čtvrtek 13. července 2017

SPOTŘEBOVÁNO ZA ČERVEN 2017

Krásný den Vám všem! Dnes jsem tu opět se článkem, který sice nepíšu moc ráda, protože je velice zdlouhavý, ale ráda si ho u ostatních čtu. A co mám ráda je také to, prohlížet si zpětně fotky toho, co jsem všechno spotřebovala. Já myslím, že to na úvod úplně stačí a vrhneme se jako každý měsíc na fotky a minirecenze toho, co jsem tedy stihla spotřebovat. Jdeme na to!


1. CIEN - EMULZE NA INTIMNÍ HYGIENU
Emulze na intimní hygienu byla příjemná, pěkně voněla, vytvářela jemnou pěnu se kterou se intimní partie daly dobře umýt. Emulze nedráždila, nevysušovala a i její cena je velice příjemná.

2. NIVEA - ANTIPERSPIRANT
Měl docela dobrou výdrž, ale příště bych si ho už nekoupila, neochránil proti potu až tak dlouho, jak bych po něm potřebovala.

3. NIVEA - ŠAMPON PRO SUCHÉ VLASY
Šampon krásně voněl a dobře pěnil. Vlasy se umyly dobře, ale žádné zvláštní účinky jsem nezpozorovala.

4. BIODERMA - TERMÁLNÍ VODA
Nejlepší termální voda, kterou jsem měla a opravdu mi výrazně pomohla s pletí. Omezila tvorbu pupínků a pleť byla krásně projasněná a vypadala zdravě.

5. CAPSICOLLE  - HŘEJIVÁ NÁPLAST
Náplast nejdříve vůbec nepálila, ale asi po čtyřiceti minutách začala pálit opravdu hodně, takže by určitě mohla někomu ulevit a nebo pomoci. Já ji měla na kotník, který mi otéká a trochu mi pomohla.

6. INDULONA - ORIGINAL
Určitě všichni znáte klasickou indulonu, která je skvělá na ruce hlavně v zimě. I proto jsem ji doma měla a v zimě ji používala. Teď v letním období jsem ji používala také na vysušené nohy a i na ně byla velmi příjemná a účinná.

7. HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTÉKA - PŘÍRODNÍ ZÁZRAK
Tento malý zázrak jsem si pořídila zejména na takovou menší vyrážku, která se mi ukázala na ruce a nešla ničím zničit. Tohle jsem měla za takovou poslední možnost, co by mohlo pomoci. Trochu mi to opravdu pomohlo. Když jsem si tento zázrak nanesla na pleť, tak mě tak divně poštipkávala, takže  mám pocit, že mi úplně nesedly všechny složky, které jsou zde obsaženy. Nicméně hydratační účinek to má dobrý.



8. GARNIER - PLÁTÝNKOVÁ MASKA AQUA BOMB
Plátýnková maska byla na pleti příjemná, ale nějak zvlášť nehydratovala. Spíš šlo o relaxační zážitek, než o účinky.

9. LÓREÁL - PURE CLAY DETOX MASKA
Maska je na pleti příjemná a hezky se roztírá. Po sundání je pleť krásně vyčištěná, není vůbec mastná a celkově působí zdravě. 

10. GARNIER - MASKA NA SUCHOU PLEŤ 
Tuhle masku jsem si pořídila v Německu. Byla na pleti velice příjemná, překrásně voněla a řekla bych, že i pleť zhydratovala. Opět po sundání pleť vypadala zdravě a projasněně.

11. DERMACOL - HYDRATAČNÍ PLÁTÝNKOVÁ MASKA 
Jedna z nejhorších masek na pleť co jsem kdy měla. Byla neskutečně chemicky převoněná, byla až moc vlhká, na pleti pálila a ve výsledku s pletí nic neudělala.


12. GARNIER - PURE ACTIVE PEELING
Fajn peeling, který obsahoval spoustu drobných zrníček, které dobře opeelingovaly pleť. Určitě bych ho mohla doporučit. Na pleti po sundání zanechal takový "mentolový" chladivý pocit.

13. FA - ANTIPERSPIRANT SOFT AND CONTROL
Klasický deo ve spreji, který nebyl svou kvalitou nic moc, ale na občasné přestříkání stačí. Na celodenní výdrž proti potu bych ho však nedoporučila.

14. GREEN LINE - ODLIČOVAČ
Dvoufázový odličovač, který dobře odličoval oční makeup a i makeup celé pleti. V očích neštípal a celkově mi vyhovoval. Nezanechával nějaký extra mastný nebo nepříjemný povlak na pleti. Koupila jsem si ho jen díky nízké ceně a byla jsem spokojená.

15. CIEN - ODLIČUJÍCÍ UBROUSKY
Docela dobré odličující ubrousky, které bych si klidně vzala někam na cesty. 

16. ORIFLAME - PURE SKIN PROTI ČERNÝM TEČKÁM
Tohle je taková rychlo maska, kterou bych doporučila třeba na ráno, kdy nemáte moc času, ale chcete pleť nějak více pročistit. Krásně odstraní nečistoty a maz z pleti, ale pleť nepřesuší.

17. CLEAN AND CLEAR - MYCÍ GEL NA OBLIČEJ
Gel, který se po smíchání s vodou přemění na hustější pěnu, která však pění tak moc, až mi to vadilo, jelikož mi při dýchání šly bubliny od nosu. Nebylo to příjemné. Vyčistil pleť však dobře, ale připadalo mi, že ji docela vysušoval. Plusem pro někoho by mohlo být to, že balení vydrží opravdu hodně dlouho.

18. BIONE COSMETICS - MICELÁRNÍ VODA EXCLUSIVE
Micelární voda poměrně pěkně voněla, pleť dobře odlíčila, ale že bych viděla nějaké zázračné účinky, to ne.

19. ERNIQUE IGLESIAS - DEEPLY YOURS
Překrásně vonící voňavka, kterou miluju. Bohužel moc dlouho nevydržela, což je škoda. Jelikož složení vůně je opravdu výborné a moc příjemné.

20. AVON - CHERISCH 
Jedna z mých absolutně neoblíbenějších voňavek, kterou už mám asi tak po 6-té určitě. Překrásně voní, vůně vydrží vonět docela dlouho. Z oblečení i několik dní. Za sebe tuhle vůni miluju a doporučuju všema deseti.

21. PAMPERS - VLHČENÉ UBROUSKY
Kupovala jsem je kvůli balení, které má plastový clip a ubrousky tak po otevření nevysychají. Jsou velice dobře vlhčené a krásně voní. Používám je na utírání rukou při líčení, na úklid a nějaké to setření prachu a taky v případě nouze na odlíčení. 

22. BALEA - MICELÁRNÍ VODA 
Mám takový pocit, že mě takhle micelárka od Baley pálila a proto jsem ji nepoužívala moc ráda. Co se mi líbilo hodně bylo balení, které mě taky na koupi nalákalo.

23. GABRIELLA SALVETE - KONTUROVACÍ PALETKA
Vypotřebovala jsem celý obsah bronzeru, který měl výbornou barvu a krásně se rozmazával štětcem na pleti. Tvářenka mi moc nesedla, protože měla shimmer a to moc nemusím. Rozjasňovač byl dobrý, ale ne až tak moc, že bych ho potřebovala.

24. ORIFLAME - GIORDANI GOLD ŘASENKA
Klasická řasenka, která zvýraznila řasy, ale žádný extra efekt nedělala.

25. EBAY NO NAME - FIXA NA OČI 
Fixa měla krásně černou barvu a hrot, se kterým se dala přesně nakreslit oční linka. Bohužel poměrně rychle přestala malovat. To je ovšem škoda, protože už jsem z Ebay jednu fixku na oči měla a byla skvělá.

26. BALEA - INTENSIV BALZÁM NA RTY
Tento balzámek mě mile překvapil, protože jako jeden z mála od Baley opravdu pořádně hydratuje a je velice příjemný na rtech.

27. ESSENCE - FIXA NA OČI
Fixky od Essence mi všeobecně hodně vyhovují a tato nebyla vyjímkou. Krásně kreslila, vydržela dlouho, na očích se nerozmazávala.

28. ESSENCE - ALL ABOUT MATT 
U Essence zůstaneme i s pudrem, který mi taktéž vyhovoval. Krásně pleť zmatnil, hezky zafixoval makeup pod ním.

29. MISS SPORTY - KOREKTOR
Korektor docela k ničemu. Nic moc nezakryl a i  nejsvětlejším odstínu měl docela tmavou a do oranžova barvu.

30. ORIFLAME - VERY ME ŘASENKA 
Tuto řasenku mám v oblibě. Krásně řasy prodlouží - až neuvěřitelně. Sice je trochu slepuje, ale to jen než trochu vyschne. Pak je z ní dokonalá řasenka.

31. MAYBELLINE - LASH SENSATIONAL ŘASENKA (VODĚODOLNÁ)
Tuto řasenku mám ve velké oblibě, ale v její nevoděodolné verzi. Voděodolnou variantu jsem vlastně skoro nevyužila a zkazila se mi v šuplíku.

32. ESSENCE - GEL NA OBOČÍ
Za mě je tento gel propadák. Je hodně tekutý, stíny na obočí mi pouze rozmaže a nebo uplně smaže, když s ním obočí po domalování pročesávám. Za mě tento gel určitě ne-e.

33. ASTOR - ŘASENKA 
Dostala jsem ji od mamky, která ji spotřebovala asi do půlky a jelikož jí sušší řasenky nevyhovují a mě ano, darovala mi ji, jestli jí nechci. Jelikož byla sušší, tak mi opravdu sedla, ale řasy moc neprodloužila, pouze zahustila a zvýraznila.

34. ESSENCE - DUO NA OBOČÍ
Fajn pudrové stíny na obočí, které jsem nosila velice ráda. Barva toho tmavšího mi sedla úplně přesně k mé barvě obočí. Druhý stín na mě nebyl takřka vidět a proto ho i vyhazuju.


Za měsíc červen jsem spotřebovala 34 kusů! Jsem z toho opravdu nadšená a to hlavně proto, že se zde nachází i kupa dekorativky, což se moc často nestává. No určitě sami víte, jak dlouho trvá spotřebovat pudr, oční stín, řasenka a nebo bronzer. O to větší má radost je. 

A co vy a spotřeba za měsíc červen?


9 komentářů:

  1. Teda, ty jsi toho spotřebovala! To se mi snad nepovedlo za žádná měsíc :D tentokrát jsem vyzkoušela tu masku od Loreálu taky, ale jen takhle z toho vzorečku, jak tu máš vyfocený ty. Čekala jsem od ní víc, jak o ní všichni mluvili -.-"

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Tá maska od Loreal sa predáva aj v takomto mini balení? Viem, že teraz majú nové masky a stoja okolo 10 EUR, také to veľké balenie, no keďže neviem, ako účinkuje tak sa toho trochu bojím. A Maybelline riasenky sú super, no nedávno som si kúpila tiež Lash Sensational nejakú novú s olejom a tá je príšerná. Efekt super, ale odlíčiť sa to nedá, vytvára hrudky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprodává, je to vzorek, který se dal dostat v Tetě na pokladně. Zkus se ještě poptat, třeba ho mít budou. To jsem si ani nevšimla, že je nějaká s olejem :)

      Vymazat
  3. Tedaa :D Pořádná spotřeba :D, ale máš tu plno skvělých produktů.

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, to si toho fakt poriadne veľa spotrebovala! Ja som rada, keď za jeden mesiac miniem jeden šampón na vlasy a to si ich umývam každé tri dni :D Ale musím povedať, že používam veľmi podobné značky - Nivea, Balea, Astor.. :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujal ma tento článoček tak som klikla a musím súhlasiť s kritikou na gél na obočie od Essence, nechápem prečo ho istý čas tak vychvaľovali na blogoch, ja som si ho kúpila a je strašne mokrý na obočí a ani nedrží tvar. Potom ma zaujal peeling Garnier na tvár lebo akurát niečo zháňam a tento v dorgerke stále vidím, čiže keď vidím, že je fajn pridám ho k alternatívam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) určitě doporučuju a jsem ráda, že se našel někdo, kdo má stejný názor na gel na obočí :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)