neděle 2. dubna 2023

VZPOMÍNKA NA MILOVANOU VŮNI PRODUKTU



Krásný víkend vám všem! Jak se máte? Já jsem včera měla třicáté narozeniny a v pátek jsem měla takovou mini oslavu s přítelem a mamkou, jako každý rok. Byla to vlastně naše společná oslava, protože přítel má za chvíli taky třicet let. Dali jsme si dobré jídlo, dostali jsme krásné dárečky, zahráli jsme si nějaké hry no a pak jsme vytuhli na gauči u telky :D Bylo to ale moc fajn. Víc vám napíšu v samostatném článku, který o svých narozeninách chystám, protože jsem poctivě fotila! :D A teď už jdeme k produktům, které bych vám ráda představila a řekla vám, jak mi vyhovují nebo nevyhovují. 

První produkt, který je pro mě i tím nejvíc zajímavým, protože jsem nikdy nic podobného nepoužívala, je Face Tonic gel Caviar. Je to výživné gelové tonikum, které má čistící efekt. S obsahem výživného kaviáru a extraktem přírodních olejů. Má pleť přes noc regenerovat a má také antibakteriální efekt. Gelové tonikum jsem používala na vyčištěnou pleť, před použitím séra či pleťového krému. Jedná se o průhledný polohustý gel, který je v praktickém balení s pumpičkou. Aplikovala jsem ho klasicky prsty na celý obličej, kromě oblasti očí. Jemně jsem ho vmasírovala. Po zaschnutí jsem aplikovala pleťové sérum a krém. Po aplikaci gelového tonika byla pleť jemně taková ulepená. Nebylo to nic hrozného, ale někomu by to mohlo vadit. Přišlo mi, že při používání je pleť taková zdravější a hezčí. Asi bych řekla čistější, to je to správné slovo. Upřímně to určitě není produkt, který bych ve své pleťové rutině nutně potřebovala, to ne. Nicméně jsem ho ráda vyzkoušela a funkcí je dobrý a splňuje to, co slibuje. Jelikož působí antibakteriálně, při pravidelné aplikaci se mi netvořily nedokonalosti na pleti a byla čistější, než normálně.


Druhý kousek, u kterého jsem nemohla odolat, abych ho vyzkoušela, je máslo na ruce a chodidla s vůní čokolády a cookies. Má hloubkově vyživovat a hydratovat pokožku. S omlazujícím účinkem. Nejprve mám musím napsat, jaký produkt mi máslo svou vůní pripomnělo. Jestli už nějakou dobu blogujete, milujete kosmetiku nebo už dlouho sledujete blogy, určitě si vzpomenete na tělové máslo značky Balea s kakaovou vůní. Bylo v růžovém obalu. Milovala jsem jeho vůni, ale už se nevyrábí. Tohle máslo voní skoro naprosto totožně! Ani nevíte, jak moc jsem byla překvapená, když jsem ho ucítila a hned jsem si vybavila tu božskou vůni. Pokud vám tento produkt taky schází, vyzkoušejte tohle. Myslím si, že budete nadšeni! Voní krásně sladkou čokoládovou vůní, kterou jsem si zamilovala na první přivonění. Co se týče konzistence, jedná se o hutnější máslo, které se ale dobře roztírá. Chvíli je na pokožce cítit, ale pak se vstřebá a pokožka není ulepená. Hydratuje moc dobře vysušené ruce či vysušenou kůži na chodidlech. Nádherná vůně vydrží z pokožky vonět hodiny. Za mě úžasný kousek a jsem moc ráda, že jsem objevila něco s tak krásnou vůní! 



Protože už je mi třicet, říkala jsem si, že je potřeba se pořádně zaměřit na péči o oční okolí. Sice nějaké produkty používám, ale upřímně to dost flákám. Vybrala jsem si přírodní omlazující a zjemňující oční gel sérum kaviár a hlemýžď. Jedná se o intenzivní regenerační sérum, které má sílu kaviáru a extrakt z hlemýžďů. Napomáhá aktivovat regenerační procesy a udržuje přirozenou hydrataci. Má zlepšovat pružnost a minimalizovat vrásky. Je teda pravda, že jsem se trochu bála, jak mi bude vyhovovat olejové sérum v očním okolí. Jestli mě třeba nebude dráždit nebo mi nebude nepříjemné. Nicméně opak je pravdou. Je to asi jeden z nejpříjemnějších produktů, které jsem na oční okolí vyzkoušela. Stačí opravdu pár kapiček a jemně vklepat nebo vmasírovat na oční okolí. To je krásně vláčné, jemné, hydratované a při pravidelném používání i vypnutější. Celkově vypadá zdravěji a víc fresh. Vůbec oční okolí nedráždí a není extrémně mastné. Zanechává vážně příjemný vláčný pocit. Používám ho zejména večer a jsem s ním moc spokojená. Líbí se mi i praktické balení s kapátkem. Používání produktu mi připomíná nějakou luxusnější péči. Nevím proč, ale je to tak. Produkt je výborný a pokud sháníte něco přírodního na péči o oční okolí, za sebe mohu s klidným svědomím doporučit!



*Děkuji za možnost otestování www.Litlolo.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

JAKÝ KOUSEK VÁS ZAUJAL NEJVÍC ?

PAMATUJETE SI NA PRODUKT, KTERÝ JSEM V ČLÁNKU ZMIŇOVALA ? :)


10 komentářů:

  1. Tak mne nejvíc zaujalo oční sérum.
    A všechno nejlepší k narozeninám

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, všechno nejlepší k narozeninám. Mě nejvíce zaujalo to máslo s vůní čokolády a sušenek.

    OdpovědětVymazat
  3. To máslo vypadá jako něco, co bych potřebovala. Miluji takové vůně. Jinak také přeji všechno nejlepší, i když opožděně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. To čokoládové máslo musí být dokonalé! Na pokožce určitě příjemné a ta vůně bude taky super. :)) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Moni,
    já bych asi nešla do toho gelového tonika, nemám ráda, když mi pleť lepí. Naopak se mi líbí další dva produkty, to by se mi taky líbilo. Na tom eshopu jsem ještě neobjednávala, tak se tam třeba někdy podívám.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)