středa 21. března 2018

1.GLANC BOX ROKU 2018 - JAKÝ BYL OBSAH?

Před pár dny jsem si na poště vyzvedla Glanc box. První v roce 2018. No co vám budu nalhávat. Těšila jsem se na něj jako malá. Opět. I když minule přišlo docela velké zklamání, tentokrát jsem v něj vkládala naděje a mé prosby byly vyslyšeny! Tento boxík se za mě povedl a jsem za to moc ráda!

V boxu bylo dost věcí, které já sama využiju a také dost věcí, které si už nyní odložím k Vánocům jako nějaké maličkosti do balíčků. Tento rok jsem se totiž rozhodla, že věci, které sama nevyužiju, nebudu zbytečně otevírat, ale nechám si je stranou. Pak je na Vánoce jednoduše přihodím k dárkům, které nakoupím a vytvořím krásné balíčky, které potěší. Dané věci pak někdo využije více než já sama. A to mě bude těšit nejvíce! Taky to tak děláte? Já jsem tenhle rok asi blázen, ale vytvořila jsem si už nyní tabulku, kam si budu psát co komu mám koupené. A budu nakupovat počas celého roku, abych si pak ve výprodejích mohla koupit věci sama pro sebe a ne shánět na poslední chvíli dárky. I když je pravda, že minulý rok jsem si nakoupila taky dopředu a neměla jsem pak zbytečné běhání a shánění na poslední chvíli..


V Glanc boxu na mě vykoukla Rexona ve formě sprcháče, což je super a zajímavá novinka. Nikde jsem ji v drogériích ještě nezahlédla. A tohle je zrovna ten typ věci, který mě sice potěší, že v balíčku je, ale sama ráda používám jiné značky a tento přenechám někomu jinému. Stejně tak šampon a kondicionér od Garnier, z nové řady Botanic Therapy. Mají nádherné obaly, ale mě na vlasy vyhovuje něco jiného a hlavně jiná značka. Takže nebudu zbytečně otevírat, ale přenechám dále. Nicméně o novinku se vážně jedná, takže pro Glanc velké plus!

Kouskem, který jsem rozhodně chtěla já sama vyzkoušet je novinková maska od značky Freeman, od které mám masky velice ráda. Krásné balení, moc se těším na vyzkoušení!

Rexona Orchid fresh - 66,90 Kč
Garnier Botanic Therapy šampon - 119,90 Kč
Garnier Botanic Therapy balzám - 79,90 Kč
Freeman čistící maska manuka med a tea tree - 39 Kč


Zrovna jsem si chtěla na nově spuštěném eshopu DM udělat velké zásoby na praní. A kdo mě předběhl? No tento boxík! Jelikož mi zaslali Perwoll na praní, který mimochodem naprosto, ale naprosto božsky voní! A aviváž Silan s vůní kokosu. To se mi bude prát! Nevím, zda jsem vám o tom někdy říkala, ale já miluju pocit, když zapnu pračku a jdu něco dělat. Třeba vysávat. Mám dobrý pocit z toho, že se dělají dvě věci najednou. Blázen, co?

A co mě velice překvapilo a potěšilo je mini verze Batiste šamponu. Nevím, zda si ho nechám a nebo pošlu dál, ale jelikož Batiste miluju, spíš se přikláním k tomu, že si ho nechám sama pro sebe!

Batiste Dry Shampoo original - 69,90 Kč
Perwoll Care and Refresn - 119,90 Kč
Silan Aromatherapy+ - 69,90 Kč


Celkově si myslím, že tento box je přesně takový, jaký by měl být. Opravdu novinky! Žádné nesmyslné knihy, časopisy, vzorky. Prostě krásná plná balení věcí, které jsou na trhu nově. A mě osobně v tomto boxu vůbec nevadí, že jsou zde i věci do domácnosti, naopak. Krásný box! Jen tak dál! 

HODNOCENÍ 9,5/10

____________________________________________________________________________________________________________________________

*Glanc box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz


18 komentářů:

  1. tento box by ma teda naozaj potešil, veľmi ma zaujali produkty od Garnier, túto značku mám veľmi rada ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super, asi si ho taky někdy zkusím objednat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky kupuji dárky po celý rok, vždy v různých akcích. Jinak co se týká boxu, nejvíce by mě potěšil šampon s kondicionérem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Nějakou tu masku od Freeman bych někdy určitě chtěla zkusit:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich měla dost a byla jsem celkem spokojená se všemi :)

      Vymazat
  5. Jéé já taky miluju praní :-D tu kokosovou aviváž jsem doma také měla a kupuji si ji od té doby pořád. nevoní teda typicky kokosově, ale náznak tam je a hlavní je, že prádlo je také pěkně provoněné :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla překvapená, jak moc intenzivně tahle voní :)

      Vymazat
  6. Ja sa snažím nájsť jeden šampón od Garnieru ale nemôžem si spomenúť ako sa volal ale myslím, že mal niečo spoločné s kokosom :D Ja používam kapsule miesto aviváže ale mamina používa Cocolino a vždy krásne veci voňajú :)

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
  7. No ty produkty do domácnosti vidím také jako plus :-D se přeci hodí každému :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já sama bych to ráda u někoho viděla, proto to i já sama přidávám :)

      Vymazat
  8. Skvělý boxík, povedl se :) určitě bych uvítala vše :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)