pondělí 20. února 2023

ÚČET ZA KOSMETIKU - LEDEN 2023

Krásné pondělí vám všem! Začátek týdne se bude u mě na blogu týkat přírůstků do mojí kosmetické sbírky. Neboli váš oblíbený článek, kterým je Účet za kosmetiku tentokrát za leden 2023. V prodejně Action jsem si pořídila pásky na černé tečky 24,50 Kč, ricinový olej 67,90 Kč a dvě miniatury parfemovaných vod 26,90 Kč, které mě moc zaujaly. Ricinový olej je prý skvělý nejen na pleť, ale i na vlasy, na které jsem si ho primárně vzala. Rozhodla jsem se, že bych si ráda dělala více vlasové zábaly. Nemohla jsem vynechat ani pleťové masky 3x 14,90 Kč a 1x 19,90 Kč, které tam mají v nepřeberném množství, krásných obalech a v různých variantách. 



Protože jsem dopotřebovala klasické rtěnky, co jsem doma měla, objednala jsem si nové. Vzala jsem jednu rtěnku od značky Max Factor 122 Kč v nádherné nude barvičce, která se hodí na běžné denní nošení a jsem s výběrem hodně spokojená! Trefila jsem se skvěle. Druhá rtěnka je od značky Nobea 23 Kč, která mě vyšla jen na pár korun a s barvou jsem se taky trefila. Je to tedy výraznější barvička, ale i tak příjemná na pohled. A doplnila jsem zásobu gel laků na nehty od značky Ruscona 149 Kč. Jsou to úžasné gel laky, které mi drží nejvíce ze všech, co jsem zatím vyzkoušela. 

Jak jsem už psala, tak bych si chtěla dělat více vlasové zábaly a tak jsem si na vlasovou pokožku pořídila vlasovou vodu Balea 84,90 Kč, která je proti vypadávání. Dochází mi i deodorant v kuličce a protože jsem chtěla vyzkoušet další přírodnější variantu, vybrala jsem si Biodeo LaSaponaria Fresh kuličkový deo s Tea tree, zázvorem a limetkou 135 Kč. Posledními přírůstky jsou kousky ze stránek Litlolo, kde jsem si mohla vybrat produkty na testování. Konkrétně jsem si vybrala pleťovou masku Crystal, Hristina krém proti celulitidě a parfém Thea

Celková útrata za kosmetiku v lednu 2023 byla: 1023 Kč




JAKÁ JE VAŠE ÚTRATA ZA LEDEN ?

8 komentářů:

  1. Zrovna jsem dopsala svůj nákupní článek - u mne v lednu na kosmetiku padla asi pětistovka. Zaujal mne ten přírodní deodorant - jsem zvědavá na recenzi

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ty pásky na nos vypadají super budu se těšit na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Baleu znám, ta kulička se mi hodně líbí, ráda zkouším přírodní deodoranty. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Kupuješ si kosmetiku každý měsíc?
    Já mám kosmetických produktů doma poměrně dost, protože jsem dostala nějaké na Vánoce a narozeniny. Já sama si z kosmetiky koupím něco jednou za čtvrt nebo půl roku, třeba když mi dojde make-up a utratím pár stovek. Zbydou mi penízky na něco jiného a nekupí se mi doma kosmetika, kterou bych nespotřebovala (vlastně ji mám dost a už se těším, až na ni přijde řada).
    Ty pleťové masky mají pěkný design. Také mám několik pleťových masek doma právě z těch Vánoc - od kamarádky.
    Tak ať dobře slouží.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)