sobota 20. května 2017

NÁKUPY: CO JSEM SI NAKOUPILA V NĚMECKU? DM, ROSSMANN...

Krásnou sobotu Vám všem! Dnešní článek jsem se rozhodla věnovat nákupům z Německa, kam jsem jela na výlet s mamkou. Je velkou výhodou, že mám Německo takřka na dosah ruky, jelikož mi cesta do Žitavy trvá cca 30 minut vlakem. Nejraději mám v Německu to, že na ulicích skoro nikdo není. Není tam přecpáno, davy lidí, strkanice, hluk. Naopak je tam klid, pár kolemjdoucích a ticho. Proto tam i tak moc ráda nakupuju. V obchodech jsou všichni milí a vstřícní a celková atmosféra je zkrátka na  jedničku.

Jako první Vám ukážu nákup z DM. V německé drogérii mě překvapilo hlavně to, že tam mají zdarma vodu a to jak teplou tak i studenou. Můžete si natočit jak je Vám libo. Uvnitř obchodu je pak celý velký přebalovací pult pro miminka i s hygienickými potřebami a kopou plen různých velikostí a to vše také zdarma. Hodně mě to překvapilo a je to skvělá myšlenka, jak zpříjemnit a hlavně ulehčit nakupujícím maminkám nákup. 



V Rossmannu jsem si pak koupila další věci, které jsem měla na seznamu. Do Německa jsem šla se seznamem věcí, které jsem si chtěla sehnat a podařilo se mi to až asi na tři kousky, takže jsem spokojená. Měla jsem totiž už delší dobu vyměněná nějaká Eura a tak jsem je chtěla doutratit a až na pár centů se mi to podařilo. Na poslední fotce můžete vidět zbytek nákupu z malých obchůdků, kde jsem ulovila krásnou kytkovanou tašku a mini neonový růžový lak na léto.



Už se moc těším na další nákup v Německu, kam Vás už vezmu s sebou a ukážu Vám mé oblíbené stojany a výrobky. Tentokrát jsem si chtěla cestu užít bez starostí a foťáku, ale příště jdete se mnou. Těšíte se?

Máte rádi nákupy v zahraničí? Nakupujete v Německu?

13 komentářů:

  1. Ja som v Nemecku nikdy nebola. Ale kedysi sme chodili do Maďarska nakupovať :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na nákupy do Německa nejezdím, i když to mám od baráku taky tak hodinku autem..:D Párkrát už jsem tam sice byla, takže vím, že je tam Rossman levnější, ale že bych tam jezdila pravidelně, to ne :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Na Německu se mi líbí to samé co tobě, když jsem tam byla poprvé, tak mě to ticho normálně děsilo :D Každopádně už ty ceny jsou úplně něco jinýho :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem byla v Německu v Drážďanech koncem února. Vybrala si všední den, myslím úterý a v ulicích nikde pomalu ani noha ale o víkendech a svátcích je zde vždycky narváno, že to nemá cenu tam vůbec jezdit. Líbilo se mi zde ale mám raději jiná města na nákupy. Německo mám celkem daleko asi 4-5 hodin jízdy, spíš Rakousko mám blíže tj. asi 1-2 hodiny. Nakoupila jsi pěkné věci, myslím si že jednou za čas proč sem nezajet. Máš tak pěkný výlet a z věcí větší radost.

    OdpovědětVymazat
  5. Já se asi přestěhuji. Mít tak blízko Německo, asi jezdím do drogerky na pravidelné nákupy. Hodně se mi líbí ten poslední lak, má nádhernou barvičku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Jsem ráda, že to mám kousek! :) Je úžasný hlavně nalakovaný :)

      Vymazat
  6. Super nákupy a ještě lepší ceny. Do DMka chodím ráda a když to tak srovnám, jsme někde úplně jinde :-) nikdy jsem v zahraničí kosmetiku nekupovala, do Německa to mám šíleně daleko, ale až se někdy budeme motat u hranic, musíme zajet do nejbližší drogerie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda :) Určitě se někdy mrkni, pokud budeš mít možnost :)

      Vymazat
  7. Nakúpila si si skvelé produkty, tíško závidím. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)