pátek 6. ledna 2023

ÚČET ZA KOSMETIKU - PROSINEC 2022

Krásný pátek vám všem! Dnes tu pro vás mám váš oblíbený článek, kterým je "účet za kosmetiku". V prosinci jsem se trochu rozjela. Ne že bych nakupovala za tisíce, to ne. Ale nakoupila jsem si toho na můj vkus docela dost. Potřebovala jsem produkt na pupínky, které se mi čas od času vyklubou, když mám své dny. Zaujal mě produkt od Balea Hautrein SOS GEL za 54,90 Kč, který je velmi dobře hodnocený. Obsahuje kyselinu salicylovou a má antibakteriální složení. A protože mi vůbec nesedl přípravek na čištění pleti, který jsem doma měla, potřebovala jsem si koupit náhradu. Sáhla jsem po mém oblíbenci a asi jsem se utvrdila v tom, že se k němu budu vždy vracet a kupovat ho pravidelně. Jedná se o produkt od Alverde mycí krém bio zelený čaj 79,90 Kč. Začala jsem ho používat před mnoha lety a pamatuju, že měl červené víčko. Nicméně je pořád stejně dobrý a na moji smíšenou pleť perfektně sedne a skvěle ji umyje. 



Potřebovala jsem si koupit taky barvy na vlasy, které mě vyšly tuším na 59,90 Kč jedna. Garnier teď kupuju v poslední době opakovaně. Co mě moc potěšilo, že měli v DM drogerii slevy a nebo spíš výprodej a to třeba na tenhle vlasový sprej Loreal Elseve double elixir, který mě stál ve výprodeji 59,90 Kč. Teď jeden kondicionér ve spreji dodělávám, takže se mi náhrada bude hodit. A ta cena mě samozřejmě nadchla.

Duo deodorantů Nivea ve spreji mě taktéž vyšlo na krásných 59,90 Kč. Což je bezva cena, za dva spreje, co myslíte? :) Jeden tak vyjde na 30 Kč. Nádherně voní a jsem z nich nadšena. A tady můžete vidět i krém na ruce od značky Cien, který jsem popadla v Lidlu, když jsme zrovna jeli domů z práce, protože jsem měla nehorázně vysušené ruce a taky hodně popraskané a potřebovala jsem si je něčím natřít. Stál mě 24,90 Kč

Po dlouhém rozhoupávání jsem se konečně rozhodla, že si objednám chválené gel laky od Ruscony. Objednala jsem si base coat 149 Kč, top coat 149 Kč a jeden barevný lak 149 Kč. Gel laků jsem vyzkoušela už mraky. Používám je už spoustu let. Ale napovím vám, že mám na cestě další. Nikdy mi gel lak nedržel déle, než tento. Jsou úžasné a nelituju ani koruny! No a ještě když jsem nevěděla, že objevím tyto skvělé kousky, koupila jsem si od Golden Rose UV gel lak v nude barvě za 100 Kč.



Pak jsme byli v prodejně Action, kde jsem si vybrala plátýnkové pleťové masky. Zaplatil mi je přítel, takže je do účtu nepočítám, ale nebyly drahé, stály kolem 15 - 25 Kč. A poslední kousky, které nově přistály v mojí kosmetické poličce, jsou produkty z e-shopu Litlolo, které jsem vám ukazovala v samostatném článku. Konkrétně je to růžová voda, heřmánková voda, oční krém a pleťová maska. 

Celkově jsem tedy v prosinci 2022 za kosmetiku utratila 947 Kč.



JAKÁ BYLA VAŠE ÚTRATA ZA KOSMETIKU V PROSINCI ?


10 komentářů:

  1. Mycí krém od Alverde jsem kdysi používala taky, byl moc fajn :) Já si myslím, že účet za kosmetiku v prosinci jsem měla nižší než ty, nic moc mi nedošlo, takže jsem ani nepotřebovala doplnit zásoby :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém je super, nevím, proč nezůstanu jen u něj. Vždycky se k němu ráda vracím :D

      Vymazat
  2. Já v prosinci utratila za kosmetiku asi stovku - kupovala jsem akorát v Rossmannu krém na ruce Isana z jejich limitky a odličovač na oči :). Nějak nebyl čas a nic jsem aktutně nepotřebovala. Ty dva kousky jsem koupila více méně náhodně, když jsem tam šla proměnit body z věrnostního programu za šampus, protože jinak by mi propadly. Teď se chystám si udělat si trochu zásobu pleťových masek - v Rossmannu mají akci 2+1 zdarma.

    OdpovědětVymazat
  3. Barvy na vlasy od Garnier jsou skvělé, používám zásadně jen tyhle nebo od Syoss. :) Jinak deodoranty od Nivei ve spreji jsou také moji oblíbenci. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já útratu jako tradičně nevím. Teda ty dva antiperspiranty to je kup ! Tyhle barvy na vlasy mi vůbec nedržely a přijde mi, že vždy když si nějakou barvu oblíbím, tak jí buď zruší nebo si na ní během pár let vypěstuju nějakou alergii, teď zrovna má moje barva nějaký výpadek nebo co :-D Masky z Actionu zrovna testuju akorát od jiné té podznačky a jsem docela mile překvapená, ty první mi nesedly a teď zkouším the MASK Dr. a to je něco!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Taky jsem byla za tu cenu moc ráda :D Ty masky z Actionu jsou většinou dobré, ale taky jsem měla asi dvě, co byly nic moc :D

      Vymazat
  5. Ahoj Moni,
    já mám útratu určitě vyšší než ty, ale taky jsem toho kupovala mnohem více. Něco mi došlo, někde jsem si udělala radost, jinde jsem zase viděla něco zajímavého. Niveu taky používám, ale jen deodorant bez hliníkových solí. Mám ji ráda, funguje dobře. Na nehty nejraději používám obyčejné laky z Avonu nebo mám jeden od značky Enuii, který je skvělý. Masky z Actionu mám celkem ráda, hodně mi sedly ty od značky The Mask Dr., které jsem kupovala i Sabče. Ty fungují fakt skvěle, Do Actionu budu muset někdy v budoucnu vyrazit pro nějaké vatové tamponky. Barvy na vlasy naopak už vůbec nekupuji, chodím na melíry a přeliv ke kadeřnici a jsem takto spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz
    PS: právě u mě na blogu běží soutěž, tak tě zvu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Tak to mě klasické laky nedrží :D To musím vyzkoušet tu značku! :) Měj se taky krásně :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)