čtvrtek 6. dubna 2017

GLANC BOX ZA MĚSÍC BŘEZEN 2017!

Vítám Vás u mého dalšího nového článku! Dnes Vám ukážu svůj Glanc Box, který jsem obdržela v rámci spolupráce s Brandnooz.cz za zvýhodněnou cenu. Do emailové schránky mi došel email s tím, že si mohu objednat boxík za 99 Kč, což je skvělá cena. Nezaváhala jsem a box objednala. Glanc Boxy mám poměrně v oblibě a stejně tak i DM boxy. Bohužel výhra DM boxu je o štěstí, jelikož se většinou vybírá každý 5. přihlášený. Tento box si jen zakoupíte a máte jistotu, že Vám domu dojde. 

Co bych ještě ráda na úvod zmínila je to, že jsem velmi ráda, že má box konečně odlišnou barvu od klasického brandnooz boxu. To je za mě velké plus a moc mě to potěšilo! Pokud Vás tedy zajímá, co jsem v boxíku objevila, čtěte dále!

P.S.: Ano, je to tak. Na fotku do pravého rohu se mi připletl můj psí mazlíček a já si toho všimla až u editace fotky. Tak musí vše pořád očmuchávat! 


1. DOVE SPRCHOVÝ GEL 250 ml/72,90 Kč
Dove sprchové gely má hodně ráda moje mamka, která si je v podstatě kupuje už roky. Věnovala jsem sprcháč tedy jí. Co jsem si k němu přivoněla, tak překrásně voněl.

2. DOVE ŠAMPON 250 ml/79,90 Kč
I druhý Dove kousek překrásně voní. Myju si s ním momentálně vlasy. Šampon mě mile překvapil, jelikož jsem se chystala něco dalšího od Dove zkusit. A to právě na vlasy. Super!

3. K2R ČISTIČ DO PRAČKY 2 sáčky/69,90 Kč
Myslím si, že tohle asi neurazí nikoho. Čistič do pračky se hodí vždycky. Zda vyčistí dobře pračku asi neposoudím, jelikož to nepoznám a dovnitř nevidím, ale pro ten dobrý pocit, že jsem pro ni udělala něco dobrého, to je fajn.


4. GARNIER ČISTÍCÍ MICELÁRNÍ GEL 200 ml/119 Kč
Micelární gel je opravdu novinka, kterou jsem u Garnier stojanu ještě neviděla. Potěšilo mě, že v boxu byl. Jelikož mám otevřených několik čističů na pleť, nejspíš ho někomu podaruju.

5. SIGNAL PASTA NA ZUBY 75 ml/53,90 Kč
Pastu jsem ihned večer otevřela a musela jsem ji vyzkoušet. Velké naděje jsem ji nedávala, protože mě po Signal pastách většinou bolí dásně. Velkým překvapením bylo, že po vyčištění zubů dásně nebolely a stále nebolí. Zuby výborně vyčistí a je i chuťově příjemná!

6. FA ANTIPERSPIRANT 150 ml/79,90 Kč
Klasika, která asi žádnou holku neurazí. Navíc se blíží léto, takže se něco do kabelky na přestříkání určitě hodí. Antiperspirant voní svěže, čistě a příjemně. Jen mi přijde trochu přehnaná ta cena. Já si je kupuju v akcích za 25 Kč - 29 Kč a víc bych za tyto Fa antiperspranty ani  nedala.

V první chvíli jsem od boxu čekala víc a byla jsem zaskočená tím, že tam nejsou žádné vzorečky. Doposud tam vždy byly a nebylo jich málo. Nicméně musím uznat, že obsah boxu je skvělý, jelikož vše využiju buďto sama a nebo jako dárek, který určitě potěší. Nenašla jsem žádné nesmysly, které bych musela vyhodit a nebo ze kterých bych byla zklamaná. Za mě tedy tento Glanc Box velké ANO!

Znáte Glanx box? Objednáváte si ho? Chcete ho někdy vyzkoušet?

________________________________



*Glanc box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz

4 komentáře:

  1. Ja ho neobjednavam, ale už som nad tým premýšľala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vždy nad ním uvažuji, ale teď jsem docela ráda, že jsem odolala. Sice bych obsah využila, ale nijak mě nenadchl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)