sobota 11. března 2023

ÚČET ZA KOSMETIKU - ÚNOR 2023

Krásný víkend vám všem! Jak se máte? Věřím, že se máte všichni fajn a jste zdraví! Já už vyhlížím jaro a moc se na něj těším. Tak snad už brzy přijde a bude příjemně teplíčko. Už chci odložit zimní bundu, vyprat si ji a zas ji dlouho nechat ve skříni :D. Dnes se podíváme v mém článku na to, co jsem si v únoru pořídila z kosmetiky. Objednala jsem si ze stránek Cosmeticos, kde byl velký výprodej rtěnek, tvářenek, laků na nehty a mnoho dalšího, vše okolo třeba 5-20 Kč. Na Instagramu jsem koukala, že tam hodně holek nakupuje a tak jsem se taky zapojila a něco si vybrala. Nechtěla jsem toho mnoho, protože nerada hromadím kosmetiku, hlavně dekorativku. Vybrala jsem si tam umělé řasy 49 Kč, Jordana tekutou rtěnku 10,90 Kč, Milani oční stíny 29,80 Kč a 4 odstíny rtěnek L.A.Girl a to každou za 9 Kč.

Ve výprodeji jsem sehnala i dva deo ve spreji od Adidasu, každý za 34,90 Kč. Sáhla jsem i po barvách na vlasy, které jsem zatím nikdy nezkoušela. Jsou z DM drogerie a každá vyšla na 54,90 Kč. Jsem zvědavá na to, jaké budou. Jsou to jedny z těch levnějších barev a o to víc jsem zvědavá na funkci a výdrž.




Od značky Nivea mi přišla krásná sada produktů z řady Derma Skin Clear, ve které je noční exfoliátor, mycí pleťový gel, tonikum a pleťový peeling. Z Litlolo mi přišly také nějaké kousky na testování a tentokrát jsem si vybrala Face tonic gel caviar, oční sérum s kaviárem a máslo na ruce a nohy s vůní čokoládových sušenek. Z Elnina mi přišlo pleťové sérum od Nuxe, krém na ruce, pleťová mlha a hydratační pleťová maska Thalgo. Od značky Thalgo jsem nikdy nic nezkoušela a od Nuxe jsem myslím měla buď jeden/dva produkty v minulosti a nebo taky nic. Nejsem si teď jistá. O to víc jsem na obě značky zvědavá a těším se na testování. 

Moje celková útrata za kosmetiku v únoru 2023 byla: 305 Kč




JAKÁ JE VAŠE ÚTRATA ZA ÚNOR?

CO ZAJÍMAVÉHO JSTE SI POŘÍDILI?

6 komentářů:

  1. Ahoj, já jsem v únoru získala na testování novou Garnier Hair Food Pineapple řadu z All2Test. Sama jsem si pořídila nějaké úklidové prostředky z Drogerie zde. Věci na ekzém z Notina a Dr. Maxe za nějakých 800 Kč. Nový Tangle Teezer (300 Kč) a korektor od Rimmelu Multitasker (110 Kč). Dalších 700 Kč jsem nechala v dm a cca 400 Kč za Avon a Oriflame. To je celkem 2 310 Kč jenom za kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super, že jsi takhle něco vyhrála. No teda, ses rozšoupla :D

      Vymazat
  2. Já jsem v únoru jen využila akce v Rossmannovi a pořídila si masky v akci 2+2 zdarma a set séra a krému od Neutorgeny. A pak vlastně ještě dva zlevněné kondicionéry v Lidlu. Myslím, že mi to vyšlo tak na 800 Kč.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sada od Nivei mě zaujala na první pohled, budu se muset po produktech podívat. :) Jinak 300 za kosmetiku je skvělá útrata, já jsem v tom většinou za více a musím se někdy krotit. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)