úterý 25. dubna 2023

BRAND BOX - KVĚTINOVÁ NADÍLKA


Krásné úterý vám všem! Jak se máte? My jsme si užili krásnou slunečnou sobotu. Hned od dopoledne bylo kolem šestnácti stupňů a krásně teplíčko a slunečno. Na nebi ani mráček. Mohli jsme si konečně vzít lehčí oblečení bez bundy, hurá! Tak jsme hned po obědě vyrazili na výlet. Šli jsme na Sloní kameny a pak jsme se rozhodli jet na zmrzlinu z Farmy, kterou milujeme. Stálo to za to! Dala jsem si slaný karamel a šmoulovou. Přítel marakujovo-mangovou a pak vanilkovou. Oba jsme si moc pochutnali. Pak jsme si koupili ještě nějaké dobroty ve farmářském obchodě. Ale o tom vám víc povím v článku, kde bude shrnutí za duben, tak se můžete těšit! Teď už se pojďte podívat na to, co jsem našla v brand boxu s názvem květinová nadílka, který mi přišel v dubnu 2023.

Jako první jsem našla mouku. Babiččina volba mouka univerzální pšeničná 34,90 Kč má mít univerzální strukturu, kvalitu lepku a škrobu. Kombinuje hladkou a polohrubou mouku. Je vhodná pro pečení, obalování i zahušťování. Z mouky nejsem úplně nadšená, ale spotřebuju jí. Vitana předvařený hrách 42,90 Kč a Vitana předvařená čočka 65,90 Kč mě velmi nadchla. Upřímně jsem takhle suché předvařené luštěniny ještě neviděla. Měly by uspořit čas při vaření, což se vždycky hodí. Spousta lidí nejí luštěniny právě proto, že zaberou hodně času při vaření, což je škoda. Ráda vyzkouším předvařené varianty a moc se na to těším!


Jojo kaktusáci mix kyselých želé bonbónů 32,90 Kč vyzkouším taktéž ráda. Doplňují další oblíbené kyselé JOJO bonbóny. Jsou zde jak plněné bonbóny, tak neplněné. S příchutí limetky, maliny, kiwi a marakuji. Jedná se o nejkyselejší variantu této značky. Čas od času mám ráda dát si klasické želé bonbóny. Ty od JOJO už moc nekupuju. Zaprvé hodně zdražily a zadruhé si raději kupuju ty, bez přidaného cukru s lepším složením. A ty stojí obdobně, jako tyto. Takže volba je jasná. Určitě se ale nebojím, že by se u nás tyhle ztratily. S přítelem je určitě někdy večer k filmu sníme a rádi ochutnáme nejkyselější novinku :) Co mě moc potěšilo, je Bonavita Cocoa rings with marshmallows 69,90 Kč, což jsou kakaové kroužky s marshmallow, které mají jahodovou příchuť. Jsou vyrobené tak, aby zůstaly křupavé i po zalití mlékem. Jak už víte, miluju cereálie a i další produkty značky Bonavita. Tuhle novinku jsem v obchodě nikdy neviděla a těším se, až ji vyzkouším na svačinu či snídani! Marshmallow jsem v cereáliích ještě taktéž nikdy nejedla. M&M Crispy 26,90 Kč zaujaly především přítele. Ten si je otevřel hned po tom, co jsem produkty dofotila. Jedná se o bonbónky s křupavým rýžovým středem a lahodnou mléčnou čokoládou s cukrovou skořápkou. Chuťově jsou velmi dobré. Vážně krásně křupavé, ale za mě dost sladké.

Podravka zeleninový bujón kostky 34,90 Kč má být vyroben z nejkvalitnějších surovin. Obsahuje plnou chuť sušené zeleniny, jako je celer, mrkev, cibule, rajče a pórek. Je vhodný i pro vegetariány. Bujón je sice nudnější kousek, ale upřímně ho využiju. Čas od času do jídla bujón dávám a nemám s tím problém. Ten zeleninový se hodí vždycky. A jelikož byl box hodně těžký, očekávala jsem, že bude obsahovat nějaké pití. To se taky potvrdilo. Našla jsem zde Birell s příchutí mandarinka a yuzu, borůvka a brusinka a mango s citronem 22,90 Kč. Nealkoholická piva se sníženým obsahem cukru jsou skvělé hlavně teď na grilovací sezónu, která pomalu začíná. Příchutě se nám taktéž trefily do vkusu! Já alkohol moc nemusím, proto raději často volím nealko variantu, když už mám na něco takového chuť. Určitě je využijeme a rádi ochutnáme. Příchutě mi přijdou povedené, teď už jen počkat na to, jak budou chutnat! :)

Celkově bych tentokrát box ohodnotila na 4,5/5.  



*Děkuji za možnost otestování www.Novinkyschuti.cz, kdy jsem produkt obdržela za zvýhodněnou cenu!
(nejedná se o placenou spolupráci)

JAKÝ KOUSEK VÁS ZAUJAL NEJVÍC ?

4 komentáře:

  1. Mně se tenhle box úplně do chutí netrefil - birelly nepiju, luštěniny nemám ráda...Asi nejvíc jsem uvítala mouku, ta se neztratí a kyselé želé bonbóny.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Moni,
    já s boxem nějak zásadně spokojená nejsem. Tři Birelly mi teda radost neudělaly. Luštěniny jsem vzala s sebou, když jsem byla na nákupu potravin do potravinové sbírky.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)