sobota 13. května 2017

BUĎ TREND(IT) - HIGH SHINE LIPGLOSS


Krásnou sobotu Vám všem! Přináším Vám recenzi na lesk na rty Trend IT UP - High shine lipgloss odstín č.140, který jsem si koupila v drogérii DM a to za cenu 89,90 Kč. Dlouhou dobu jsem totiž sháněla lesk, který by byl v přirozené barvičce mých rtů. Lesk, který bych mohla nosit ke každému líčení a nebo si s ním přetřít rty počas dne. A jelikož jsem měla v zimě hodně vysušené rty, lesk byl pro mě skvělou volbou, která mi je ještě víc nevysušila.


Poměrně dlouho jsem sháněla lesk v odstínu, který by mi sedl k barvě rtů. Když už jsem byla na pokraji zoufalství a asi po desáté v drogérii u těch samých stojanů, všimla jsem si nového stojanu s kosmetikou Trend IT UP. Prohlédla jsem si barvy lesků na rty a hned jsem tam narazila na svého favorita v krásné růžovo-tělovo-nude barvě, velice podobné barvě mých rtů. S nadšením jsem si lesk odnesla domů a s ještě větším nadšením ho dodnes používám. 

Lesk má klasický štětečkový aplikátor, kterým se dají krásně vykreslit rty. Konzistence lesku je gelovito-lesková, nelepivá a příjemná. Připadá mi, jako bych měla na rtech nějaký příjemný tekutý balzám na rty. Rty se mi k sobě při jejich promnutí nelepí, což je velká výhoda a obrovské plus. Barevný tón lesku si přesně sedl s barvou mých rtů. Vypadá na nich tedy přirozeně a hodí se ke každému líčení, což jsem i chtěla. Pokud máte trochu vysušené rty, lesk to zamaskuje a navíc nebudete mít nepříjemný pocit suchých rtů. Pokud máte však rty hodně vysušené, lesk to trochu zvýrazní. Pigmentace lesku je střední vyšší s krásným leskem, bez třpytek. Nevydrží jídlo a hodně pití, ale to je u klasických lesků logické a očekávala jsem to.



S leskem jsem velice spokojená. Cena se mi zdá k velikosti lesku o 5 ml a k funkčnosti adekvátní a velmi slušná. Pokud hledáte nějakou univerzální barvu ve formě lesku na rty, s tímto nesáhnete vedle. Skvělý kabelkový kousek. Navíc se na balení neošoupávají nápisy i při nošení v kabelce. Pecka! Za mě velké doporučení všem, kteří mají lesky rádi. Vyplatí se to!

Znáte a používáte kosmetiku Trend IT UP?

14 komentářů:

  1. veľmi pekný odtieň a páči sa mi aj aplikátor :) už sa teším, kedy bude Trend It Up aj u nás v DM :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Od téhle značky ještě nic nemám, ale kupovala jsem kamarádce lak na nehty a je s ním spokojená. Lesky mám dva, ale moc na to líčení rtů nejsem, takže ani lesky moc nepoužívám. Ale říkám si, že už bych měla, jinak ty svoje zásoby budu muset vyhodit, místo abych to spotřebovala :( Tenhle lesk je nádherný, takový odstín bych taky brala :) Možná to nevydržím a koupím si ho, třeba mě to motivuje se líčení rtů víc věnovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si udělej nějakou spotřebovávací challenge! :D

      Vymazat
  3. Ja mám podobný odtieň lesku od značky Flormar, ktorý momentálne používam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku poznám, ale ještě jsem od ní nic nezkoušela. Tento lesk vypadá na rtech moc hezky a je to i velmi pěkná barvička. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je moc pěkný a tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten má naozaj krásnu farbu a veľmi sa ti hodí :) páči sa mi aj aplikator

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná barva Moni, ty seš krásná!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)