čtvrtek 29. března 2018

SPOTŘEBOVÁNO ZA BŘEZEN 2018 - VELKÁ VÁRKA PRODUKTŮ DO DOMÁCNOSTI

Krásný čtvrtek vám všem! Dnes tu pro vás mám opět haldu spotřebovaných produktů. A libovat si budou zejména "ženy v domácnosti", protože tu bude velká spousta spotřebovanců z kategorie přípravků do domácnosti. Normálně i já sama mám radost, že jsem si tohle sama vymyslela a přidávám do spotřebovanců i produkty z domacnosti. Mě samotnou se baví dívat na to, co jsem spotřebovala a jak mi to nakonec vyhovovalo. Divné, že? Ale je to tak. Věřím, že to baví i vás. A teď se na to už vrhneme!


PANTENE PRO-V INTENSIVE REPAIR SHAMPOO
Šampon měl výbornou hutnou texturu, výborně pěnil, překrásně voněl a vůně vydržela i ve vlasech. Vlasy byly lesklé, objemné a pěkné na pohled.

PANTENE PRO-V INTENSIVE REPAIR CONDITIONER
Většinou používám šampon a masku. Ale tentokrát jsem udělala vyjímku a koupila šampon a kondicionér. Byl fajn. Dávala jsem velké množství do vlasů a nechávala působit delší dobu. Vlasy se daly lépe rozčesat, byly lesklé a vyživenější.

KALOOS MASKA NA VLASY KERATIN
Maska na vlasy, kterou jsem doma měla přesně rok a tři měsíce. To je něco! Ale ano, dostala jsem se ji na dno. Byla super. Ráda jsem ji používala. Dávala jsem opravdu hodně silnou a hrubou vrstvu na délku vlasů. Zabalila je do koupací čepice a následně do ručníku a nechala působit několik hodin. Vlasy byly po smytí voňavé, lesklé a hydratované.

AVON CHERISH EDP
Jedna z mých TOP vůní. Používám ji už X let a mám asi 6. balení. Naprosto pecková a povedená vůně!



GOLDEN ROSE MAKEUP REMOVER WIPES
Průměrné odličovací ubrousky, které byly středně vlhčené. Pokud jsem se ale snažila, dala jsem s nimi dolu i několik vrstev řasenky. Nicméně mohly by být více vlhčené.


FAMILY TRAVEL ANTIBACTERIAL WET WIPES
Výborné antibakteriální ubrousky. Tak akorát vlhčené, tak akorát velké a překrásně vonící. Navíc v malém a skladném balení. S tímto jsem byla naprosto spokojená. A to jsem to jen přihazovala k nějaké objednávce, protože to stálo pár korun. Super!


ALVERDE ZELL AKTIV KRÉM NA OČI 30+
Krém byl fajn na teplejší období. Na zimní rozhodně nestačil. Jeho lehčí konzistence v zimě dostatečně nehydratovala. V létě by byl v pohodě. Žádný protivráskový efekt a podobně jsem nezaznamenala.


DAS GESUNDE PLUS WUNDSPRAY 
Desinfekce, když se říznete nebo odřete. Znáte to. Za mě opět super dostupný produkt, který dobře vyčistil ránu. Trochu štípal, ale ne jako nějaké extrémně agresivní desinfekce. Líbí se mi i praktické a skladné balení. Bohužel v Dmku jsem ho již nenašla. Chtěla jsem si po roce koupit nové další balení. A prodavačka na mě koukala, jako kdybych spadla z jedle. Vůbec nevěděla o co jde. Škoda. Možná bude v Německu, až tam budu, podívám se.



ALVERDE HAND CREAM 
Docela povedený přírodní krém na ruce v mini kabelkové verzi. Příjemně voní, dá se ihned rozetřít a rychle se vsákne. Zanechá ruce pěkně hydratované. Nicméně na zimu je slabší. Doporučuji kvůli menší hydrataci spíše na léto. To bude skvělý.




VADEMECUM WHITE AND FRESH
Příjemná zubní pasta po které mě nebolely dásně. To je tak vše, co já u pasty hodnotím. Chutnala dobře, ale byla to klasika, na kterou zapomenu. Znám lepší.

LOREÁL PURE CLAY DETOX MASK
Velmi dobrá a hutná jílová maska. Zasychala do tvrdé krusty. Po smytí jsem měla občas trochu červený obličej. Nicméně jsem opravdu viděla rozdíl. Pleť byla krásně vyčištěná, projasněná, ale i trochu vysušená, takže bylo nutné ji natřít výživným krémem. Co se týče čistících schopností, byla jsem nadmíru spokojená. Akorát mi trochu vadila ta parfemace. Nemohla jsem si pomoct, ale cítila jsem z toho něco podobného tabáku. Jinak obal masky je bez víčka, jelikož maska spadla a víčko se jednoduše rozflákalo na mini kousky.. :D

OZAL KARLOVARSKÁ KOUPEL NOHOU
Když si chci udělat pedikůru a nebo jen chvíli pro sebe, ráda si jdu koupit tuto koupel nohou. Jednoduše dám do lavoru horkou vodu a nasypu prášek. Dám do lázně nohy a relaxuji. Je to příjemné a prášek má i relaxační vůni.

COLGATE ZUBNÍ PASTA
Když nevím jakou pastu vzít s klasickou Colgate nesáhnu vedle. Klasická chuť pasty, je svěží a příjemná. Po pastě mě nebolí dásně a zuby dobře umyje.



HYDROXID SODNÝ MIKROGRANULE
Za mě nejlepší věc na čištění odpadů. Používám ráda a mám doma opět nové balení. Stačí nasypat a zalít horkou vodou. Ihned slyšíte, jak se vám čistí potrubí a všechna špína je v mžiku pryč!

LARRIN ČISTIČ KUCHYNĚ
Používala jsem ho na střídačku s hygienickým desinfekčním sprejem. Měl zajímavou vůni. Dobře odmastil a umyl plochu po vaření. Byla jsem s ním spokojená. Nicméně přednost u mě má můj milovaný antibakteriální z Dmka.

DENKMIT HYGIENE-SPRAY
Můj nejoblíbenější desinfekční sprej. Používám ho na plochy, kde dokrájím maso, občas na umytí celé linky, nebo když se někde stane nějaká nehoda zvířátkům, že se třeba vyčůrají a podobně. Taky s ním utírám kliky, desinfikuji stoly a podobně. Mě osobně voní příjemně, ale někomu by ta vůně mohla vadit. Já jsem s ním naprosto spokojená a mám doma další balení.

DENKMIT VLHČENÉ ČISTÍCÍ UBROUSKY S VŮNÍ ZELENÉHO JABLKA 
Kupuju si je neustále dokola. Nejraději mám ty s červeným obalem a vůní granátového jablka. Krásně se dají použít na všechny dřevěné povrchy, ale i na čištění wc, umyvadla, koupelny a nebo setření prachu. Jsou super i na skleněné věci a ubrousky hlavně zanechají parádní vůni!

CLEVER VLHČENÝ TOALETNÍ PAPÍR S HEŘMÁNKEM
Průser. Doslova. Papír byl takový poměrně hrubý. Voněl naprosto příšerně, vůbec to nepřipomínalo heřmánek. Teda alespoň mě ne. Mám takové tušení, že jsem si ho před X lety kupovala a byla jsem spokojená. Nyní je úplně jiný a nejsem spokojená. Za mě průšvih.



LANZA NA BÍLÉ PRÁDLO
Lanzu si pamatuju jako takový ten klasický a starý prací prostředek. Nicméně jsem ho tak nějak znovu-objevila a jsem s ním moc spokojená. Tento na bílé prádlo je fajn. Krásně ho provoní a mám pocit, že i projasní bílou barvu. Super.


REX MAX EFFECT COLOR JAPANESE GARDEN
Koupila jsem si na zkoušku, když mi došel prášek a nutně jsem něco potřebovala. Vypral průměrně dobře, pěkně voněl. Byla jsem spokojená.


VANISH OXI ACTION
Přidávala jsem ho k bílému prádlu a nebo k prádlu, které mělo nějaké nečistoty. Poradil si s nimi dobře a prádlo vypadalo i bělejší a hezčí. Na skvrny fungoval cca na 85%.

SALBET EXTRA ČISTIČ PRAČKY
Řekla jsem si, že by bylo na čase vyčistit pračku. A tak jsem se do toho dala. Vše jsem udělala dle návodu, zapla pračku na 90 stupňů a čistila. Opravdu bylo znát, že je vyčištěná. Mohu jedině doporučit. Není to nic drahého a jednou dvakrát do roka je to určitě super pomocník.



Jak se vám líbí mé spotřebované produkty? A jak jste na tom vy se spotřebovanci? Zaujal vás nějaký produkt a půjdete si ho koupit?

12 komentářů:

  1. Ten hydroxid sodný je super tip. Vím že se to používá ale nějak by mě nenapadlo a že s odpadem člověk často bojuje.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, hlavně ti, kteří mají dlouhé vlasy, to je pak za trest to čištění. Ale s tímhle je to hračka :)

      Vymazat
  2. Kallos masky na vlasy chcem už dlhšie vyskúšať :) Rovnako tak aj pleťové masky od L´Oréal

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo spotřebovala jsi toho fakt hodně :) zaujala mě Kallos maska, nikdy předtím jsem o ní neslyšela :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně věcí z takových těch úklidových mi došlo napojednou.. jinak by toho zase tolik nebylo :) Kallos zkus, jsou moc fajn :)

      Vymazat
  4. Super článek :) mám ráda tyhle spotřebována, už by to chtělo ale videjko :D
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, nemám moc času a klidu na to ho natočit, ale určitě bude :)

      Vymazat
  5. Tu Kallos masku jsem měla v menším balení a byla dobrá, na praní střídám Ariel a Persil stále dokola :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já měla dříve neustále Ariel kapsle, ale teď mi více vyhovuje ta Lanza v podobě prášku.

      Vymazat
  6. Páni to je věcí, mám ráda tyhle souhrny, je tohezky přehledné bez okecávání :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)