pátek 7. dubna 2023

JAKÁ BYLA PRVNÍ ZKOUŠKA ZNAČKY NUXE A THALGO?

Krásný pátek vám všem! Máte dnes volno a nebo jste museli do práce? Já mám volno a tak si ho užívám. No tedy, alespoň se snažím, užít si ho. Dnes v noci se mi opět po nějaké době přihodila spánková paralýza. Pokud jste ji někdo taky zažil, asi víte, jak moc nepříjemné a vysilující to je. Abych se trochu vzpamatovala po hrozné noci a měla myšlenky na něco jiného, poklidila jsem ráno celý byt a rozhodla se sepsat alespoň článek. Takže jdeme na něco pozitivnějšího a zábavnějšího a to na kosmetiku, kterou miluju a věřím, že většina z vás taky :)

Před nějakou dobou jsem si mohla vybrat produkty z Elnina na vyzkoušení a následnou recenzi. Nakonec jsem si vybrala produkty značky Nuxe, protože od té jsem snad nikdy nic neměla, ale vždy mě lákala. K tomu jsem si vzala ještě jeden produkt značky Thalgo, kterou sice mám v povědomí, ale opět jsem nic nikdy nezkoušela. Nicméně jsem na ni slyšela chválu. 

První kousek, který mě zaujal hned na první dobrou, je Nuxe Very Rose refreshing toning hydratační pleťový sprej. Jsem milovník sprejů či mistů na pleť a tak to byla jasná volba! Obsahuje růžovou vodu, která má pleť zklidňovat. Skin respect complex má hydratovat a posilovat. Allantoin zase zklidňovat a změkčovat. Obsahuje až 95% složek přírodního původu. Mě tedy jako první nadchla vůně. Která voní hodně po růžích a velmi příjemně a jemně. Vůně nijak nedráždí ani oči a ani pleť. Rozprašovač je taktéž příjemný a nedělá velké kapky. Sprej si ráda aplikuju před aplikací pleťové péče, po aplikaci pleťové péče a po aplikaci pleťové masky. Když sprej použiju před a po použití pleťové péče, tak mi přijde, že se krémy a séra lépe vstřebají. Při aplikaci po smytí čistící pleťové masky je pleť krásně osvěžená, zklidněná a sjednocená. Určitě bych doporučila všem, kteří tuto extra péči milují.

Dále tu mám od Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing pleťové sérum proti stárnutí pleti. Sérum má pomáhat obnovit a regenerovat pleť. Dále hydratovat, vyživovat a zpevňovat. Má také sjednocovat barevný tón pleti. Obsahuje až 96% přírodních složek. Ve složení najdeme patentované bi-florální buňky, což jsou molekuly květu šafránu, zapouzdřené v buňce bugenviley. Ta stimuluje tvorbu nových kožních buněk. Co se týče séra, má opravdu krásné a luxusní balení. Jedná se o tekutější konzistenci, která se dá velmi rychle rozetřít a rychle se vsákne do pleti. Má naprosto dokonalou vůni. A to hodně výraznou. Vůně není dráždivá a nepálí mě z ní oči. Kdyby byl parfém, který by voněl stejně, hned bych si ho koupila. Parfemace je vážně okouzlující a zamilovala jsem si ji na první přivonění. Pleť je po aplikaci vláčná, není mastná. Je sjednocená a při pravidelné aplikaci opravdu jemně vyhlazuje vrásky. Je určitě podpořena i její hydratace a celkově vypadá při pravidelné aplikaci zdravěji a víc mladistvě a svěže.



Dál tu mám Nuxe Reve de Miel krém na ruce. Má bohaté pečující složení a je vhodný pro suchou či popraskanou kůži na rukou. Má regenerovat, vyživovat, hydratovat a zjemňovat. Chránit proti vysušování a posilovat nehty. Má 90,6% složek přírodního původu. Složení je obohacené o med a a vzácné přírodní oleje. Začnu balením, ze kterého se krém snadno vymačkává a není zbytečně moc tuhé. Má takovou průměrně hustou konzistenci, spíš malinko hutnější, ale není určitě hutný, jako třeba máslo na ruce. Při aplikaci se dá jednoduše rozetřít a na rukou je hned po natření mastnější vrstva. Ta se ale do dvou minut vsákne a zůstane jen krásně vláčná kůže, která je navíc příjemně provoněná jemnou medovou vůní. Hydratuje a vyživuje pokožku velmi slušně. Na použití na podzim a v zimě, kdy jsou ruce hodně vysušené a popraskané, je skvělý! Díky malé velikosti je parádní jako pomocník do kabelky.


Posledním kouskem, který jsem nyní vyzkoušela, je Thalgo Cold cream Marine deeply nourishing pleťová maska. Má dodat pleti potřebnou výživu, hydrataci a zmírnit případné svědění. Pomáhá pleť obnovit a zmírňovat projevy suchosti, jako je třeba loupání. Obsahuje mikro zapouzdřený olej z brutnáku lékařského, který dodává pleti mastné kyseliny omega 6. Jako první mě zaujalo balení, které má nádherný odstín modré. Jedná se o hutnější krém, který lze však jednoduše rozetřít. Masku jsem si aplikovala po aplikaci čistící pleťové masky. Vždycky si jako první aplikuju čistící pleťovou masku a pak masku hydratační. Ať už plátýnkovou a nebo krémovou. Zprvu jsem se bála, aby mě tato hutná maska neucpávala póry a podobně. Ale opak je pravdou. Je výborná. Já mám sice mastnou/smíšenou pleť, ale i tak jsem si ji moc oblíbila. V zimě mám hodně suchý nos a tváře. Zejména na tato místa jsem masku aplikovala. Už po první aplikaci jsem viděla zlepšení. Sice na pleti ještě nějaká suchá místa zůstala, ale zredukovala se tak minimálně o 80%, což je dost slušný výsledek. Pokud máte problém se suchostí pleti, rozhodně mohu doporučit. Má i velmi příjemnou vůni. Ještě bych ráda zmínila, že mě na pleti lehce štipkala. Ale to je nejspíš proto, že jsem si před její aplikací, aplikovala čistící pleťovou masku a pleť tak už byla trochu podrážděná. Nicméně lehké štipkání odeznělo tak do minuty. Pleť nebyla začervenalá ani podrážděná. Po smytí masky je pleť krásně vyživená a taková "napapaná". Je příjemně vláčná a jemná. Masku si můžete nechat na pleti klidně i přes noc až do rána. Já jsem si ji tak taky někdy nechávala. Podle toho, jak se mi chtělo. Pokud jsem si ji nechala přes noc, výživa byla samozřejmě ještě intenzivnější.


*Děkuji za možnost otestování www.Elnino.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

JAKÝ Z PRODUKTŮ BYSTE VYZKOUŠELI VY?

8 komentářů:

  1. O značce Thalgo jsem ještě neslyšla, o Nuxe už ano a jen samou chválu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Nuxe znám podle jména, ale nic jsem ještě od této značky neměla, Thalco neznám vůbec - tedy jako značku kosmetiky (ale vím,že jsou čaje stejné značky). Nejvíc mne asi zaujalo sérum od oči a krém na ruce

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, popravdě asi vůbec žádný. Nuxe mě kdysi lákalo kvůli jejich oleji ve spreji, ale zkoušela jsem tester a není moc o co stát. Parfemaci v pleťovce beru za zbytečnou mnohdy až nepříjemnou.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Moni,
    já bych vyzkoušela vše, Nuxe je moje oblíbená značka a měla jsem jejich adventní kalendář. Znám ten krém na ruce. Z řady Very Rose jsem měla čistící pěnu (to je láska), micelárku a peelingovou masu. Vše mi sedlo. To sérum je z řady, ze které jsem zkoušela krém a byla jsem s ním moc spokojená. O značce Thalgo vím, hodně ji propaguje Bára z kanálu Barušminky. Já bych ji také ráda vyzkoušela, dost mě láká.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem zvědavá na názor, jestli něco vyzkoušíš :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)