středa 8. března 2023

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - ÚNOR 2023

Příjemnou středu vám všem! Mám tu pro vás ukázku toho, co se u mě v únoru dělo. Abych byla upřímná, únor bych definovala slovy: krátký, smutný, nudný a ubíjející. Ano. Bohužel bych tato slova použila. A proč? To se dozvíte v průběhu článku. Tak jdeme na to.

Na začátku měsíce přišel kočičce Conny box ze SuperZoo, který nám udělal velkou radost. Nalakovala jsem si výrazně a tak trochu jarně nehty, protože už to venku vypadalo nadějně, že by mohlo přijít. Pár dní bylo dokonce tak nádherně, že jsem si říkala, že už přeci nemůže napadnout sníh. Začátkem února byl přítel nemocný a tak jsem nakoupila nějaké vitamíny, sirupy a podobně a snažila jsem se ho pomoct kurýrovat. Jelikož bylo poštovné zdarma na jednom e-shopu s čaji, kde jsem chtěla už dlouho objednat, využila jsem této akce. Objednala jsem nám dva čajíky na běžné denní popíjení a pak dva na léto, jelikož se jedná o ledové čaje a moc se na ně už těším! :)


Teď začneme tím smutným. Bohužel se stala ta nepříjemnost, že kolegyně v práci zkolabovala. Musela jsem ji tedy volat sanitku a celkově ji bylo hodně zle. Jak před kolapsem, tak samozřejmě i po něm. V práci jsem na to tedy zůstala sama a jezdila jsem tedy domu až pozdě odpoledne. Stalo se to přímo na Valentýna, takže ten stál tento rok za nic. Koupili jsme si losy, ale na těch jsme nic nevyhráli a navíc jsme si koupili dortíky v místní cukrárně, která je úžasná, ale tahle valentýnská edice se jim absolutně nepovedla. Byla nudná, bez nápadu a nechutnalo to vůbec dobře. Takže Valentýn stál vážně za to a byla jsem ráda, že ten den končí. O několik dní déle jsme jeli za mamkou, kde jsme si dali výborné jídlo z místní restaurace a předali jsme mamce dárek k Valentýnu a ona nám nachystala taky nějaké dobroty :)


Koupili jsme si v průběhu února ještě další los a na tom jsme vyhráli 1000 Kč, tak alespoň něco. Protože jsem potřebovala nějaký relax a ten mi přináší omalovávání, koupila jsem si nové omalovánky, pastelky i fixy. Venku to stále vypadalo jako na jaře a bylo příjemně teplo.


Nakonec nasněžilo. Já vím, dalo se to čekat, ale já tak trochu doufala, že už sněžit nebude :D Jelikož jsem si dala předsevzetí s přečtením 1 knížky za měsíc, pokračovala jsem a dočetla knížku s názvem Žena číslo 99. Skvělá kniha se zajímavým příběhem. Moc mě bavila. Z DMka jsem nám koupila dva čajíky, které jsem ještě neměla a přišla mi krásná spolupráce s Niveou, která mě moc potěšila!

Přišel mi taky Brand box a konečně jsem sehnala krásný větší batoh, který jsem na léto a na jarní výletění sháněla. Koupila jsem ho na Vinted, je úplně nový a stál mě i s poštou kolem 200 Kč. Také mi přišla krásná spolupráce z Elnina. A na konci února mě potěšil alespoň tento krásný pohled na barevnou oblohu. 


JAKÝ BYL VÁŠ ÚNOR ?

4 komentáře:

  1. Ahoj Mončo,
    doufám, že kolegyně bude v pořádku. Chápu, že to člověku úplně moc nepřidá. Všechny ty čajíky vypadají opravdu zajímavě, já v únoru vypila doma všechny mátový a urologický, takže jsem doplňovala hlavně na těch frontách. Pastelky a fixky bych si potřebovala koupit taky, mám lesní omalovánky a už mi docházejí všecky zelený. V únoru jsem řešila zdravotní problémy a to mě bude následovat i celý březen a první polovinu dubna minimálně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak věřím, že je už vše zdravotně v pořádku!

      Vymazat
  2. Moniko, musela jsem se smát, protože ty dva z těch čajů Basilur jsem si koupila taky a taky je mám vyfocené v měsíčním shrnutí :D. I když já je tedy kupovala spíš pro mámu a pro manžela - já piju nejvíc černé a zelené. Ale obecně jsou Basilury fajn. Měla jsem v nějakém nákupu i vzorky těch za studena a taky mi chutnaly.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)