středa 7. června 2023

UCHOVÁNÍ VZPOMÍNEK VE FORMĚ OBRAZU, HRNEČKU A KALENDÁŘE


Krásnou středu vám všem! Jak se máte a jak si užíváte příjemného teplého počasí? U nás teď bylo několik dní nádherné jarní a chvílemi i letní počasí. No a včera bylo zase jen třináct stupňů, déšť, zima a pochmurno. Takže se přiznávám, že jsem musela vytáhnout svoje zimní boty, které jsem měla už uklizené v krabici, protože bych jinak zmrzla. A hlavně jsem zjistila, že nemám žádné přechodné boty a tenisky bych měla hned rozmáčené. Jen co bych vyšla před barák. No, musím si nějaké přechodné boty ještě pořídit. Tak snad už je to vážně naposled, než bude oficiálně opět zima, kdy do té krabice se zimními věcmi sahám! :D

Dnešní článek bude věnovaný produktům, které jsem si nechala vytvořit na TISKARIK.CZ, se kterými jsem již měla spolupráci v minulých letech, kterou si určitě pamatujete, pokud mě sledujete pravidelně. Byla jsem s výslednými produkty a jejich kvalitou velmi spokojená. Když mi tedy přišla nabídka na další možnost barterové spolupráce, ráda jsem souhlasila. 

Jako první jsem si vytvořila dva foto obrazy. Tentokrát ve čtvercové variantě, která se mi na dané fotky zdála nejhezčí. Nechala jsem vytisknout pro mamku fotku pejska, který už bohužel není mezi námi. Doufám, že se ji obraz bude líbit a bude tak pěknou vzpomínkou. Potom jsem nechala zvěčnit moment, který je pro mě moc příjemnou vzpomínkou na začátek vztahu s partnerem. Samotná fotka vznikla úplně spontánně a to v jeden příjemný podvečer na malém letišti. Pro mě z ní vyzařuje radost, klid, spokojenost, láska a zamilovanost. Přesto, že teď ve vztahu máme nějaké problémy, chtěla jsem ji zkrátka nechat zvěčnit, protože mám na toto období nádherné vzpomínky. 

Jako další jsem využila této příležitosti k vytisknutí foto kalendáře a to už na rok 2024. Použila jsem do něj fotky našich zvířátek a krajiny z výletů. Jedná se o klasický stolní kalendář, který má na každé stránce 14 dní. Vybrala jsem si variantu s růžovým designem. Ne že bych byla milovník růžové, ale design mě zaujal na první pohled nejvíc ze všech. Tak proč ne.



No a potom jsem si chtěla nechat vytvořit nějaké foto hrnečky. První, který můžete vidět, je pro mamku. Na druhé straně má i nápis, který bych si ale ráda nechala pro sebe. Je to hrneček malé velikosti. Druhý je průhledný skleněný hrnek, který je tedy bez fotky, jen s nápisem. Je to takový nápis, kterému rozumí jen přítel a jeho kolegové, ale protože si ho přál, nechala jsem mu ho vytvořit. Pokud si to pamatujete, nechávala jsem už příteli jeden a ten samý hrneček potisknout. A to byl zase nápis, kterému rozumíme jen já a přítel. Používá ho dodnes pravidelně a rád, protože v něm prý dobře vidí na kávu, která zůstává na dně. 

A poslední hrneček je pro mě. Je ze všech největší, abych měla nějaký na velký čaj. Mám tam svoji lásku Amálku a nápis. Ten můžete vidět níže. Jsou tam 3 citáty, které jsou pro mě aktuálně důležité a ráda bych je měla často na očích. Proto mi přišlo jako fajn varianta, nechat si je zvěčnit na hrneček. Vybrala jsem si tentokrát na hrneček Amálku, protože minule jsme dávali na hrneček kočičku Conny.

Všechny produkty přišly bleskovou rychlostí. Hrnečky byly zabalené v jedné zásilce zvlášť. Foto obrazy byly zabalené také zvlášť a kalendář také. Aby se nic nepoškodilo a nerozbilo. Vše bylo dokonale zabalené v bublinkové folii a přišlo tak nepoškozené. Kvalita tisku opět skvělá. Nemám co bych vytkla. Opět mohu jen pochválit a doporučit. Pokud tedy chcete mít vytvořené nějaké dárečky už například teď, které pak darujete k Vánocům, určitě doporučuju objednat co nejdříve. I když se to nezdá, Vánoce jsou tu co by dup. A před Vánoci bude dodací doba určitě delší, protože bude objednávek hodně. 







*Děkuji za možnost otestování www.TISKARIK.czformou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci)

6 komentářů:

  1. Nechala sis vytvořit hezké dárečky - pro sebe i pro své blízké. Mne zaujal ten skleněný pro přítele, myslím, že by se nějaký podobný líbil manželovi.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nápady na dárek, tyhle osobní a vzpomínkové předměty s fotkou potěší snad každého. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)