středa 26. dubna 2017

SALOOS - BÍLÝ JÍL

Krásnou středu Vám všem! Už nějakou tu dobu mám doma masku od Saloosu, kterou bych Vám ráda ukázala. Jelikož spolupracuji s kosmetickou značkou Saloos, což už jistě všichni víte, měla jsem možnost otestovat další kousek, kterým je pleťová maska aneb bílý jíl. Jako vůbec první masku od Saloosu jsem zkoušela jíl zelený a ten mi na mou mastnou pleť vyhovoval velice. Dokonce až tak moc, že když jsem dopoužívala balení, které jsem měla ze spolupráce, objednala jsem si za své penízky nové. Proto jsem taky chtěla tak moc vyzkoušet i jíl bílý a porovnat, jaký je v těchto dvou maskách rozdíl. 



SALOOS - BÍLÝ JÍL 70 g / 90 Kč

Oficiální popis:
Jedná se o hypoalergenní přírodní produkt, s využitím zejména pro citlivou pleť. Omezuje tvorbu mazu a pokožku regeneruje. Jíl absorbuje toxické látky zbavuje pleť mastnoty a nečistot. Pleť zpevňuje, vyživuje a vyhlazuje.

Můj názor na masku: 
Pleť krásně vyčistí, zároveň nevysušuje až tolik, jako zelený jíl. Pleť vypadá zdravější. Při pravidelném používáním pleť viditelně zlepšuje a zamezuje tvorbě pupínků. Pleť vypadá zářivější a zdravější a je jemná na dotek. Po sundání masky je potřeba pleť hydratovat. Určitě na to nezapomínejte jak u této masky, tak u té se zeleným jílem, kdy bych zvolila hydrataci o to větší. Zajímavé na tomhle celém je, že to, že je maska na citlivou pleť jsem zjistila až po tom, co jsem si tento názor sama zapsala do sešitu. Takže mohu opravdu zcela upřímně potvrdit, že tomu tak je!



Závěrem:
Při srovnání s jílem zeleným je tento bílý méně "agresivní" v tom, že nezasychá do tak tvrdé krusty. Zasychá do jemnější vrstvy, která se dá mnohem lépe a snadněji sundat a nepne tolik obličej, jako maska z jílu zeleného. Určitě bych bílý jíl doporučila na citlivější pleť, mohla by Vám vyhovovat. Mě vyhovuje moc a jsem s touto maskou velmi spokojená. Když chci pleť extrémně vyčistit a odstranit úplně vše, použiju masku ze zeleného jílu. Na běžné použití pak tuto. Masku bych asi nedoporučila na suchou pleť, myslím si, že by ji ještě více vysušila. Ale je to zase jen má domněnka. Sama suchou pleť nemám.

Znáte tuto masku? Zkoušeli jste masku z jílu? 

_________________________________________________________________________________

*Produkt mi byl poskytnut zdarma k testování
www.Saloos.cz

6 komentářů:

  1. Vypadá dobře, na suchou by možná šel na oblast T-zóny :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja v poslednej dobe bojujeme s mazom a drobnými vyrážkami takže vďaka za tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám teda tú zo zeleného jílu, ale kuknem sa určite aj po tejto..keďže je menej agresívna :)


    Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)