středa 1. srpna 2018

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ČERVENEC 2018

A je to tu. Máme tu začátek dalšího měsíce a to je srpen. To to utíká. Léto je skoro pryč a za dveřmi už je podzim. Co mě hodně překvapilo - a nebo nepřekvapilo v posledních pár letech? - je to, že třeba v Kiku už v polovině července byla nachystaná podzimní kolekce na prodej. No, pro mě jedině dobře, protože na podzim si kousky, které se mi líbí koupím zase ve výprodejových koších za pár korun. Ale dávat do obchodu podzim už v polovině července mi přijde trochu přehnané. Nicméně koncem srpna si budu i já trochu užívat přicházející podzim, protože si sednu k Aliexpressu a objednám si různé druhy listů na své podzimní věnce, které dělám každý rok. Na to už se moc těším. Musím to objednat už takhle brzy, protože někdy je doručení zásilky na déle a ráda bych věnce dělala na podzim a ne před Vánoci.. :D Ale dost o podzimu. Vrhneme se na spotřebovance za červenec!


1. ELMEX ZUBNÍ PASTA - Nejlepší zubní pasta, kterou si kupuju stále dokola. Vždy když mi něco vadí na dásních, sáhnu po ní. Nebo když mě zrovna nezaujme jiná pasta, třeba nějaká novinka, je jasné, po které v regálu sáhnu. 

2. DERMACOL TEKUTÉ MÝDLO BELGICKÁ ČOKOLÁDA - krásně vonící tekuté mýdlo, které bude vonět především těm, které mají rádi vůni Arabesek.. Je to přesně ta krásná vůně.

3. INGRID COSMETICS BARVA NA VLASY N 2,3 - Barva na vlasy, která mě hodně překvapila. Jsem zvyklá, že si koupím klasickou hnědou z drogerie a na vlasech mám černou. Koupím si tmavě hnědou a mám černou. Koupím si středně hnědou a mám černou. Je to tak. Skoro každá barva mi vždy chytne do černa. A tak jsem s tím počítala i u téhle. Nicméně barva mi chytla do krásně přirozené hnědé, což jsem vůbec nečekala a tak jsem byla zprvu i trochu zklamaná, protože jsem chtěla vlasy hodně tmavě hnědé až do černa. Když jsem barvu smyla, neviděla jsem skoro rozdíl. Ale když jsem je nechala uschnout, opravdu byla barva krásně přirozeně hnědá a hezky mi sjednotila barvu vlasů. Takže za mě nakonec super a pokud chcete barvu opravdu hodně podobnou té, co je na obrázku, jděte do ní!



4. PAPAYA PLÁTÝNKOVÁ MASKA NA OBLIČEJ - Jedna z nejpříjemnějších masek na obličej, které jsem kde měla. Když jsem ji otevřela, tekla z ní hodně tekutina, tak jsem ji vyždímala do umyvadla. Následně jsem ji nanesla na obličej. Krásně k obličeji přilnula, jelikož byla skvěle tenká. Hezky obličej chladila a to po celých 15 minut. Nepálila, nebyla nepříjemná a příjemně voněla. Obličej byl trochu víc hydratovaný. Ale pocit z masky na obličeji byl asi nejlepší ze všech plátýnkových masek, co jsem kdy měla. Super. 

5. BALEA REGENERAČNÍ PLÁTÝNKOVÁ MASKA NA OBLIČEJ - Klasická plátýnková maska na obličej. Byla taky příjemná, ale na obličeji nedržela tak dobře jako ta předchozí. Jinak mírně štípala. Obličeji taky něco málo dala. Ale zázrak to nebyl. 

6. VOLLARÉ PEELING A MASKA NA RUCE - Skvělý výrobek, ze kterého jsem nadšená. Jedná se o peeling a masku na ruce. Nejprve jsem si ruce opeelingovala. Následně nanesla masku, která vystačila na hrubou vrstvu a dala ruce do přiložených rukavic. Nechala jsem působit 15 minut. Ruce byly opravu příjemně hydratované a bylo to vidět i následující den. I po umytí rukou byly stále hebké a vláčné. Super.



7. ASTRID BEAUTY ELIXÍR DENNÍ KRÉM - Za mě nejlepší krém na obličej, který jsem kdy vyzkoušela. Velmi příjemná hutnější konzistence. Výborně se roztírá, krásně hydratuje a zanechává velice příjemný pocit na pleti. Mám už po druhé a koupím znovu. Topka!

8. CIEN WILD ROSE KRÉM NA OČI - Tohle nebyla dobrá volba. Krém jsem dostala od mamky a tak jsem ho vyzkoušela, jelikož ona ho nechtěla. Nic moc. Krém byl hodně tekutý. Mírně mě od něj pálily oči a nebyl mi vůbec příjemný.

9. ALVERDE BALZÁM NA RTY - Velké překvapení! Hodně příjemný balzám na rty, který takřka omažitě krásně hydratoval a zanechal rty hebké. 


10. GOLDEN ROSE MIRACLE LASH ŘASENKA - Nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Jak je vidět i podle spotřeby. Určitě si jí koupím zase (až dopotřebuju tu, co mám už doma otevřenou) :D Stojí pár korun a dělá stejný efekt jako Maybelline - Lash sensational. 

11. MISS SPORTY STUDIO LASH ŘASENKA - Řasenka s dobrým kartáčkem, který mi krásně prodlouží a pročeše řasy. Bohužel já jsem zvyklá, dávat si více vrstev. A pod touto řasenkou řasy postupně každou vrstvou klesají a slepují se.

12. ESSENCE MAKE ME BROW - Nejlepší gel na obočí, který jsem vyzkoušela. Mám už asi třetí balení a koupím určitě znovu. Zrovna se na něj chystám. Krásně pročeše a má přirozenou barvu. 


13. RIMMEL PUDR STAY MATTE - Fajn pudr, který už mám asi po osmé. Když nevím co vzít, vezmu tento a nikdy mě nesklame. Dokonce jsem si ho jednou rozbila a poté si ho i opravila. 

14. GOLDEN ROSE LIQUID POWDER MAKEUP - Příjemný makeup, který středně kryje, nedělá na pleti masku a vypadá přirozeně. Hezky se roztírá a zanechává pleť matnější.

15. YANKEE CANDLE BERRY TRIFLE - A nakonec jedna nekosmetická věc a to má první svíce od Yankee Candle. Na první svíci jsem si vybrala tu nejlepší vůni. Od zapálení do deseti minut nádherně provoní velkou místnost a následně i ostatní místnosti. Voní velmi intenzivně, sladce a krásně. Koupím znovu!


Který kousek vás zaujal a který jste vyzkoušeli?



10 komentářů:

  1. Vypadá to moc dobře! :) taky teď spotřebovávám kosmetiku♥

    OdpovědětVymazat
  2. Fíha, Golden Rose riasenku som ešte ani nikde nevidela a som prekvapená. Pozriem na ňu.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujala mě ta papaya maska, ta musela být určitě fajn, miluju masky :) Alverde balzám mám taky a je super a pudr od Rimmel jsem si dříve taky pravidelně kupovala :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Nič z týchto produktov som ešte neskúšala, ale papájová maska na pleť ma naozaj zaujala a rada by som ju vyskúšala. :D ;)

    Krásny večer prajem. :)
    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem řasenku - za mne taková průměrná (nějak extra neprodlužuje), ale za ty peníze (stojím tuším kolem stovky) to úplně špatný kup není
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)