sobota 3. února 2018

KOČIČÍ HRNEK Z ALIEXPRESS / JE KVALITNÍ A NEBO NAOPAK HROZNÝ?

Krásnou sobotu vám všem! Dnešní článek se bude týkat dalšího objevu z Aliexpressu, kde jsem si tentokrát pořídila kočičí hrneček. Já jsem na hrnky tak trochu úchyl a už je doma nemáme ani kam dávat. Nicméně když vidím nějaký nový, který se mi líbí, musím ho mít. Asi si budu muset pořídit nějakou spešl skříň pouze na hrnky, jinak to nevidím. 

Při brouzdání na Aliexpressu mi do oka padl hrneček s kočičím motivem a oušky, který sice může být pro někoho tak trochu "infantilní", ale mě se líbí jeho jednoduchost. Jelikož jsme si s přítelem vzali z útulku černou kočičku a začátky s číčou nebyly úplně lehké, díky jejímu zdravotnímu stavu - tak když jsem zrovna v této těžké chvíli uviděla tenhle hrnek na Aliexpress, řekla jsem si, že prostě musím a objednám si ho! Dlouho jsem sice přemýšlela a měla obavy z jeho doručení a to hlavně z toho, aby mi z něj nepřišly jen střepy. Nicméně jsem se odhodlala a hrneček objednala.



Zásilka byla zabalená opravdu pečlivě a dobře. Myslím si, že by hrnek neměl moc velkou šanci, rozbít se. Byl ještě zabalený v krabičce, která je na první pohled moc hezká a hrnek by byl určitě super právě v kombinaci s krabičkou - jako dárek. Je vyrobený z keramiky. Obsahuje pouze černou a bílou barvu. Na vrchu jsou krásná ouška. Spousta z vás si asi položí otázku, jak se z něj pije, když má ouška, zda to nepřekáží. Ale pít se z něj dá úplně v klidu. Zpracování hodnotím na jedničku, jelikož je přesně takový, jako na fotkách. Možná ještě hezčí. Co se týče objemu, je to klasický hrnek, jako najdete všude jinde. Ani extra malý, ani extra velký. Klasická velikost. Materiál se mi zdá takový "slabší", takže budu dávat pozor, abych ho nerozbila. Ale zas to není nic extrémně slabého, to ne. Celkově můj dojem z hrnečku je skvělý. Pokud máte v okolí nějakého milovníka koček a chcete ho potěšit, myslím, že tohle je skvělý způsob! Stačí k tomu do balíčku přihodit nějaké ty čajíky a krásný dárek je na světě. Co myslíte?



PLUSY
+ kvalitně zabalen při doručování
+ k hrnečku je i krabička, která se hodí v případě, že ho máte jako dárek
+ zpracování
+ sytost barev
+ klasický objem hrnku
+ ouška nevadí při pití 
+ vypadá velice kvalitně

MÍNUSY
- trochu slabší materiál, moc bych s ním zbytečně neházela
- pro někoho možná trochu vyšší cena + čekání na doručení (pro mě však cena odpovídající)


  • HRNEČEK JE K ZAKOUPENÍ NAPŘÍKLAD ZDE - KLIK
Určitě Aliexpress projděte. Je tam spousta krásných kočičích hrnků a výběr je opravdu těžký. Stačí zadat heslo "cat cup" a seřadit od nejlevnějšího.

Líbí se vám můj objev v podobě kočičího hrnečku z Aliexpress? Chtěli byste ho? 

12 komentářů:

  1. Ten je boží! Asi ho koupím kamarádce k narozeninám. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Hrneček je nádherný, já jsem ale přesně ten typ člověka, kterýmu přijde drahý. Kdybych ho ale od někoho dostala, byla bych šťastná :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Ten je krasnej :) ani me nenapadlo hledat hrnecky na Ali

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle hrneček vypadá kouzelně! :) Jen nevím, jestli bych ho měla kam dát, máme doma přehrnkováno. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá fakt dobře, nevěděla jsem, že píšeš i blog. znám jen tvé deníky jídla a ty upřímně miluju!!! :D♥

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Na to, že je z Ali mi přijde cena dost vysoká, ale jinak vypadá opravdu moc hezky. Kamarádka miluje kočičky, tak by pro ni byl skvělým dárkem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)