sobota 18. března 2023

ZNÁTE ZUBNÍ PASTY ZNAČKY BIOREPAIR?


Krásnou sobotu vám všem! Máte už nějaké plány na jaro či léto? Děláte si nějaký seznam toho, co byste chtěli stihnout? Ať už se jedná o maličkosti a nebo i větší věci? Já bych si tento rok nějaký seznam ráda udělala. Chci tam mít napsané i drobnosti, které mi udělají radost, ale i další položky jako výlety a podobně. Pokud jste si nějaký seznam někdy dělali či dokonce děláte, napište mi prosím nějaké vaše tipy na to, co tam máte, dolu do komentářů. Ráda se inspiruju! :) Ale zpět k pointě dnešního článku. Dnes mám pro vás ukázku produktů, které mi přišly na otestování. Tentokrát se jedná o zubní péči od značky Biorepair


V balíčku mi přišly dvě zubní pasty značky Biorepair a k nim ještě cestovní sada produktů. V té se nachází zubní kartáček, mini zubní pasta, zubní nit a ústní voda. Zubní kartáček má na živo velmi zajímavý tvar a větší hlavici. Jsem zvědavá, jak mi bude vyhovovat při použití, ale vypadá dost zajímavě a jedinečně. Za mě je cestovní sada skvělým kouskem a určitě se na nadcházející léto bude hodit :) Teď už ale k samotným zubním pastám.

Zubní pasta Biorepair Total Protective Repair má účinně bojovat proti bakteriím, předcházet vzniku zubního plaku i kamene a udržovat svěží dech. Je bez obsahu parabenů, fluoridu či oxidu titaničitého. Formule MICROREPAIR® remineralizuje zubní sklovinu a působí antibakteriálně a preventivně proti vzniku zubního kazu. Překrývá ochrannou vrstvou nerovnosti a drobná poškození v mikrostruktuře zubní skloviny. Začnu u balení, které je jednoduché, vkusné a za mě povedené. Líbí se mi měkčí obal, ze kterého se dá pasta dobře vymačkávat. Některé pasty mají obal velmi tuhý a dostat z nich druhou polovinu pasty, to je někdy boj. I proto mě taková maličkost, jako dobrý obal, potěší. Zubní pastu používáme přeci jen každý den a každý den se otravovat se špatným obalem, to je  prostě něco, co nechci. Takže první plus za obal. Další plus má zubní pasta za to, jak je jemná. Není to žádná exploze  pálivého pepermintu. Naopak je vážně chuťově velmi jemňoučká a příjemná v ústech. Čistící schopnost má za mě dobrou. Odstraňuje rychle plak, který se během dne na zubech vytvoří a po umytí jsou zuby krásně hladké. Žádná extrémní pálivost, nic takového. Přesto po vyčištění přetrvává svěží dech. Vyhovuje i mým dásním. Řekla bych, že je zklidní a celkově mi vyhovuje jak při samotném použití, tak i po něm. 


Zubní pasta Biorepair Fast Sensitive Repair je zubní pasta vhodná pro citlivé zuby. Mikročástice MICROREPAIR® snadno pronikají do struktury zubní skloviny a remineralizují ji a zároveň obnovují. Překrývají dentinové tubuly či odhalené krčky. Ionty zinku působí preventivně proti vzniku zubního kamene, plaku či kazu. Snižuje citlivost na chlad, kyselost či teplo. Bez obsahu fluoridu, oxidu titaničitého, či parabenů. Opět začnu balením, které je pochopitelně stejně dobré, jako u předchozí zubní pasty, jelikož je totožné. Lze skvěle vymačkávat, takže opět velké plus. Zubní pasta je taktéž velmi jemná a šetrná. Pokud sháníte zubní pastu na citlivé zuby a dásně, rozhodně mohu doporučit. Při používání cca po týdnu vidím rozdíl. Zuby jsou méně náchylné na studené či teplé. Já mám problém spíše se studeným, než s teplým. A na to zubní pasta působí velmi dobře. Netvrdím, že mi citlivost na studené úplně vymizela, nicméně je hodně potlačena a je to znát. Líbí se mi, že chrání proti zubnímu kazu i bez obsahu fluoridu, jelikož mikročástice hydroxyapatitu pohlcují sírné sloučeniny. Pasta tedy šetrně vyčistí zuby, rychle odstraní zubní plak a postupně činí zuby méně citlivé, což mohu potvrdit. Opěr zanechá příjemný pocit v ústech.

Pokud máte citlivé zuby a dásně, určitě bych vám mohla s klidným svědomím doporučit obě pasty. Pokud trpíte na citlivost při jezení teplého či studeného, vyzkoušejte druhou, mnou zmiňovanou variantu. Věřím, že ucítíte rozdíl, stejně tak, jako já. Obě pasty mě překvapily tím, jak jsou jemné a šetrné a přesto skvěle čistí a zuby jsou po vyčištění příjemně hladké. 


*Děkuji za možnost otestování www.Biorepair.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

JAKÁ ZUBNÍ PASTA VÁS ZAUJALA? 

6 komentářů:

  1. Já zatím nad létem nepřemýšlím a plány si nedělám, momentálně si hledám novou práci, tak nevím, jak to přes léto budu mít :)
    Značku znám z reklamy, ale sama s ní zkušenost nemám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já si plány moc nedělám, spíš občas takové ty aktuální "to do listy" (s úkoly typu přerovnat kosmetiku, srovnat doklady, vyřadit staré léky, které nespěchají, ale když mi vyjde chvíle a nevím, do čeho bych se pustila, tak do tma kouknu a vyberu si něco, nač mám zrovna časový prostor a chuť).

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku zubních past neznám, ale vypadá dobře. Já momentálně používám Sensodyne. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)