úterý 11. dubna 2017

POKRAČOVÁNÍ MÝCH NAROZENIN - VYSNĚNÉ DÁREČKY!

Krásný den Vám všem! V minulém článku jsem Vám ukázala svou narozeninovou procházku s přítelem, který mě vzal na hrad Lemberk a dnes bych Vám ráda přiblížila své narozeninové dárečky, ze kterých mám ohromnou radost, jelikož každý jeden z nich využiju. Neberte to jako vychloubání. Chci Vám zkrátka jen trochu přiblížit i svůj osobní život a věci z něj. Minule to byla procházka a dnes dárečky, které mi udělaly radost. Třeba pro Vás budou inspirací, co někomu pořídit. I já sama se ráda dívám na to, kdo si co přál a kdo co dostal, tak jdeme na to?!


Prvním kouskem, který jsem objevila je aroma lampa Yankee Candle spolu s mým nejoblíbenějším voskem Clean Cottton. Dále dvě čokoládky. Jednu od značky Figaro s vysokým podílem kakaa a druhou Kinder, kde jsou malé čokoládky, které miluju. Objevila jsem také svou vysněnou Mix.it misk s cibulákovým potiskem, po které jsem toužila velice dlouho. Dokonce i se lžičkou!



Keramický nůž je moje stálice. Protože ho používám neustále a mám doma jen malý, dostala jsem sadu, kde je i velký, což mě velmi mile překvapilo a potěšilo! Hodně jsem si přála náhradní kartu SD do foťáku a náhradní baterii, které jsem v balíčku taky našla. Hrozně mi to ulehčí blogo-video život! Určitě to znáte, pokud natáčíte a nebo fotíte. Batiste suchý šampon je má stálice. Vůni od C-thru mám ráda a voní velmi příjemně a zároveň i výrazně.



Jako poslední jsem dostala mnou vybranou kabelku se stříbrnými detaily a mini kaktusek, který momentálně zdobí můj stůl. Snad mi alespoň ten kaktus vydrží! A jako poslední jsem dostala skvělý vlastnoručně dělaný pařížský dort od mamky, který byl vynikající!





Líbily by se Vám takové dárečky? Co z toho byste využily Vy?



20 komentářů:

  1. ja by som určite využila tu kabelku, je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja by som určite využila tu kabelku, je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se taky nejvíce líbí kabelka, ale tu mističku bych taky brala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dárky jsou krásný a všechny bych využila :) tak si je užívej, fakt moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny dárky jsou naprosto krásné. Tuto kabelku, kterou jsi dostala byla má must have. No a předminulý víkend jsem dost podobnou dostala, takže mám radost. Kaktusy mám nejradši protože je člověk nemusí skoro zalévat. Já ti také dodatečně přeji všechno nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  6. Tie darčeky by som využila všetky :) A tá torta vyzerá úžasne, som hladná z nej :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kabelka je boží :) jinak Batiste jsou nejlepší šampóny ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné dárečky ♥ Kabelka je úžasná, a C-thru parfém mi voní také, kupovala jsem ho mamince k vánocům :) Přeji ti ať ti kaktus vydrží :D Mně by určitě nevydržel, jsem zahradník na nic. A ten dort bych si dala hned :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  9. no tak to sú nádherné darčeky :) tá kabelka! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)