pátek 14. dubna 2023

OBSAH GLANC BOXU - JARO 2023


Krásný pátek vám všem! Jak se máte a jak si užíváte přicházejícího jara? Já bych vám dnes ráda ukázala obsah Glanc boxu jaro 2023. Při focení boxu mi samozřejmě musela asistovat kočička Conny, které nesmí uniknout žádná nová krabice! Co by to bylo za krabici, do které by si nesedla a nebo nelehla. Miluje zejména krabice od Glanc boxu nebo Brand boxu. Protože tyhle krabice, obsahují ještě tak příjemnou a hravou výplň, kterou naprosto miluje. Dnešní článek tedy bude za asistence kočičky Conny a tak věřím, že si článek ještě o to více užijete :)


V Glanc boxu jsem jako první našla Ariel PODs + Extra clean power kapsle na praní.  Nově obsahují další červenou komoru, pro extra účinné odstranění skvrn. Jsou speciálně navržené pro nižší teploty. I když já kapsle moc nevyhledávám, protože mi je stará pračka vždycky "vyhazovala", nyní mám pračku novou a tak ráda vyzkouším. Myslám si, že Ariel je sázka na jistotu, co se týče účinků při praní. Při praní ještě chvíli zůstaneme. Je tu Lenor aviváž Spring boost. Ve své vůni obsahuje eukalyptus, bergamot a aloe vera. Obsahuje 85% složek přírodního původu. Tímto kouskem se mi box taktéž trefil do vkusu. Ráda zkouším nové zajímavé vůně aviváží. Tahle je přesně, podle mého gusta. Voní vážně krásně svěže a zajímavě zároveň. Vůně se líbila i mamce. Dál jsem našla Glade touch and fresh relaxing zen bonus pack. Jedná se o koncentrovaný osvěžovač vzduchu ve spreji. Přišlo nám balení, kde je jak strojek, tak dvě náplně. Já jsem v poslední době z domácnosti vyřadila všechny automatické osvěžovače. Měla jsem jich několik a vyzkoušela jsem za poslední roky snad všechno, co je na trhu dostupné. Nebavilo mě do nich dokupovat náplně a neustále měnit baterie. Tak jsem je vyměnila za bytové difuzery s tyčinkami, které vydrží delší dobu a není potřeba do nich nic dokupovat, takže je to i ekonomičtější. Strojek s vůní mě tedy úplně až tak nenadchnul, ale jelikož do něj nejsou potřeba baterie, tak si ho doma asi nechám a sem tam do něj nějakou vůni dokoupím. Kdybych měla hodnotit samotnou vůni, je velmi krásná a výrazná. 

Dál jsem našla Velvet Intima vlhčený toaletní papír ten nabízí péči 2 v 1 a to jako vlhčený toaletní papír a ubrousky na intimní hygienu v jednom. Složení obsahuje kyselinu mléčnou, výtažek z aloe vera, probiotika, inulin a panthenol. Vlhčené toaletní papíry v mojí domácnosti nesmí nikdy chybět. Používáme je pravidelně, takže i tento kousek mě moc potěšil. Další balení vlhčených ubrousků, které jsem našla, jsou Dettol dezinfekční ubrousky 2 v 1 na ruce a povrchy. Ty rozhodně využiju, protože máme doma kočičku a králičici a po nich pořád něco utírám. Značku Dettol mám velmi ráda. Takže ráda vyzkouším něco nového. Ecover čistič na nádobí citron a aloe vera mě taky moc potěšil. Zrovna když nám box přijel, došlo mi balení jaru, které jsem měla doma. Takže skvělá náhrada! Jedná se o vysoce účinný prostředek na mytí nádobí s vůní citronu a aloe vera. Na rostlinné bázi a se všemi složkami, které jsou biologicky odbouratelné. Je vhodný pro vegany. Vůní opravdu velmi přírodně a svěže. Navíc jsem si říkala, že až dodělám jar, který mám doma, chtěla bych právě vyzkoušet nějaký, co je více eko a šetrný, takže mi to káplo do noty :)



Garnier Fructis pineapple hair food šampon pro dlouhé vlasy zaujal nejen mě, ale i přítele. Tedy ne, že by měl dlouhé vlasy, to nemá. Ale zaujala ho vůně, která je vážně boží! Asi chápu, proč na víčku produktu uvádí, že to není k jídlu. Vůně je vážně velmi intenzivní, sladká a příjemná. Šampon má důkladně mýt vlasy i pokožku hlavy. Jedná se o veganský produkt a obsahuje 96% složek přírodního původu. Má zároveň pečovat o délky vlasů. Těším se na vyzkoušení. Přítel už zkoušel a vychvaloval si zejména krásnou vůni, která vydrží i po umytí. V boxu jsem našla i Locherber Skincare vzorky krému na citlivou pleť (denní i noční), což je značka, kterou vůbec neznám. Plné balení krému stojí přes šest stovek, takže ráda vyzkouším vzoreček. A posledním kouskem je zubní pasta Colgate Max white purple reveal. Jedná se o první fialovou pastu na zuby od Colgate, která má okamžitě korigovat žluté tóny. Má technologii optické korekce. Má odstranit až 100% povrchových skvrn, které jsou způsobeny jídlem či nápoji. Zároveň je bezpečná pro zubní sklovinu a každodenní použití. 

Tak co říkáte na jarní Glanc box? Všimla jsem si, že hodně blogerek je z obsahu spíš zklamanějších, protože jsou v boxu spíše praktické kousky drogerie a z kosmetiky vlastně pouze šampon. Já musím ale popravdě říct, že mi to tentokrát vůbec nevadilo. Využiju úplně vše, co je v boxu. Jsem nadšená jak z kousků na praní, tak z ubrousků, jaru, pasty i šamponu. Jediné, z čeho neskáču dva metry do stropu, je ten Glade, nicméně i ten už na wc používáme a voní moc hezky. Navíc já mám doma teď v zásobě jeden koš plný kosmetiky, který se snažím postupně spotřebovat. Nemám sice zásoby na několik let, ale i tak už mi to tak trochu "překáží" a chtěla bych vše spotřebovat a pak si pořídit něco zajímavého a nového. I proto jsem asi ráda, že tentokrát v boxu není zas tolik z kosmetiky :) I když na druhou stranu, kdyby tam bylo více kosmetiky, byla bych taky nadšená, protože ji miluju :D :D není to se mnou jednoduché! Já bych tentokrát box zhodnotila na 4,5/5 a myslím, že se vážně povedl! Na konci článku si ještě užijte fotku čičiny s vyplazeným jazykem :D


*Děkuji za možnost otestování www.Novinkyschuti.cz, kdy jsem produkt obdržela za zvýhodněnou cenu!

(nejedná se o placenou spolupráci!)

JSTE Z OBSAHU TAKY NADŠENI?


4 komentáře:

  1. Já nemůžu říci, že bych byla z boxu zklamaná - využiju všechno (akorát tedy aviváž za hodně dlouho, protože mám čerstvě načnuté litrové Cocolino a aviváž nepoužívám při kažném praní). Ale přece jen aspoň o jeden nebo dva kousky kosmetiky víc by neškodilo, bylo to tentokrát hodně "uklízecí".

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Monni,
    Ariel kapsle mám zrovna doma akorát teda ty klasické na barevné prádlo a jsou super. Babička je používá celý život na střídačku s Persil. Já si kapsle koupím spíš tak čas od času, ale jsem dost nahlodaná si je taky kupovat až dodělám gely, co mám doma. Vyperou hezky, provoní a dobře se rozpouští. Lenor mám ráda modrý a zlatý, ale tahle varianta by asi nebyla pro mě. Teď hodně testuju aviváže od Tessori a to je porno :-D Glade kupuju jako sprej na WC a zrovna tenhle tam teď máme, no bavlníková varianta byla lepší. Garnie ananas je náhodou na drogérku dost fajn řada, mám jí doma ve sprše kompletní :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já jsem k nim čuchala a některé mi voněly, ale ta cena mi přijde mnohdy přehnaná :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)