středa 25. ledna 2017

HON NA JEDNOROZČÍ SPRCHÁČ, LITROVÝ ŠAMPON A MASKA NA VLASY ZA PAKATEL A NEJLEPŠÍ MASKA NA PLEŤ!

Krásnou středu Vám všem!

Momentálně v měsíci lednu, jsem si dala nákupní stopku na kosmetiku. Řekla jsem si, že si koupím pouze to, co opravdu nutně potřebuji. Žádné zbytečné a unáhlené nákupy v drogériích. Od prosince jsem však sháněla sprchový gel Balea s jednorožcem (24,90 Kč), který byl tou dobou v německé DM, ale tam jsem ho bohužel nesehnala. Byla jsem opravdu hodně zklamaná, protože ten obal je prostě naprosto luxusní. A ano, tentokrát jsem se nechala na plné čáře zlákat obalem. Nicméně v lednu přišel sprcháč do DM drogérie a zjistila jsem to jednoduše na instagramu od dalších blogerek. Běžela jsem tedy do drogérie, ale tam nebyl a paní ani nevěděla, jestli jim přijde. Dobře. Smiřovala jsem se s tím, že prostě sprcháč nejspíš mít nebudu. Další den jsem však měla cestu kolem dalšího DMka a tak jsem se tam stavila. A co myslíte? Byl tam! Konkrétně poslední dva. Oba jsem čapla a běžela k pokladně, aby mi je někdo náhodou neukradl. Takových nervů kvůli jednomu blbému sprcháči - dvoum - s krásným obalem, to jsem ještě nezažila. Uff. Ale mám ho. To tedy neberu jako porušení zákazu, protože jsem ho sháněla již od prosince a prostě jsem ho musela "nutně" mít!


Když jsme u prosince, tak jsem objednávala vánoční dárky a napadlo mě, že bych pořídila mamce šampon, kondicionér a masky na vlasy od Kaloos. Já sama tuto značku nikdy předtím nezkoušela, ale všichni jí chválili jak je skvělá a přitom extrémně levná. Objednala jsem produkty jak jí, tak i sobě. Já jsem si vzala šampon Keratin (55 Kč/ 1000 ml) a ze stejné řady i masku (55 Kč/ 1000 ml). Pokud se chcete na produkty Kaloos podívat, dám vám sem na ně odkaz - klik



A opět se vrátíme k tomu, že jsem dlouho sháněla jeden produkt. Konkrétně 100% jíl od značky Saloos (89 Kč), ze kterého se dělají masky na pleť. Tento jíl jsem už jednou měla a byl to nejlepší produkt na pleť v podobě masky, který jsem kdy měla. Nemohla jsem ho ale nikde sehnat. Sháněla jsem ho všude možně po drogériích asi dva měsíce - tudíž od listopadu. Nakonec jsem se na začátku ledna naštvala a i přesto, že jsem nechtěla objednávat z internetu jen jednu věc a platit poštovné, masku jsem si objednala. Nutně jsem potřebovala masku na pleť, protože doma jsem už žádnou neměla a toto je ověřený a milovaný kousek, který jsem už musela mít. To tedy také neberu jako porušení, jelikož se nejednalo o unáhlený nákup. A navíc jsem masku sháněla opravdu dlouho a má pleť už nějaké to extra čištění potřebovala.




Jinak jsem si v lednu nekoupila vůbec nic a nákupní stopku co se týče kosmetiky držím. Upřímně mi to ani nevadí. Čekala jsem, že to bude o hodně horší. Asi si to někdy zopakuji, abych věděla, zda to bude tak jednoduché i na další pokus!

Co vy a nákupní stopky? Dáváte si je? Líbí se Vám jednorožčí sprcháč? Máte něco od Kaloosu?

Mějte fajn den!

25 komentářů:

  1. Nakupni stopky si nedavam. Vseobecne za kosmetiku moc neutracim. Sprchac jsem vyhrala v jedne soutezi, obal je super ale vune me moc nenadchla a pri myti neni skoro citit. Kaloos znacku jsem neznala. Ale na Vanoce jsem objednala litrovy sampon s vunitebou tresni mamce a sobe s vuni bananu. Sestre jsem dala sprchac s vuni levandule. Vyhovuji mi a vsechno krasne voni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ta vůně nic moc. Ale za ten obal to asi stálo :D :)

      Vymazat
  2. Jednorožčí sprcháč jsem taky sháněla, ale když ho ani po 14 dnech v žádném DMku neměli, tak jsem se na něj vyprdla :D

    OdpovědětVymazat
  3. Masky Kallos mám hodně ráda a konkrétně tuhle jsem také měla, je super

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten hon na tvůj sprcháč mě pobavil, ale je krásný :). Já si dávám tyhle stopky často, ale většinou to poruším. Teď jsem si třeba koupila novou voňavku od G.Armani a to jsem si říkala, že nebudu utrácet :D. Jinak Kallos používám často. Mám od nich masku Brazilský keratin a Frutta a obě jsou super. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že to pobavilo :) Já chci ještě vyzkoušet něco z té banánové řady :)

      Vymazat
  5. Já měla od Kallosu masku na vlasy v obrovském litrovém balení a byla super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Aký je ten šampón, už si ho škúšala? Vyzerá celkom dobre
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano zkoušela, je fajn, ale nepříjde mi zas popravdě uplně nic extra spešl :D :)

      Vymazat
  7. Já jsem si dala stopku a zatím mi to jde, protože nemám teď tolik času chodit po městě. Hlavně v té zimě se mi vůbec nikam chodit nechce a tak jdu ze školy nebo z brigády rovnou domu. Kallos produkty si chválí hodně lidí ale já jsem se tak trochu vydala přírodnější cestou ale tak mamce by se šampon určitě líbil. Zelený jíl od Saloosu chci, jenomže jak píšeš že ho nemůžeš sehnat v drogerkách, tak to ani já ne. Vždy je vybraný. Sprcháč s jednorožcem mě nějak minul, asi proto že jsem tady během vánoc nebyla a taky tím že zatím mám sprcháčů dostatek. Dala jsem si zákaz, tak ho musím dodržovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, taky se mi v tý zimě moc nechce :) Tu masku saloos musíš mít, je vážně skvělá!!! :)

      Vymazat
  8. Kallos značka je super, mám doma šampon a kondicionér s čokoládou a pak ještě latté a mandle, ty vůně jsou božské :-) a hlavně ty ceny... nemohla jsem odolat :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  9. Kalos je skvelá značka, zatial skúsenosti mám len s lakom na vlasy, ale planujem masku poriadiť ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten sprchač vyzerá super :) Ja som mala.naposledy od Baley s marshmellows :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tento zelený svet sa mi veľmi páči :) super


    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak s tím litrový keratinem jste mě hodně nahlodala. Opravdu vážně uvažuji nad tím, že si ho objednám. Koukala jsem i na ty stránky a pořád ho tam mají. Sice už stojí 79,- ten litr, ale pořád je to naprosto bezkonkurenční cenaza takové množství :O Jinak jsem se chtěla zeptat, zda nemáte zkušenost ještě s nějakým přípravkem na zahuštění vlasů, nebo spíše na rychlejší růst, tohle bych si případně nechala až jako poslední možnost :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)