pondělí 13. února 2023

OBSAH BRAND BOXU - ZIMA 2023

Krásné pondělí vám všem! V dnešním článku vám ukážu obsah Brand boxu s názvem "Zima 2023". Na box jsem se opět moc těšila a byla zvědavá na obsah. Zkrátka, jako vždy. Miluju otevírání boxů s překvapením. Ať už se jedná o jídlo či o kosmetiku. Myslím si, že nejsem jediná, s touto "úchylkou" :D. Jelikož sleduju samé blogerky a youtuberky, řekla bych, že tak minimálně 90% z nich to miluje, stejně jako já. Na úvod mám pro vás tentokrát ještě i bonus. A to SLEVU -10% a 2 bonusové produkty k objednávce, pokud si box objednáte do konce února a to s kódem MONNIKA10. Pokud teda zvažujete objednávku, můžete kód použít a využít tak slevu a dostat i něco navíc, jako dárek :)


Bohemia pop chips zakysaná smetana s cibulkou 49,90 Kč - Jestli mě sledujete pravidelně, tak vám musí být jasné, že z pop chips jsem nadšená! Jakmile vyjde ven nějaká zajímavá slaná novinka, hlavně od Bohemia, tak běžím a kupuju si ji. Pop chips nebyly výjimkou a koupila jsem si je hned, co jsem je viděla v reklamě. Za mě jsou chuťově skvělé. Krásně křupavé a příjemně kořeněné. Bonusem je to, že mají o 50% méně tuku, oproti klasickým chipsům. Jako slané mlsání na večer k telce, je to bezva kousek! Kupuju je teda jedině v akci, kolem třiceti korun.

Mouka na velikonoční perníčky Babiččina volba 17,90 Kč - Hladká mouka na perníčky byla už v boxu vánoční speciál z roku 2021. Nevidím ji teda jako novinku. Co se týče velikonočních perníčků, ty jsem nikdy snad nepekla. Vždycky peču perníčky akorát na Vánoce. Teda ne vždycky, ale většinou ano. Mouku asi využiju, i když nevím, jestli zrovna na perníčky. Chvíli jsem nad tím přemýšlela, že bych udělala změnu a mohla je přeci jen na Velikonoce upéct, ale ještě uvidím. Spíš to vidím opravdu tak, že ji využiju na něco jiného. Mouka mě svou přítomností v boxu tedy nenadchla.

Racio mini rolky cizrna a hrášek 18,90 Kč - Mini rolky jsem už v minulosti zkoušela, akorát jinou variantu. Cizrnu a hrášek jsem tuším neměla. Mám ráda tyto různé křupavé kousky, takže ráda vyzkouším. Měly by mít i více bílkovin a to se mi do jídelníčku vždycky hodí. 

Pradědovy tyčinky original 22,90 Kč - Tyčinky jsou produktem, po kterém já sama v obchodě nesáhnu a nekoupím si ho jen tak, na chuť. Je to pro mě spíš takový retro kousek, který vím, že se dával do skleničky na oslavy, když jsem byla malá. Když někde jsou, pár si jich dám. Ale cíleně si pro ně do obchodu nejdu. Novinku vyzkouším ráda, ale mám tušení, že si je sama určitě nepořídím. 

Pomelo a grep Birell 22,90 Kč - Nealkoholické nápoje mám ráda zejména v létě. Nevypiju jich hodně, to určitě ne. Ale třeba jednou za měsíc si v létě dám. Možná dvakrát, třeba k nějaké grilovačce. Alkohol všeobecně vůbec nevyhledávám, takže za mě je plusem to, že jsou nealko. Varianta pomelo a grep zní velmi svěže, tak ráda zkusím.

Horalky peanut butter Sedita 16,90 Kč - Když jsme s přítelem otevírali box, oba jsme byli hned nadšeni, když jsme viděli Horalku s arašídovým máslem. Já sama mám ráda Linu s arašídovým máslem a miluje ji i přítel. Celkově nám tato příchuť ve sladkostech chutná. Horalku jsme hned snědli po obědě. Chuťově je dobrá, není přeslazená. Arašídové máslo tam je cítit, ale ne až tolik, jak bych si představovala. Mnohem více mi chutnal okraj Horalky, kde je čokoláda. Více mi rozhodně chutná už zmiňovaná Lina s arašídovým máslem, politá čokoládou. Ale ani tahle sušenka není k zahození. Jen bych ji hodnotila chuťově na takový průměr.

Lentilky s bílou čokoládou 19,90 Kč - Lentilky jsem neměla opravdu hodně dlouho. Opět je to kousek, který sama cíleně nekupuju. Jedla jsem je jako malá. A dokonce si pamatuju, že byly dřív takové opravdu mini krabičky, kde byly Lentilky. Byly myslím třeba na Mikuláše. Opravdu maličkaté roztomilé krabičky. A naopak si pamatuju, že mi jako malé chutnaly i ty obrovské Lentilky. Po těch jsem jako malá vždycky toužila, protože měly hodně té čoko náplně. Nyní v dospělosti Lentilky nevyhledávám a nedostávám na ně chuť, ale i tak je určitě sním a nebo s nimi nazdobím nějaký dort či muffiny. 

Musli tyčinky red fruits KetoDiet 179 Kč - Protukdy KetoDiet a i další zajímavé alternativní kousky z jídla, zkouším moc ráda. Tyčinky jsou z bezlepkových vloček, malin a rozinek. Tyčinky obsahují více bílkovin a výrazně méně cukru, než klasické musli tyčinky. Moc ráda vyzkouším a těším se na jejich chuť. Různé tyčinky mám ráda vždy u sebe v kabelce, když mám během dne hlad a nejsem zrovna třeba doma a nebo i do práce si je ráda beru na svačinku, nejlépe spolu s banánem.

Nejvíc mě tedy z boxu potěšily rozhodně Bohemia pop chips, Horalka s arašídovým máslem, KetoDiet musli tyčinky a Racio mini rolky. Co mě vůbec nenadchlo, je pak mouka. Celkově bych box tentokrát hodnotila na 4/5 a přiřadila bych ho k těm povedenějším. Brand box jsem obdržela za zvýhodněnou cenu v rámci barterové spolupráce.



Pokud objednání boxu zvažujete, nezapomeňte využít moji SLEVU na -10% a 2 bonusové produkty k objednávce s kódem MONNIKA10

JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU TENTOKRÁT?


2 komentáře:

  1. Já bych tento box hodnotila jako průměr. Mně asi nejmíň nadchlo nealkopivo (nemám ráda ochucená piva). Mouka mi nevadí - využiju ji na litý perník na plech, ten je u nás hodně oblíbený.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)