozbalování balíčku uvidíte i ve videu, které zanedlouho vydám a ve videu budete moci najít taky recept ze sojových nudliček. Tak se můžete těšit! Ale nebudu předbíhat. Pojďte se podívat na to, jaké dobroty mi přišly.

V balíčku jsem našla křupavé musli s bílou čokoládou a mini sušenkami. Jsou upravdu maličkaté a velice roztomilé. Jak můžete vidět na fotce níže. Vypadají vážně vtipně. Musli si oblíbil především přítel a dává si ho rád s jogurtem. Z čeho jsem byla nadšená, jsou ovesné cereálie s čoko kouličkami. Je to směs ovesných vloček, rýžových kakaových kousků a právě čoko kuliček. Podobný mix jsem si dřív dělala i já sama na Mixitu a proto jsem byla nadšená, že má něco podobného i Bonavita. Chuť je skvělá. Není to vůbec přeslazené. Je to skvělé v kombinaci s bilým jogurtem, ale i s mlékem. Co jsem zatím nestihla vyzkoušet, ale chtěla jsem to opět dlouho vyzkoušet, jsou Quinoa fit medové. Teda, kdyby bylo na mě, otevřela bych vše na jednou a vyzkoušela vše. Ale nechci mít otevřená všechna balení napojednou. Tak jsem trpělivá a vyčkávám, až dojíme to, co jsme otevřeli a pak se s chutí vrhnu i na tyto medové kroužky. Quinou jsem v posledním roce začala hodně zařazovat do jídelníčku. A cereálie z ní, to jsem snad nikdy neměla. 




Co úplně miluju nejen já, ale i přítel, je Dobrá vláknina. Kupujeme si tu v zeleném balení už hodně dlouho. Novou variantu z pohanky jsem zatím neměla a i proto jsem nadšená, že jsem ji v balíčku našla a konečně ji vyzkouším. Cereální polštářky jsem vám už mnohokrát ukazovala ve videu. Mléčné i kokosové naprosto miluju. Je to skvělá mňamka na svačinu, snídani a nebo jen tak na zobání, když mám na něco chuť. Tyhle banánové jsem ale nikdy neměla. Příchuť mi přišla velmi zajímavá a jsem ráda, že jsem je vyzkoušela. Chutnají moc dobře! Dala jsem si je do misky jen tak, k telce po večeři. No a šla jsem si ještě přidat druhou dávku. To asi mluví za vše. Jsou výborné. Minutové ovesné vločky jsem vám ukazovala už několikrát ve videu. Objevila jsem je díky Brand boxu a od té doby je používám pravidelně na ovesnou kaši. Rychle se rozvaří a vytvoří moc dobrou krémovou kaši. Dřív jsem si kupovala ovesné vločky na kaši ráda na Aktinu. Ale tyto dělají úplně to samé a jsou stejně dobré. Takže už nemusím objednávat z internetu, ale mohu je koupit normálně v obchodě.



A jako poslední jsem našla v boxu Sojové nudličky a jako příjemné překvapení ještě hezkou minimalistickou bílou misku, kterou jsem začala hned používat. Sojové nudličky jsem dřív používala často a moc ráda. Teď jsem je upřímně dlouho nekoupila a nejedla. Ráda jsem si tedy zopakovala to, jak chutnají. Uvařila jsem je v bujonu a následně jsem je opražila na pánvi se sojovou omáčkou a česnekem a přidala jsem rajče a salát. A ještě arašídy. Něco jako rychlá čína. A k tomu jasmínová rýže. Podrobný recept uvidíte ještě ve videu :)

Ještě jednou bych ráda moc poděkovala značce Bonavita za poskytnutí produktů k vyzkoušení. Moc si toho vážím a jsem z obsahu balíčku nadšena! 



JAKÝ JE VÁŠ OBLÍBENÝ PRODUKT OD BONAVITY?



*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Bonavita.cz / www.eshop.bonavita.cz


2 komentáře:

  1. Bezva spolupráce (tu bych si taky dala líbit :D). Znám Minutové vločky (taky z Brand boxu) a kdysi jsem kupovala polštářky (ty měl v oblibě syn) a občas koupím Dobrou vlákninu. Zaujaly mne ty quinové kroužky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty quinoa kroužky jsou chuťově za mě super, moc jsem si je oblíbila :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)