pondělí 24. září 2018

DALŠÍ VYZKOUŠENÉ PRODUKTY OD ZNAČKY SALOOS - PEELING, KAPKY A BALZÁM



Dnes vám ukážu kousky, které jsem dostala od Saloos k vyzkoušení. Však tuto spolupráci u mě už znáte. Saloos je pro mě upřímně taková "nudná" značka, co se týče obalů. Nezaujaly by mě a sama od sebe bych se nikdy v minulosti po této značce nekoukla. Ale od doby, co se Saloosem spolupracuju a vyzkoušela jsem už skoro celý jejich sortiment - nebo alespoň velkou většinu produktů - mohu upřímně říci, že i když obaly nejsou nic extrémně lákavého, co na vás z dálky křičí abyste si to vzali, je to kosmetika kvalitní a se skvělým složením. Na testování jsem si tentokrát vybrala tělový peeling s vůní čokolády, grepové kapky a levandulový balzám.

SALOOS TĚLOVÝ PEELING ČOKOLÁDA
Je to klasický tělový peeling, který obsahuje taková hrubší zrníčka. Jelikož ve složení najdeme oleje, peeling není vysušující a nezanechává nepříjemně napnutou a vysušenou pokožku. Opravdu dobře pokožku těla exfoliuje a zanechá ji jemnou a hebkou. Vůně je velmi příjemná a není to žádná chemická čokoláda. I když se přiznám, že i "chemická" čokoládová vůně je mi v kosmetice sympatická a mám ji ráda. Celkově bych peeling doporučila. I když jsem na používání těchto produktů - jako je peeling - líná a používám je opravdu jen občas, když se donutím, je to pak o to lepší pocit.

SALOOS GREPOVÉ KAPKY 
Kapky jsou extraktem z grepových jader. Je to přírodní doplněk stravy. Má antiseptické a antibakteriální vlastnosti. Také mají desinfekční účinky a obsahují vitamíny C a B. Podporují přirozená detox organismu, posilují trávení a pomáhají zvyšovat imunitu. Toto je něco málo z popisu produktu. Kapky nemají skoro žádnou chuť. Samotné jsem je tedy nezkoušela. Ale když jsem si je nakapala do sklenice vody, nepoznala jsem, že tam jsou. Ráda něco dělám pro své zdraví a tak jsem kapky užívala a myslím si, že v tomto začínajícím podzimním a zimním období se to hodí. Zejména na to zvýšení imunity. 

SALOOS LEVANDULOVÝ BALZÁM
Pokud jste milovníky levandulové vůně, musíte si od Saloosu zaručeně nějaký kousek s touto vůní pořídit. Mají tak krásnou a příjemnou levandulovou vůni, že to ani není možné. Jedná se o překrásně vonící a hodně mastný a hutný balzám. Já ho používám v menším množství jako pleťovou masku a to zejména když mám extra vysušenou pleť. V zimě jsem používala měsíčkový balzám od Saloos a o tom jsem vám dokonce i psala a byl to zázrak! Takže používání tohoto balzámu plánuju i v průběhu letošní zimy, abych měla krásně hydratovanou pleť. Balzám se dá skvěle využít i na hodně vysušená místa na celém těle a nebo jako maska na ruce či nohy. Zajisté budete nadšeni tím, jak krásně dokáže ruce i nohy hydratovat.



Znáte nějaký z těchto produktů? Jaký je váš nejlepší doplněk stravy na podzim a zimu, abyste nebyli nemocní? Používáte něco? Podělte se se mnou o vaše tipy! 

www.SALOOS.cz

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)