čtvrtek 19. dubna 2018

AKTUÁLNĚ VE SPRŠE - CO MOMENTÁLNĚ POUŽÍVÁM?

Krásný čtvrtek!

Dnešní článek se bude týkat mé péče o tělo ve sprše. Co tam aktuálně mám a používám? Nemám toho ve sprše mraky jako dříve. To jsem měla obloženou celý obvod sprchového koutu sprcháči, peelingy, různými oleji a tak dále. Momentálně mám ve sprše pár produktů a jsem tak i spokojená.



Aktuálně používám tři sprchové gely a každý je úplně jiný. Jako první mám klasiku z drogérie a to je sprcháč Alverde s vůní granátového jablka (39,90 Kč). Sprcháč má příjemnou přírodní vůni a průhlednou barvu. Pění poměrně dobře. Bohužel mi na něm vadí jedna věc a ta mi vadí neskutečně moc. A to, že vysušuje. Vysušuje hodně. Takže na zimu za mě určitě ne. Vůně je sice fajn, ale taky mě nějak zvlášť neoslovila. Přírodní složení je plusem, ale účinky ho bohužel úplně rozdrtí. Takže tento sprcháč bych si znovu už nepořídila.


Druhým kouskem ve sprše je tělový sprchový olej Saloos Rakytník - vybraný ke spolupráci - (104 Kč), který má olejovitou konzistenci. Na pokožce jemně pění a voní příjemně po pomerančích. Pokožka při sprchování i po něm zůstane vláčná, není mastná, ale není vysušená. Sprchování s tímto olejíčkem je super tedy i v zimě a i vůně je taková zahřívací a příjemná, takže za sebe mohu doporučit. Navíc má i moc pěkné a přírodní složení.


Třetím kouskem je něco, na co mě nalákala Verča. Jedná se o sprchový balzám pro suchou pokožku od Yves Rocher (119 Kč). Jedná se o velice hutný sprchový balzám, který ale moc dobře pění a příjemně voní. Používání tohohle kousku mě vážně baví. Je to zas něco jiného než klasické tekuté sprcháče a nebo oleje. Zanechá pokožku taky vláčnější než klasický sprcháč, ale na zimu mi to i tak nestačí a potřebuju se po sprše něčím přetřít. Složení je fajn, není to úplně přírodní, ale je to i tak moc fajn složení.


Za sebe tedy určitě mohu doporučit jak sprchový olej Saloos, tak i sprchový balzám od Yves Rocher. Sprcháč od Alverde rozhodně doporučit nemohu.

Co používáte aktuálně ve sprše vy?

16 komentářů:

  1. Oleje sú do sprchy úplne ideálne. Mala som od Balea a teraz mám Niveu no uvažujem aj o Saloos. Predsa len Saloos je prírodná kozmetika a tá sa mi zahovára viac. Z tvojich produktov ma ešte zaujal ten od YR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR nemá ani tak hrozné složení. Neobsahuje stovky zbytečných složek za mě :)

      Vymazat
  2. Och a ja som si ten Alverde chcela kúpiť, no keď vysušuje, tak potom radšej nie. :/

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holkám níže sedl, no každý máme pokožku jinou..

      Vymazat
  3. skvelé produtky! Yves Rocher mám taktiež a používam, a od Alverde síce nemám tento konkrétny sprcháč, ale veľa ďalších produktov, ktoré sú super :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Ten sprchový balzám vypadá moc pěkně a vonět musí vážně úžasně:).

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle sprcháč od Alverde mám moc ráda.. krásně voní a hlavně je přírodní, za mě super! :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sprcháč od Alverde jsem měla taky a musím říct, že to byl jeden z Top 3 sprcháčů, které jsem kdy měla. Určitě si chci pořídit další až dopotřebuju těch 5 co tam mám teď :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ten sprchový balzám od YR mám v cestovním balení, ale ještě jsem ho nezkoušela, takže se na něj docela těším. Jinak teď používám kávový sprchový gel od YR. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo nikdy mě nenapadlo, používat ke sprchování něco jiného, než sprchový gel :D ale určitě ty olejíčky a balzámy mají něco do sebe :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)