sobota 25. března 2023

NIVEA DERMA SKIN CLEAR - MŮJ NÁZOR NA CELOU ŘADU

Krásnou sobotu vám všem! Co máte v plánu na víkend? Já jsem dneska vstala poměrně brzy, udělala jsem si výbornou kakaovou kaši s tvarohem, banánem a vlašskými oříšky. Dokoukala jsem Survivora, u kterého už jsem 2x usnula :D a teď jsem se rozhodla vám konečně sepsat článek s mými dojmy na kosmetickou řadu DERMA SKIN CLEAR s niacinamidem a kyselinou salicylovou od značky Nivea. Jedná se o řadu vhodnou pro mastnou a smíšenou pleť, se sklonem k nedokonalostem. Já mám pleť smíšenou a sem tam se mi nějaký pupínek objeví. Zejména v období PMS či menstruace. Jinak s pupínky moc problém nemám. S čím však problém mám, jsou  zanesené póry a černé tečky. Zejména pak na nose a tvářích.

Vyzkoušela jsem pleťový čistící gel, který je vhodný především pro pleť se sklonem k nedokonalostem. Má čistit pleť i póry a odstraňovat přebytečný kožní maz. Já jsem vám už hodněkrát psala, že moc nemám v oblibě pleťové gely. Většina z nich mi přijde, že pleť vysušuje a celkově mi mnohem více vyhovují pleťové mycí krémy. I proto jsem si zprvu myslela, že mi tento čistící pleťový gel nebude moc vyhovovat. Samozřejmě jsem ho ale pořádně vyzkoušela i když jsem do něj upřímně nevkládala velké naděje. Mycí gel skoro nevoní, nemá žádnou výraznou parfemaci. Při kontaktu s vodou vytváří jemnou pěnu. Pleť moc dobře dočistí pleť. Odstraní zbytky makeupu a pleť je po umytí příjemně vláčná a čistá. K mému překvapení není vysušená ani přesušená a nemám tak nepříjemný pocit, jako při jiných pleťových mycích gelech. To je pro mě zásadní informace a tak gel nyní velice ráda používám na denní bázi.

Čistící pleťová voda má velmi jemnou příjemnou vůni. Obsahuje stejně jako předchozí čistící pleťový gel, kyselinu salicylovou a niacinamid. Má obnovovat rovnováhu pleti, redukovat mastnotu, hydratovat pleť a zároveň neucpávat póry. Tonikum jsem používala po vyčištění pleti mycím gelem. Na pleti mě nijak neštípe a nepálí. Krásně pleť dočistí a odstraní zbývající nečistoty. Pleť není po aplikaci vysušená ani nepříjemně napnutá. Naopak je příjemně svěží, čistá a řekla bych, že i trochu projasněná či sjednocená. 


Jako další tu mám čistící pleťový peeling pro pleť se sklonem k nedokonalostem. Je vhodný nejen na obličej, ale i na tělo. S veganským složením. Má redukovat černé tečky a bílé pupínky, čistit póry a pleť nevysušovat. Používám ho zhruba jednou týdně. Má velmi jemná peelingová zrníčka v gelu a velice příjemnou jemnou vůni. Pleť po vyčištění není podrážděná. Je příjemně hladká a jemná. Jemně projasněná a svěží. Černé tečky neredukuje samozjemě úplně. Ale při pravidelném používání celé řady, je pravda, že jsou méně viditelné. Úplného odstranění bych dosáhla podle mého jen mechanicky, třeba v kosmetickém salonu. Ale na zmírnění viditelnosti se podílí nejen tento peeling, ale jak jsem psala, i celá řada. Pokud sháníte produkt, po kterém budou černé tečky méně viditelné, tak můžete určitě vyzkoušet.

Pro mě nejzajímavější produkt, který jsem nikdy předtím nezkoušela, je noční exfoliační pleťový peeling. Obsahuje 8% kyseliny salicylové a glykolové spolu s niacinamidem. Má podporovat přirozený proces obnovy pleti. Po aplikaci se může vyskytnout jemné štípání. Moc se mi líbí vůně produktu, která je jemná a velice příjemná. Jedná se o takový krém, který jsem aplikovala na vyčištěnou pleť a to pravidelně večer. Jemné štípání jsem pociťovala, ale do minuty odeznělo. Pleť nebyla nijak zarudlá ani podrážděná. Musím uznat, že noční exfoliátor mě překvapil nejvíc, ze všech produktů této řady. Viděla jsem velmi znatelný výsledek a to zejména v oblasti brady. Produkt jsem používala během PMS a menstruace. To je období, kdy se mi na bradě objeví vždy dost pupínků. I když s pupínky normálně problém nemám, v tomto období se mi vždycky nějaké objeví. A většinou právě na bradě. Při každodenní aplikaci produktu (a i používání celé řady) jsem snad poprvé za X let neměla v tomto období problém s pupínky, svěděním, začervenalostí a podobně. Normálně se mi objeví například 6 pupínků, které jsou červené a svědí. Při aplikaci exfoliátoru jsem neměla na bradě v podstatě nic, jen jeden malý pupínek, který mě ale nesvědil a nebyl ani nepříjemný. Určitě bych tedy produkt doporučila všem slečnám a ženám, které mají s tímto taky problém. Vyzkoušejte! Já jsem z tohoto produktu nadšena a předčil má očekávání.







*Děkuji za možnost otestování www.Nivea.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

ZNÁTE NOČNÍ EXFOLIÁTOR? ZAUJAL VÁS TAKY TOLIK, JAKO MĚ? 

6 komentářů:

  1. Po téhle řadě už jsem koukala v DM, ale nerada teď měním zaběhlou rutinu, která mi vyhovuje. Rozhodně bych ráda vyzkoušela aspoň ten scrub. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    řady jsem si všimla, ale nijak blíž jsem jí nezkoumala. Peeling mě zaujal, ne ten noční, ale ten běžný mi doma totiž zrovna dochází.

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně Niveu zbožňuji, tudíž bych ji ráda vyzkoušela. Nyní mi dělá společnost alespoň modrý krém (kalíšek)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyzkoušej a pak dej vědět, jak ti to sedlo :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)