pátek 23. prosince 2022

PŘÍRODNÍ PLEŤOVÁ KOSMETIKA Z LITLOLO


Krásný předvánoční čas vám všem! Jak se máte a jak u vás probíhají přípravy na Vánoce? Zítra už to tady je! Ten den, na který se většina z nás těší nejvíc. Štědrý den. Já se na něj těším moc. Dnes, den předem, budeme připravovat bramborový salát a vývar. Připravuju to ráda právě den předem. Zaprvé proto, aby se to odleželo a zadruhé proto, že se na Štědrý den nechci honit, ale chci relaxovat a užívat si klidu a pohody. Cukroví mám napečené. Dárky už delší dobu nakoupené i zabalené. Uklizeno mám. Nějak jsem to s úklidem nepřeháněla. Uklidila jsem klasicky, jako každý týden. Nemám náladu na to, dělat generální úklid. A ani si nemyslím, že by to bylo potřeba. Ano, určitě je bordel třeba za lednicí i pod lednicí a za nábytkem nebo za gaučem. Ale nějak mě to nechává chladnou a nevidím to jako něco urgentního, kvůli čemu bych se musela teď honit a rychle to uklízet. Až se mi bude chtít, udělám to. Teď se mi nechce a nic se nestane. To je i takové malé poselství pro vás. Nehoňte se kvůli úklidu, cukroví a podobným věcem. Nedělejte 10 druhů cukroví, jen proto, že to děláte každý rok. Úplně stačí jeden nebo dva druhy, nic se nestane. Nebo nemusíte péct vůbec a můžete si cukroví někde koupit :) A vsadím se, že stejně většině z nás někdo cukroví donese. Ať už z rodiny, známých nebo kamarádů. No ale pojďme už na to, o čem bude dnešní článek. Už minule jsem si všimla, že vás zaujal e-shop litlolo.cz, ze kterého jsem si vybrala na testování pár kousků z kosmetiky. A protože produkty i samotný e-shop zaujal i mě, rozhodla jsem se ve spolupráci i nadále pokračovat a vybrat si další kousky, které bych ráda vyzkoušela. A jaké to jsou tentokrát? 

Hristina Cosmetics Rosa Damascena Flower Water neboli růžová voda, je v praktickém balení se střičkou. Má velice příjemnou květinovou růžovou vůni. Měla jsem už hodně růžových vod, ale tato voní vážně velmi intenzivně a identicky, jako růže. Přesto je vůně moc příjemná a rozhodně to není nic, z čeho by mě bolela hlava. Líbí se mi praktické balení se střičkou. Pleťovou vodu si aplikuju na pleť ráno, kdy si ji čistím před nanesením makeupu a před aplikací pleťového krému. Stačí pár stříknutí přímo na obličej nebo na vatový tampon. Užívám si takhle vlastně hned po ránu, tu krásnou vůni růží. Pleť vyčistí velmi dobře a odstraní nečistoty, které na pleti během noci ulpí. Pleť není ulepená a je krásně připravená pro aplikaci krému. Voda navíc i velmi dobře zklidní pleť. Lze s ní osvěžit pleť během dne a nebo si ji nastříkat na hotový makeup, pro lepší fixaci a přirozenější vzhled samotného makeupu. Produkt najdete klikem ZDE.

Hristina Cosmetics Face mask with extract of acacia je pleťová maska, vhodná pro mastnou pleť. Jelikož já vlastním smíšenou až mastnou pleť a zároveň jsem velkým milovníkem pleťových masek, musela jsem vyzkoušet další variantu. Minule jsem vám ukazovala tu s šeříkem, pamatujete? Tentokrát jsem si vybrala pleťovou masku s akátovým extraktem. Ta má pleť obnovovat, čistit, vypnout a detoxikovat. Opět je to pleťová maska s obsahem kaolinu a ten já, stejně jako jíl, v pleťových maskách vyhledávám a miluju. Má opět, jako šeříková maska, takovou příjemně našlehanou strukturu, řekla bych. Velmi příjemně se aplikuje na pleť a to právě díky skvělé konzistenci. Pleť dobře vyčistí, ale nevysuší. Po smytí je vláčná, jemná, čistá a zkrátka taková svěží a příjemná jak na pohled, tak na dotek. Je to za mě bezva maska, na takové běžné čištění pleti, třeba jednou za dva nebo tři dny. Benefitem je i to, že je přírodní. Pokud si na to potrpíte, bude to pro vás bezva kousek. Produkt najdete klikem ZDE.



Bekley Organics čistící tonikum s heřmánkem má opět praktické balení se střičkou. Je vhodné pro suchou a citlivou pokožku a také pro pokožku dětí. Lze s ním čistit obličej, tělo i oblast plenek u dětí. Já jsem si ho vybrala z toho důvodu, že heřmánkové tonikum chci používat nejen na pleť, ale i na pokožku po holení či laserovém odstranění chloupků. Jedná se o hypoalergenní produkt, který je vhodný i pro vegany. Upřímně moc nevyhledávám heřmánkové květinové vody, protože mi většina z nich moc nevoní. Nicméně na účinky jsou skvělé, takže to je zas důvod, proč je naopak vyhledávám. Takže takový trochu začarovaný kruh. Tato voda však voní moc příjemně a rozhodně je to jedna z těch hezčích a příjemnějších heřmánkových vůní, které jsem u heřmánkových vod cítila. Je velmi příjemná nejen na dočištění pleti po odlíčení, ale i na pokožku po holení, kterou příjemně zchladí a zklidní. Já všeobecně květinové vody používám ráda právě na pokožku po holení a po laserovém odstranění chloupků. Pokožku po tomto zásahu krásně zklidní. Produkt najdete klikem ZDE.

Sayaz Cosmetics přírodní prémiový oční krém 24h bulharská růže a hedvábí jsem si vybrala hlavně z toho důvodu, že mi zrovna oční krém dochází. A řekla jsem si, proč nevyzkoušet nějaký přírodní. Nikdy jsem snad přírodní oční krém neměla, jestli si pamatuju dobře. A zaujalo mě hodně taktéž balení, které je s praktickou pumpičkou, což mám fakt ráda. Když nemusím do něčeho zbytečně hrabat prsty. Oční krém lze použít na den i noc. Slibuje revitalizaci, tonizaci, dodání svěžesti a mladistvého vzhledu. Dodání vitality, zjemnění a hydrataci. Obsahuje například bambucké máslo, kakaové máslo, olivový olej, ricinový olej, avokádový olej či vitamín E a další prospěšné a zajímavé složky. Pumpička aplikuje krému tak akorát. Dá se jednoduše rozetřít. Bála jsem se, aby vůně růží nedráždila pleť v očním okolí, ale to se nestalo. Krém zanechá pokožku kolem očí příjemně jemnou a vláčnou. Není ulepená ani mastná. Hydratuje oční okolí a jemně i projasňuje. Navíc je krému velké množství. Jsem zvyklá na mini tubičky očních krémů. Tohoto je 30 ml, což si myslím, že vydrží věčnost. Protože mě třeba 15 ml oční krém vydrží i přes půl roku. Produkt najdete klikem ZDE.



















Závěrem bych ráda poděkovala za možnost otestování produktů. Vypadá to, že přírodní kosmetice pomalu přicházím na chuť. Nikdy jsem neřešila, jestli je něco přírodní a nebo není. Používala jsem a vlastně i nyní používám prostě to, co mě a mé pleti vyhovuje. Ale zjišťuju, že někdy je méně více. Třeba květinová pleťová voda se stala mým velkým oblíbencem. A to je právě jeden z produktů, který je čistě přírodní a s pletí umí kolikrát divy. A co se týče pleťových masek, ty z přírodní kosmetiky, jsou taky velmi dobré.

Nezbývá mi, než vám popřát krásné svátky. Hlavně hodně zdraví, klidu a pohody. Zdraví je vážně to nejdůležitější, takže vám ho přeju opravdu co nejvíce. A samozřejmě i nějaké to štěstíčko a lásku, která nám život zpříjemňuje. Mějte se pohodově a užijte si chvíle volna, pokud nějaké máte. Relaxujte, dělejte věci, které máte rádi a hlavně na chvilku vypněte a užívejte si čas s rodinou a přáteli. A nebo klidně i sami, pokud to milujete :) Tak krásné Vánoce a děkuji vám za přízeň!


*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.LITLOLO.cz / www.HRISTINA.cz

KTERÝ PRODUKT BYSTE RÁDI VYZKOUŠELI?

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)