středa 7. prosince 2022

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - LISTOPAD 2022

Krásnou středu vám všem! Prosinec je v plném proudu, jak si ho užíváte? Už máte vánoční náladu? Já si užívám především rozsvícený stromeček, který nám dělá společnost převážně večer, když se díváme na telku. Miluju ta rozsvícená světýlka. Dělá mi to hned lepší náladu. Co se týče cukroví, napekla jsem si linecké, základ na išelské a kávové. A všechno budu plnit nejspíš teď o víkendu. Tenhle rok si dávám docela na čas a moc s tím nespěchám. Upřímně jsem ráda, že to pečení mám z krku. Dělám to sama a tento rok mě to vůbec nebavilo. Strávila jsem v kuchyni přes 3 hodiny a jsem fakt ráda, že to je napečené a mám klid. To neustále vykrajování, válení a výměna plechů, to bylo něco :D Teď už přijde na řadu jen rychlé plnění a zdobení a pak ta nejlepší část a to je vychutnávání :) A na to se samozřejmě těším nejvíc. Pár slov na úvod bychom měli a teď se pustíme do samotného článku, kterým budou, jako každý měsíc, kosmetičtí odpadlíci. A co jsem spotřebovala a dopotřebovala v listopadu? Na to se pojďte podívat.

Loreál Elseve Hyaluron Plump kondicionér 200ml, 89 Kč 
Celkově jsem si řadu Hyaluron Plump moc oblíbila a výhledově si produkty rozhodně pořídím znovu. Jak šampon, tak i tento skvělý kondicionér. Velmi příjemně voní, dobře se aplikuje a zanechává vlasy příjemně hladké, jemné, lesklé a uhlazené.

GUHL nature repair shampoo 250 ml, 95 Kč
Šampon velmi příjemně voní, dobře pění a myje. Nezaznamenala jsem, že by se mi po něm nějak rychleji mastily vlasy. Ale žádnou extra pečující péči a nebo něco podobného, to jsem taky nezaznamenala. Takže bych řekla, že je to klasický šampon. Nic zajímavého na něm není.

Lactacyd Pharma antibakteriální intimní mycí gel 250 ml, 129 Kč
Moc se mi líbí především praktické balení s pumpičkou a příjemná velmi jemná vůně. Jedná se o  jemný a šetrný čistící intimní gel. Nedráždí, nevysušuje a zanechá příjemný pocit.

Dermacol Slim my body zeštíhlující remodelační gel 150 ml, 149 Kč
Remodelační gel jsem si nekoupila proto, že bych si řekla, že po natírání zázračně zhubnu. Ale chtěla jsem ho jako doplněk na stehna v kombinaci s cvičením. Na začátku zimy jsem ale cvičit přestala a tak jsem si gel aplikovala nakonec samostatně. Dá se snadno rozetřít a docela rychle se vstřebává do pokožky. Příjemně voní. Nezanechává lepivý efekt. Co se týče efektu, nic moc kromě hydratace jsem nezaznamenala.


Scholl Shoe spray 150 ml, 299 Kč
Sprej příjemně voní a dobře účinkuje. Používal ho tedy zejména přítel a řekla bych, že mu vyhovoval.

Rexona anti-perspirant Active protection+ Fresh 150 ml, 59 Kč
Jak by řekl přítel, je to fakt dusivý! A to i když stříknu jen trochu produktu. Nicméně mě to až tak moc nevadí, jsem na to zvyklá. Velmi hezky voní a co se týče funkce, řekla bych, že je taková středně dobrá. 

Pleva pleťová voda s mateří kašičkou 120 ml, 96 Kč
Plevu jsem objevila tento rok nově a zaujalo mě dost produktů, které bych ráda prozkoušela. Jako jeden z prvních, je právě tato pleťová voda. Začnu asi tím, co mi vadilo. A to je alkohol ve složení. Na moji pleť nic moc. Celkově je ale pleťová voda jinak fajn. Překvapivě jinak zvlášť nevysušuje, ale díky alkoholu je ta pleť někdy taková napnutější. Čistí ale velmi dobře a odstraní zbytky nečistot z pleti. 

Cera Ve Hydrating Cleanser 88 ml, 137 Kč
Tenhle produkt jsem chtěla vyzkoušet vážně dlouho a konečně jsem se k tomu dostala. Je to moc fajn kousek. Emulze dobře čistí pleť a odstraňuje makeup. Při mytí je příjemný a nedráždí oči. Pleť nevysušuje a zanechává ji vláčnou a jemnou.



Uxitol25 balzám na paty 50 ml, 149 Kč
Jedná se o balzám, který spousta lidí doporučuje a tak jsem ho samozřejmě i já musela vyzkoušet. Já jsem z něj ale na vážkách. Sice hodně dobře hydratuje a změkčuje paty, ale ta konzistence je velmi divná a hodně hutná. Nedá se skoro ani vymáčknout z balení. Navíc se na chodidla pak nalepí úplně všechno. 

Elmex gel na zubní kazy 22 g, 235 Kč
Gel používám ráda čas od času jako doplněk zubní péče. Řekla bych, že je to moc fajn produkt a určitě bych ho doporučila jako prevenci zubního kazu.

Golden Rose Brow color řasenka na obočí 07 4,2 ml, 78 Kč
Skvělá řasenka na obočí v hezkém studeném hnědém odstínu. Má skvělou konzistenci, tak akorát barví a má skvělý malý kartáček, se kterým se moc dobře pročesává obočí.

XBC Cleansing Charcoal nose strips 6 ks, 44 Kč
Čistící pásky na černé tečky mám skoro vždy doma, i když jejich používání dost flákám. Určitě to není tak, že to jednou vytáhne zanešené póry a je navždy klid. To ne. Ale co se týče funkce vyčištění na pár dní, je to moc dobrý kousek. Opravdu funguje a odstraní spoustu nečistot ze zanešených pórů. Navíc nejsou ani drahé. Jen pozor, barví do černa. Já si pásky přichycuji trochou vody a pak mám na obličeji sem tam černé skvrnky. 


Squeeze The day pleťová maska 1 ks, 25 Kč
Pleťová maska z Actionu za pár korun. Poměrně jemné plátýnko, střední hydratace a osvěžení pleti.

Cien Glow Boost pleťová maska 1 ks, 19,90 Kč
Tahle maska z Lidlu mě nalákala hned, jak jsem ji tam uviděla jako novinku. No, ale není o co stát. Mě extrémně hodně smrděla. Připomínala mi svou vůní nějaké činidlo z barev na vlasy. Vydržela jsem to a nechala jsem si ji na pleti. Ale byl to fakt smrad! Pleť nepodráždila. Hydratovala tak jemně, jinak nic nedělala. 

Balea Peel-off maska 2x8ml, 14,90 Kč
Prohrabala jsem přítelovi skřínku s kosmetikou a rozhodla jsem se dodělat otevřené produkty, které nepoužívá a já bych je mohla nějak využít. Jedním z nich je právě tato slupovací maska. Já sice slupovací masky nemusím, ale chtěla jsem ji dopotřebovat. No ale opět jako předchozí maska, hodně smrděla. Tentokrát alkoholově. Na pleti mě hodně pálila a celkově nebyla vůbec příjemná. Efekt vyčištění je nula. A žádný jiný efekt není taky viditelný. Takže vyhozené peníze. 

Balea Sugar Scrub 16 ml, 24,90 Kč
Naopak tento cukrový peeling mi moc vyhovoval. Má velmi nádhernou sladkou vůni, ta se fakt povedla. Hned bych to snědla :D Obsahuje hrubší zrníčka, které příjemně odstraní sušší místa z pleti a výsledkem je krásně jemná pleť. Jen se hůř smývá a na pleti zůstává jemně olejový film. 

Isana Aloha Hawai maska pod oči 1 pár, 20 Kč
Jednalo se o masku pod oči, která nebyla hydrogelová, ale měla formu jako klasická textilní maska na obličej. Akorát toto bylo jen na oči. Příjemně voněla a oční okolí hezky osvěžila. 


Gabriella Salvete Dragon Fruit pleťová maska 1 ks, 29 Kč
Výborná pleťová maska. Skvělé plátýnko, dobrá hydratační funkce, nedráždí.

Oriflame Love nature Antioxidant 1 ks, 65 Kč
Pleťová maska se skvělým plátýnkem, které velmi dobře přilne k pleti. Krásně voní a velmi dobře hydratuje.

Garnier Hydra Bomb Signs of ageing 1 ks, 49 Kč
Maska úžasně hydratuje a pleť je po použití vážně "naducaná" nebo napapaná nebo jak tomu mám říct. Garnierka dělá asi nejznatelnější efekt. Navíc příjemně voní a má skvělé plátýnko. 


JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA LISTOPAD?

6 komentářů:

  1. No, moje spotřeba za listopad je rozhodně menší než tvoje :). Článek teprve chystám...
    Z toho, co jsi spotřebovala v listopadu, jsem měla scurb od Balea (už před časem) a masku Cien (teď v listopadu) a v hodnocení se s tebou zcela shodnu

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, pěkná spotřeba :-) řekla bych, že se i na hodnocení produktů docela shodneme. Já teď v plátýnkových maskách dávám šance i novým značkám, protože jinak mě hodně táhne ten Garnier a Oriflame, co kupuju pravidelně. A musím říct, že taková Missha určitě stojí za pozornost.

    OdpovědětVymazat
  3. Rexona deodoranty nikdy nezklamou, nepoužívám žádné jiné! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)