pátek 10. února 2023

ZAMILOVALA JSEM SE DO HEDVÁBÍ Z LITLOLO.CZ?

Krásný pátek vám všem! Jak se všichni máte? Já vám upřímně řeknu, že už jsem tak trochu znechucená z té zimy. Vždycky se po těch vedrech v létě těším na sníh a Vánoce, ale nejraději bych to měla tak, že napadne sníh třeba na začátku prosince a na konci prosince sleze a přijde jaro. Už mě nebaví brodit se tunou sněhu domů, ani to jak fouká ledový vítr a jaká je zima po ránu. Když jdu z práce, mám v posledních týdnech co dělat, abych se někde nenatáhla, protože je to na zemi jako nerovnoměrné extrémně klouzavé sklo. A už mě nebaví ani nosit na sobě X vrstev oblečení. Tenhle rok se vážně extrémně těším na jaro. Už aby přišlo a bylo příjemně teplíčko. Tak, to jsem si na úvod tak trochu postěžovala :D, ale teď už se vrhneme k něčemu příjemnějšímu a to je kosmetika. Opět jsem si mohla vybrat ze stránek Litlolo.cz, které spousta z vás neznalo a tak vám ráda představím další kousky.

Jako první bych vám ráda představila pleťovou masku. Jedná se o přírodní obnovující pleťovou masku Sapphire 380 Kč (najdete ZDE), která má obnovovat rovnováhu pleti, odstranit odumřelé kožní buňky a podpořit hydrataci pleti. Obsažený safír je složka bohatá na železo a stimuluje produkci kolagenu. Napomáhá pleti získat pevnost a pružnost. Pleťová maska je vhodná pro mastnou a problematickou pleť.

Co se týče konzistence, je krásně krémová a jde velmi snadno aplikovat. Jedná se o pleťovou masku, která obsahuje kaolin. Jak už jsem vám asi milionkrát říkala, miluju jíly a kaolin v pleťových maskách. Kaolin krásně vyčistí moji smíšenou pleť. Zanechá ji projasněnou a pleť je po smytí masky jemná a vláčná. Je viditelně čistější a póry jsou stažené. Celkově je pleť po použití hezčí, zklidněná a má menší tendenci k výskytu nedokonalostí. Plusem je samozřejmě přírodní složení.




Dalším kouskem, který mě zaujal, je Hristina anticelulitidní zpevňující krém s kofeinem a výtažkem z ananasu 249 Kč (najdete ZDE). Krém slibuje zpevňující a anticelulitidní účinky. Obnovení normálního tónu pokožky. Zmenšení obvodu stehen. Modelaci stehen, hýždí a břicha. Vyhlazení strií. To zní lákavě, že? No a i proto, jsem si ho vybrala na testování! 

Léto se blíží a která z nás by nechtěla mít v krátkém oblečení stehna bez celulitidy nebo další místa na těle bez strií? Já bych trochu redukovat celulitidu chtěla. V minulém roce jsem zhubla nějakých 8 kilo, ale celulitidu na stehnech mám. V přední části mám viditelně nerovnou pokožku a v zadní samozřejmě taktéž. Není to nic extrémního, s čím bych nemohla žít a nebo se za to styděla, ale kdyby to bylo trochu hezčí, byla bych raději, to je jasné. První, co vám musím říct, že tenhle produkt fakt naprosto božsky voní. Extrémně silná a nádherná sladká vůně ananasu. Cítím tam i trochu kávy, ale ananas je převažující. Krém má velmi dobrou konzistenci. Lze ho jednoduše vetřít do pokožky stehen, hýždí či břicha. Já ho tedy aplikovala na stehna. Při každé aplikaci jsem si vážně moc užívala tu krásnou vůni. Krém se má aplikovat jednou denně a následně intenzivně masírovat dané místo. Takto stačí aplikovat po dobu 10 dnů. Následně pak 3x - 4x za měsíc. Po masáži a aplikaci je pokožka krásně prokrvená, vypnutější a celkově vzhledově hezčí. Věřím, že když produkt budu používat delší dobu, že bude i celulitida trochu redukovaná. Určitě vám dám ještě vědět, až produkt dopotřebuju :)




Přírodní parfém jsem nikdy nezkoušela. A tak to pro mě byla výzva a řekla jsem si, proč ne, ráda vyzkouším něco nového. Vybrala jsem si přírodní parfém Sezmar love Thea 445 Kč (najdete ZDE). Parfém má jednoduché a pěkné balení. Praktická velikost se hodí do kabelky i na cesty. Vůně je popsána jako smyslná, diskrétní a tajemná. Obsahuje vůni vanilky, hřebíčku, červeného rybízu a sladkých exotických plodů. Vůně je za mě velmi silná a vážně smyslná. Pro někoho to bude vůně, kterou bude mít rád spíš na podzim či v zimě. Ale já si ji umím představit celoročně. Vůni cítím z oblečení i večer, když se převlékám do jiného. Za mě tedy výdrž slušná a vůně velmi příjemně hřejivá, silná a krásná.

A kouskem, který jsem chtěla vždycky vyzkoušet, je hedvábná gumička. Vybrala jsem si tedy KARANOVA hedvábnou gumičku z luxusního hedvábí M 355 Kč (najdete ZDE). Normálně bych si vybrala určitě černou barvu. Ale ta v nabídce nebyla a tak jsem zvolila krásnou smaragdovou zelenou. V reálu je tmavší, než na fotkách. Slibuje pevné uchopení vlasů bez zamotávání a lámání vlasů. Moje zkušenost je taková, že jsem byla překvapená, jak lehká ve vlasech je. Jelikož mám dlouhé a husté vlasy, kupuju si pevné gumičky, které mi vlasy udrží. Pak samozřejmě cítím stažení, které není úplně příjemné a po sundání mám gumičku věčně otlačenou ve vlasech. Když jsem zkusila hedvábnou gumičku, byla jsem vážně překvapená tím, že necítím žádnou tíhu ve vlasech, ani stažení a přitom mi vlasy drží v culíku tam, kde chci. Po sundání gumičky vlasy nejsou otlačené a dalším překvapením pro mě bylo to, že se do ní vlasy nezacuchávají. Za mě tedy vážně skvělý objev a určitě si plánuju koupit ještě i v tmavé barvě. Navíc si myslím, že tohle je skvělý tip na dárek! Gumička přijde v nádherné krabičce, na kterou stačí uvázat jen mašli a bude to paráda :) No a ještě taková informace bokem, když jsem mamce gumičku ukázala, říkala, že ji chce taky :D. Závěrem bych ráda poděkovala e-shopu Litlolo za poskytnutí produktů k barterové spolupráci.








ZKOUŠELI JSTE NA VLASY GUMIČKU Z HEDVÁBÍ?


8 komentářů:

  1. Zajímavé kousky k vyzkoušení. Mne zaujal zejména ten parfém.
    Pokud jde o gumičky, mám polodlouhé mikádo, takže takováto gumička pro mne není, používám takové ty klasické opletené, a to ještě jen na chalupě při práci na zahradě (aby mi vítr nefoukal vlasy do obličeje). Vybrala sis pěknou barvu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní vážně parádně a jsem ráda, že jsem konečně vyzkoušela i něco takhle přírodního z parfémů :)

      Vymazat
  2. Ahoj Moni,
    zrovna takovou gumičku mám právě ve vlasech. Mám doma dvě hedvábné ve žluté barvě, které byly asi v nějakém LF boxu. Používám je ráda, nosím je na doma a beru si je i na cesty.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    mě nejvíc zaujala ta maska, s pletí teď dost bojuju. Co se celulitidy týče ani nemluvě ta mi vadí poslední dobou dost a je dost výrazná, no nic s ní neudělám. Však taky která ženská jí nemá ať hodí kamenem :-D

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou produkty, které bych potřebovala. Hedvábn maska a ta gumička je nádherná :) Ideální k letnímu outfitu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)