úterý 2. května 2023

ZLATÉ TŘPYTIVÉ NEHTÍKY S GEL LAKEM SANDY GLOW

Krásné úterý vám všem! Už máme opět konec měsíce. To zase uteklo, že? Dneska bych vám ráda, po delší době, ukázala nějaký lak na nehty. Dlouho tu žádný lakovací článek nebyl. Bylo to hlavně proto, že jsem chodila na akrylové nehty. Upřímně, je to pro mě pohodlnější. Nemusím se o nehty prakticky vůbec starat. Vzhledem k tomu, že často natáčím a fotím, je to výhoda. Nicméně už jsem několikrát za sebou nebyla stoprocentně spokojená s výsledkem. Vyzkoušela jsem několik salonů, ale pořád to nebylo úplně podle mých představ. Takže jsem to po nějaké době zase vzdala a řekla si, že si budu nehty dělat sama a že se to snad konečně naučím. Koupila jsem si na to Poly Acryl gel a ještě podkladový gel. Jednou jsem je už zkoušela. Výdrž byla slušná, ale je potřeba, abych se s tím naučila pořádně pracovat. Pak vám to určitě někdy ukážu a zrecenzuju v samostatném článku.


Teď už vám napíšu, co jsem na nehty použila. Před samotnou aplikací gel laků je potřeba nehty připravit. Zapilovala jsem si je a jemně zdrsnila povrch nehtu pilníkem. Zatlačila jsem a upravila nehtovou kůžičku. Následně jsem nehty oprášila štětcem a otřela Cleanerem. Poté jsem aplikovala ještě vrstvu odmašťovače. Na takto připravené nehty lze už aplikovat samotné gel laky.

Jedná se tedy o gel laky, které se zapékají v UV/LED lampě. Jako první jsem aplikovala tenkou vrstvu Ruscona Master Base clear, kterou jsem zapekla na 120 sekund v lampě. Poté jsem aplikovala 2 vrstvy barevného laku Neonail Sandy Glow, což je nádherná zlatá třpytivá barvička, která vypadá úžasně zejména na sluníčku. Každou z vrstev jsem opět zapekla na 120 sekund. Jako poslední jsem aplikovala tenkou vrstvu Ruscona Quick Top, tu jsem zapekla na 180 sekund. Žádný výpotek není potřeba stírat, protože se jedná o bezvýpotkový vrchní lak. Za mě je barva Sandy Glow vážně překrásná. Pokud milujete všechno, co se třpytí, určitě si tuhle barvu zamilujete :)




JAK SE VÁM LÍBÍ BARVA SANDY GLOW? 

4 komentáře:

  1. Ahoj Moni,
    mně se barva líbí, mám ráda třpytivé odstíny světlých barev. Já si doma nehty lakuji klasickými nehty, dříve jsem taky chodila na gelovky, ale už se mi to moc nelíbí. Na většině lidí to působí velmi nepřirozeně. Je ale pravda, že s tím bylo málo starostí.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)