pondělí 2. ledna 2023

BRAND BOX "VÁNOCE 2022"



Krásné pondělí vám všem! Jak se máte? Taky jste ode dneška v pracovním procesu? Myslím si, že většina z nás, bohužel ano. Doufám ale, že jste si svátky užili. Já jsem si je tentokrát užila hlavně co se týká lenošení. Nepamatuju si, kdy naposled jsem tak moc ležela na gauči, jen tak odpočívala, koukala na filmy a v průběhu dne spala. Bylo to super. Dokonce mi přišlo, že tohle volno neuteklo tak rychle, jako ostatní dovolené. Což je další plus. Naše volno teda bylo hodně odpočinkové, spací a opravdu relaxační. Tak věřím, že i to vaše volno bylo super a že jste si užili odpočinek, pohodu a čas s těmi, se kterými jste chtěli být. A taky samozřejmě dobré jídlo a pití. To k tomu neodmyslitelně patří.

Před Vánoci mi stihl přijít Brand box s názvem Vánoce 2022. A tak vám dnes ukážu, co se v něm nacházelo. Tchibo Barista Classic pražená mletá káva 169,90 Kč potěšila zejména přítele, který kávu pije skoro každý den. Chuťově je prý moc dobrá. Kdyby byla bez kofeinu, určitě ji zkusím taky. Ale protože není, nebudu riskovat to, aby mi bylo zle. Vinea Kumšt Moštu s moruší černou 34,90 Kč je spojení chuti lokálního hroznového moštu a sladkokyselé šťávy z moruše. Je bez přidaného cukru, konzervantů, aromat a barviv. Mám velmi ráda produkty bez přidaného cukru. Ale na mě byla tahle Vinea opravdu až moc kyselá a celkově mi chutí moc nesedla.


Lagris mletý mák 39,90 Kč podle mě není žádná extra novinka, protože se nacházel v boxu Vánoční speciál z roku 2021. Přenechala jsem ho mamce na pečení. Já totiž mák doma mám a nevyužila bych ho. Vitana cukr s mandlovou nebo rumovou příchutí 8,90 Kč je zajímavým produktem třeba na dochucení cukroví, krémů a nebo třeba i kávy. Nicméně není to nic, z čeho bych byla nadšená.

Bombus energy low sugar tyčinka s příchutí kakaa a čokolády 29,90 Kč mě potěšila. Jedná se o zdravou bezlepkovou ovesnou tyčinku s nízkým obsahem cukru. Základ tvoří ovesné vločky a mléčná maltitolová čokoláda. Ta dodává intenzivní čokoládovou chuť. Je bez lepku a palmového oleje. Tyčinku vyzkouším moc ráda. Mám podobné kousky v oblibě. Je to skvělý kousek jen tak na sváču a nebo do kabelky, když mě přepadne nečekaně hlad. Snickers Creamy s arašídovou pomazánkou 17,90 Kč obsahuje jemnou arašídovou pomazánku, karamel a čerstvě opražené arašídy. Snickers si čas od času ráda dám, takže určitě nepohrdnu a ráda vyzkouším. 



Úplným propadákem, co se týče chuti, je za mě Bonduelle Bon menu Rustica 61,90 Kč. Mě konzervované potraviny nevadí. Mám ráda od této značky třeba strouhanou řepu. Nicméně tohle, to je fakt hnus. Já jídlo vyhazuju opravdu minimálně a vždycky se snažím spotřebovat sebemenší zbytek čehokoliv. Ale musím se přiznat, že tohle, letělo celé do koše. Za mě fakt odporná chuť. Ani příteli to nechutnalo. Konzerva obsahuje brambory, zelené fazolky, žampiony, mrkev, cibulku a koření. Nechápu vůbec ani tu cenu, za kterou se to prodává. To si reálně někdo vážně koupí za tolik korun takovou blbost? No, za mě fakt přešlap.

A jaké je moje celkové hodnocení boxu? Čekala jsem o hodně víc. V minulých článcích jsem poslední boxy chválila, byly skvělé. Nicméně tento se za mě vůbec nepovedl. Z čeho mám největší radost, je tyčinka Bombus a přítel z kávy. Mák už v boxu byl a nechápu, proč je tam znovu, když je na trhu tolik zajímavých dobrot, které tu mohli být. Ještě ve vánočním boxu, který jsem čekala nadupaný všemi možnými dobrůtkami. No, abych to zkrátila, tento box je za mě jedna velká nuda a vůbec nepůsobí vánočně. Ani cukr s mandlovou a rumovou příchutí to nezachránil. Škoda. Tento názor jsem četla i u dalších blogerek, takže asi nejsem sama, koho box zklamal. No a moje hodnocení bude tentokrát bohužel 1,5/5. Box je za mě bez nápadu, bohužel i bez jakékoliv vánoční tématiky a šmrncu. Prostě nuda. Věřím, že příští box už bude zas super. V roce 2022 se za mě obsah boxů docela zlepšil, tak snad to bude pokračovat tímto směrem i dál. Děkuji za poskytnutí Brand boxu k recenzi za zvýhodněnou cenu. 


JAKÝ PRODUKT VÁS ZAUJAL?

PŘIŠEL VÁM BOX TAKY A JAKÝ JSTE Z NĚJ MĚLI POCIT?

6 komentářů:

  1. Taky mi přijde, že box nebyl příliš vánoční a byla bych z něj zklamaná :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla taky zklamaná absencí vánoční tematiky. Navíc nepiju kafe, takže nejdražší kousek v boxu není nic pro mne. Zaujala mne ta směs od Bonduelle, ale vypadá to, že se nemám na co těšit :(. Jinak taky ráda vyzkouším tyčinku Bombus a mně chutnala Vinea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta směs Bonduelle nám nakonec vůbec nechutnala :(

      Vymazat
  3. Box neodebírám, ale také bych čekala více vánočně "laděných" potravin. Potěšila by mě ale ta káva. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)