středa 28. prosince 2022

CO JSEM DOSTALA ZA DÁRKY K VÁNOCŮM 2022?

Krásnou středu vám všem! Jak se máte? Už jste zpět v pracovním procesu a nebo si užíváte dny volna a dovolené? Já měla dovolenou od minulého týdne od středy až do této středy. Zítra už vyrážím do práce, ale v pátek bych měla mít zase den dovolené. Co se týče mého Štědrého dne, snažila jsem se vám ho tento rok dokumentovat prostřednictvím fotek a brzy vám vydám článek, tak doufám, že se těšíte :) Já sama mám tyhle články moc ráda. Ráda nahlédnu tak trochu do soukromí a podívám se, jak Štědrý den probíhá jinde. A tak jsem si říkala, že nesmím být líná a musím to nafotit, abych měla jednak památku a taky materiál do článku. No a co jsem vám taky nafotila je to, co jsem dostala za dárečky. Tak se pojďte podívat, čím mě blízcí potěšili.

Mám takovou svoji tradici, že si na Štědrý den ráno, otevírám dárky od kolegyň. Tento rok tomu nebylo jinak. Přála jsem si hřeben s rukojetí, který jsem taky dostala, což mě moc potěšilo. Kosmetika je u mě jasná volba a dokonce jsem dostala tonikum, které mám nyní doma otevřené a používám ho. Říkala jsem si, že až ho dopotřebuju, koupím si ho znovu, protože mi moc vyhovuje. A už nemusím, protože jsem ho dostala. Vůbec netuším, jak je to možné, protože jsem se o této značce s kolegyní vůbec nebavila, ale mám z toho samozřejmě radost. K toniku jsem dostala i denní pleťový krém a krém na ruce od té samé značky. Ráda oba produkty vyzkouším. Dostala jsem taky obří olejíček na nehty s vůní žvýkačky. To mi bude trvat spotřebovat věčnost! Ani jsem nevěděla, že se tak obří olejíčky dělají. Další dáreček je víno, které má na sobě ručně dělaný obleček. A taky sada vonných esencí s aroma lampou a svíčkami.


Večer jsem pod stromečkem našla sadu pleťových plátýnkových masek, termální vodu, řasenku, tonikum a vonný vosk. To jsem si tedy vybrala sama a Ježíšek mi to donesl pod stromeček. Od mamky jsem dostala micelární vody od Biodermy, které zajisté využiju, protože si je sama kupuju. Přítel mě moc překvapil, protože mi koupil dárkovou sadu Kneipp, kde je krém na ruce a balzám na rty. Z kosmetiky jsem ještě dostala mnou vybraný šampon a vlasovou masku. Masážní hřeben a pomůcku na vlny bez použití tepla, což jsem si taky sama přála a vybrala. Diář je pro mě nutnost, ale opět si ho vždy musím vybrat sama, aby mi vyhovoval. Tento rok jsem si po X letech vybrala jen malý a jsem zvědavá, jak mi bude vyhovovat. 


Dostala jsem i powerbanku, což bylo jedno z mých přání a jsem za ní moc ráda. Hodně mě překvapila i nová žehlička na vlasy, kterou mi dala mamka. Designově je nádherná a žehlí se s ní taky dobře. Jsem zvědavá, až ji trochu víc vyzkouším. Tento dárek jsem tedy vůbec nečekala. A něco dobrého na zub pod stromečkem, to nesmí chybět! Když se mě mamka ptala, co bych si přála, řekla jsem, že třeba nové pantofle. Ty moje mi totiž králičice Amálka prokousala a nakonec se mi úplně urvaly a musela jsem je vyhodit. Můj požadavek byl jen ten, aby byly v tmavé barvě, nejlépe v černé a aby byly z gumy. Výběr se moc povedl a skvěle se v nich chodí. Obula jsem si je na nohu po rozbalení dárků a už nesundala :) Dostala jsem i obálku a v ní penízky. A od přítele žárovku, na kterou jsem půl roku čekala, až mi ji donese Ježíšek pod stromeček, abych mohla fotit a natáčet se softboxem. Žárovka měla bohužel krátký život, protože jsem ji půl hodiny na to omylem rozbila. Fotila jsem si s ní vánoční dárky a zavadila o nestabilní softbox, ten spadl a žárovka se rozprskla na spoustu střepů. To mě teda to světlo moc k úspěchu nedovedlo :D Achjo! Ani si neumíte představit, jak jsem na sebe byla naštvaná a samozřejmě přišly i slzy, protože mě to fakt mrzelo. Na nějakou chvíli jsem zmizela, nadávala sama sobě a bulela jako želva. Já vím, stávají se mnohem horší věci. Ale když vám někdo koupí dárek, na který se půl roku těšíte a pak ho za půl hodiny po rozbalení rozbijete, určitě byste se cítili taky příšerně. No jo, nedá se už nic dělat. Přála jsem si taky vysoké teplé ponožky, které jsem dostala od přítele bráchy. A mamka mi dala krásné kožené černé boty, které budou na zimu skvělé a moc se mi líbí!


Monin v příchuti Pumpkin Spice jsem chtěla vyzkoušet už roky, tak mám konečně příležitost! Vonné svíčky pod stromečkem v poslední době nikdy nechybí. Opět mě přítel moc překvapil, protože bych vážně nečekala, že od něj dostanu Yankee Candle svíčku a ještě v tak povedeném výběru vůně. Od mamky jsem dostala tři malé vonné svíčky. A s výběrem se taky trefila. Konvice na čaj od Tescomy byla věc, kterou jsem si sama objednávala, asi měsíc před Vánoci. Nicméně ji na e-shopu, na kterém jsem ji kupovala, vůbec nezabalili a odeslali bez jakékoliv výplně. Hádáte správně, přišla vlastně rozbitá na kusy, takže mi vrátili peníze a já byla bez konve. Nakonec mi ale mamka koupila úplně tu samou, takže už si do ní děláme s radostí čaje. Mimochodem fakt nechápu, jak někoho vůbec může v dnešní době napadnout, poslat křehké zboží jen tak, bez obalového materiálu, který by produkt chránil před rozbitím. Mým dalším velkým přáním byl mixér. Ano, miluju praktické dárky. Měla jsem doma mixér po mamce, který má prý už nějakých 25 let. Už dosluhoval a tak jsem ráda, že Ježíšek vybral nový a ještě tak pěkný. A opět jsem dostala balíček dobrot, na které se moc těším :)


Skvělým dárkem byla i deka, která je vážně mega teploučká a měkoučká. Dostala jsem jednu já a jednu přítel. Od té doby co ji mám, jsem v ní pořád zachumlaná a užívám si ji. Praktickým dárkem a něčím, co určitě využijeme, jsou i nové ručníky. A taky nová zapékací mísa, se kterou mě překvapil přítele brácha. A posledním obřím dárkem byl nový vysavač. Nemám ráda vysavače s kabelem a protože to Ježíšek věděl, koupil nám domů tohoto fešáka. Je tedy trochu těžší, než jsem zvyklá, ale věřím, že se s ním rychle naučím a bude to můj každodenní pomocník.


Letošní Ježíšek se vážně moc povedl a donesl samé skvělé praktické dárky, které u nás najdou využití. Doufám, že jsem na žádný dáreček nezapomněla a ukázala vám vše. Potěšilo mě všechno, co jsem dostala. I když si myslím, že určitě by stačila třeba jen polovina z toho. Dárečky byly tento rok za mě hodně povedené, ale musely stát spoustu peněz. Hlavní je ale určitě to, že jsme se všichni ve zdraví sešli u jednoho stolu, dali si výbornou večeři a strávili společně čas. Já byla třeba asi po 10 letech s mamkou na Vánoce. Tak jsem si to užívala o to víc, že byla na Štědrý den u nás celý den i s přespáním. No a v nějakém z dalších článků se můžete těšit, na můj už zmiňovaný, Štědrý den a jeho průběh.

JAKÝ DÁREK VÁS NEJVÍC POTĚŠIL? 

10 komentářů:

  1. Dostala jsi krásné dárky :) Podobný vysavač by udělal radost i mně, ten náš už má nejlepší roky za sebou ;) Mně udělaly největší radost asi knížky, sama si je moc nekupuju, tak mám vždycky radost, když je dostanu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jo tak to chápu, knížky mám taky ráda :)

      Vymazat
  2. Ahoj, moc pěkné dárky. Vysavač by se také hodil, tak jsem zvědavá, jak budeš spokojená ☺☺. Botky vypadají krásně, stylově, prostě slušivě. Svíčky potěší vždy a výběr se vážně povedl. Do nového roku přeji jen to dobré!! 🤗😻👍
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svíčky to je klasika :) I tobě jen to nejlepší :)

      Vymazat
  3. Ja som rada za všetky darčeky, kozmetika, oblečenie , depilátor a tak...

    OdpovědětVymazat
  4. Moniko, krásné dárky - musela jsi být celý rok moc hodná :D. Je to taková správná všehochuť - věci praktické i je n pro potěšení. My jsme letos pojali Vánoce hodně minimalisticky i pokud jde o dárky, ale něco mi Ježíšek přece jen přinesl. Pokud tě zajímá, co to bylo, můžeš kouknout ke mně na blog - už tam taky mám "dárkový" článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, snad jsem byla :D :D Na článek jsem se dívala, moc pěkné. Akorát já s těmi komentáři.. bohužel moc nekomentuju u ostatních, ale sleduju bedlivě :D

      Vymazat
  5. Ahoj, teda samé pěkné kousky. Svíčky vypadají opravdu zajímavě a ten velký Monin, no to je paráda. Mě potěšily všechny dárky, ale asi nejvíc překvapení od přítele - reprák od značky Marshall. Nikdy bych nečekala, že mi ho koupí. Mluvila jsem o téhle značce, když jsme se bavily o repráku do budoucí kuchyně/obýváku chceme to v takovém hygge útulném stylu s retro prvky, tlumené barvy. No pod stromečkem jsem bulela jako želva.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)