sobota 19. května 2018

GLANC BOX, BOX FOR MEN a DM BOX - jaký byl obsah?

Ano ano. Už delší dobu jsem nepřidala článek. Nestíhám. Bohužel byly nyní nějaké věci přednější než virtuální prostředí. Dnes jsem si konečně chvíli našla a rozhodla se, napsat vám článek. Bude se týkat tří boxíků, které jsem za poslední dobu měla možnost rozbalit a vyzkoušet. Boxíky, které zde uvidíte, budou následující:

  • Brandnooz box - GLANC BOX
  • Brandnooz box - BOX FOR MEN
  • DM drogérie - DM BOX
Na úvod bych ráda zmínila, že první dva boxíky od Brandnooz jsem měla možnost otestovat za velice nízkou a symbolickou cenu. Dm boxík jsem si sama ulovila i zaplatila. A velkým překvapením pro mě bylo, když jsem někde slyšela, že boxů bylo snad jen okolo 25? Je to vážně pravda? Já jsem objednávala velmi rychle, jelikož jsem v emailu měla napsáno, že bude box dostupný od 9:00. Objednala jsem hned v 9:01 - jeden a v 9:02 druhý pro mamku. Jsem moc ráda, že jsem to stihla, protože ten obsah... no uvidíte sami!

GLANC BOX
Glanc box mě tentokrát velice mile potěšil. Našla jsem v něm mix produktů do domácnosti i pro své tělo, což je bomba. Věc, ve kterou jsem tajně doufala, je tělová mycí pěna do sprchy od Dove, kterou jsem zde vážně našla a ještě v překrásné variantě se skvělou vůní! Další, co mě hodně potěšilo je Sidolux na prach, který jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Ubrousky Savo jsou super na wc, které s nimi umývám a otírám ráda, takže další super kousek. No a krásný pidi krém na ruce a Silan vonné perly? To je pecka! Tekutý písek se doma nikdy neztatí. Barvy na vlasy jsou ve dvou variantách, takže fajn, že si může skoro každý vybrat a tu druhou třeba podarovat dál. Domestos do wc využije nejspíš každý a vonné perličky jsem si zkusila pověsit do malé místnosti na wc. Jediná nevyužitá věc je bohužel kapsle do myčky, protože myčku nemám. Za mě tedy tento box hodnotím 5/5.


BOX FOR MEN
Přítelovi se v boxu nejvíce líbily oříšky v koření, které jsou prý ale mega moc pálivé! A asi úplně top pro něj byl kečup s barbecue, který je výborný! Dále se mu líbilo také pivo, energy drink a docela i deodorant a sprchová pěna. No jo, chlap to tolik neocení, jako my ženské. Já jsem z té pánské sprchové pěny nadšená! Gel na vlasy nevyužije, ale někomu ho podarujeme. Fazole se využijí vždy a vzorek sebamed asi půjde někomu do balíčku. Masku na přítele zkusím naplácat, protože já Freeman masky miluju a byla bych ráda, kdyby si i přítel občas dal masku pro lepší pleť, tak snad se mi to podaří! Hodnotíme 4/5.


DM BOX
DM box byl tentokrát velkým překvapením. Našla jsem v něm holící strojek, který je i jako zastřihovač, což je produkt, který jsem v boxu určitě nečekala a produkt, který mi vyrazil dech. Když jsme u žiletek, fajn je také nástavec s náhradní holící hlavicí pro muže, kterou přítel využije. Moc mě potěšil kuličkový deo od Weledy, produkt od Nivea a Dermacolu. Ten však asi někomu pověnuji, protože mám jiné oblíbence z pleťových krémů. Masky od Garnieru mám moc ráda, takže super! Stejně tak tyčinky od DM BIO či spreje od C-thru. Pero na nehtovou kůžičku asi využiju, ale nějak mě nenadchlo. A krém na ruce, to je velmi zajímavá novinka! Celkově hodnotím 5/5.


JAKÝ BOX SE VÁM LÍBÍ NEJVÍC?

*boxy Glanc box a Box for men jsem dostala díky spolupráci za zvýhodněnou cenu www.Brandnooz.cz


6 komentářů:

  1. Mít možnost kupovat boxy za menší cenu tak si je beru asi taky. Za plnou cenu mi přijdou drahé.
    http://www.v3ronikalife.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    Glanc box mám doma taky zrovna jsem ho dofotila. Brandnooz box for men jsem si nebrala, protože bychom to doma pravděpodobně nevyužili (nyní, když jsem viděla obsah, tak mě to jen utvrdilo:-). Ale mrzí mě ten DM box, mě žádný email nepřišel, jinak bych o něj taky bojovala. Produkty v něm vypadají dobře. Škoda, tak třeba příště:-) Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla jen box pro muže. Spravedlivě jsem podělila syna i manžela. A vzorečky jsem si nechala já. Celkově spokojenost. Glanz box mi přijde lepší průměr, ale tedy DM box bych brala.
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)