pátek 28. září 2018

GLANC BOX ZÁŘÍ 2018 - BABÍ LÉTO A BEZVA OBSAH!

Musím si vám na začátek tak trochu postěžovat, jelikož jsem nestihla objednat si DM box. Protože nemám facebook, sleduji ho jen občas - cca jednou za 4 dny - a dívám se na veřejnou stránku DMka, abych stihla další DM box. Kontrolovala jsem to pravidelně jak na této stránce, tak i na stránce DMka, abych ho stihla. Obsahy boxů se mě i mamce líbí a tak jsem byla připravená boxy objednat. Doposud se mi to vždy povedlo a všechny boxy jsem si stihla 2x objednat. Jeden pro sebe a jeden pro mamku. No ale co čert nechtěl, dívám se na youtube a vidím tam, jak někdo rozbaluje nový DM box! To vám povím, byla jsem docela dost naštvaná, protože i když to pravidelně kontroluju, nějak mi to muselo uniknout a o prodeji boxu jsem nevěděla. Achjo. Takže tento box jsem bohužel nestihla. Škoda. Myslím si, že je docela škoda, že DMko neposílá emaily - o tom, že bude DM box k dispozici. Vím, že email jsem dostala já i spoustu dalších jen poprvé, když box vytvořili. Ale v dalších dvou případech ne. To je docela dost velká škoda. Když můžou zasílat tolik reklamních emailů, ten jeden o boxu by je asi nezabil. Nebo vám přišel a nepřišel zase jen nějaké části lidí?

Dnes se ale podíváme na obsah Glanc boxu, na který jsem se moc těšila. Obsah mě tentokrát velice příjemně překvapil. Co jsem si všimla hned jako první je to, že udělali novou barvu krabice. Glanc box byl většinou, co si pamatuju, vždycky fialový. Tentokrát jsem ale dostala rudou-vínovou krabici, která se mi upřímně asi líbí víc. Takže za mě krok k lepšímu. A k začínajícímu podzimu se tato vínová barva taky velice hodí. A co bylo obsahem boxu?

  • FREEMAN peeling na obličej - grep 39,90 Kč
  • GARNIER banánová maska na vlasy 179,90 Kč
  • BLISTEX lip brilliance balzám na rty 109 Kč
  • BLISTEX raspberry lemonade blast balzám na rty 59,90 Kč
  • BREF perfume switch WC blok 59,90 Kč
  • PERSIL premium duo-caps kapsle na praní 99 Kč
  • DOVE anti-stress sprchový gel 89,90 Kč
  • KAMIL sprchový gel - citron a podmáslí 30 Kč
  • SIGNAL long active nature element coco white zubní pasta 53,90 Kč
  • BOROTALCO active, roll-on 99 Kč

Jelikož platím za box jen symbolickou částku v rámci spolupráce, už při vybalení prvního kousku - což je blistex lip brilliance - se mi tento box "zaplatil". Zhruba za cenu tohoto jednoho kousku mám zaplacený celý box. Což je úžasné. Pokud správně počítám, cena produktů v boxu je v hodnotě 820 Kč, skvělé! Obsah se mi tentokrát velice líbil. Upřímně mě docela překvapilo, že tentokrát byl box hodně lehký, Jsem zvyklá, že je v boxu hodně pracích gelů a nebo aviváží a je těžší. Tentokrát byl ale lehoučký, takže jsem předpokládala, že s žádnou aviváží asi počítat nemůžu. A tak to i nakonec bylo. 


Z produktů mám velkou radost. Skoro všechny využiju, některé daruju a myslím si, že potěší. Největší radost jsem měla z banánové masky na vlasy, kterou jsem zkoušela ze vzorečků a zanechala vlasy lesklejší a jemnější, ale žádné další "zázraky" jsem neviděla. Tak mám příležitost vyzkoušet ji lépe a třeba ještě změním názor. Persil duo kapsle jsem si plánovala pořídit, takže je skvělé, že je mám a můžu je vyzkoušet. Stejný případ je pasta Signal, kterou jsem si chtěla pořídit. Sice tu avokádovou, ale i tak jsem ráda, že mohu nějakou z této řady zkusit a ušetřím. Co se týče balzámů na rty, ty asi dám do balíčků na Vánoce a stejně tak sprchový gel Kamil. Zrovna jsem nějaké balzámy na rty chtěla dokoupit, tak už nemusím. Borotalco možná někomu přenechám, možná zkusím, uvidím. Dove si taky možná nechám a nebo ho přenechám mamce, která Dove miluje, uvidím. A zbývá nám tu Bref do záchodu, který určitě využiju a peeling na obličej, který opět asi nechám do balíčku, protože aktuálně peeling mám. Jsem velmi spokojená! Doufám, že do Vánoc ještě nějaký box bude, ráda bych měla nějaké překvápko ještě před Vánoci. A nakonec bych vám ještě ráda ukázala nadšení kočky a to pokaždé, co přijde brandnooz box či glanc box. No uznejte sami. Kočka a krabice je nerozlučná dvojka. Navíc sláma, která je v boxu, je pro moji kočku úplným zázrakem. Minule ji stihla vytahat a rozházet po celém obýváku a to i do těch nejmenších koutů. Byla to sranda pro kočku, ale už menší pro mě, když jsem to musela uklidit.. ale co bych pro ni neudělala, když měla takovou radost z toho, že si vzala kus slámy a vozila se po něm předními packami po klouzavých parketách.. no jo. Kočka! Box bych zhodnotila 5/5. 


www.BRANDNOOZ.cz



16 komentářů:

  1. Kočička je boží, lilly že? :) tenhle box vypadá fakt skvěle narozdíl od těch předešlých takže do dalšího jdu taky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah je fakt super! Mě se taky nejvíc líbí plné balení banánové masky od Garnieru. Mám už druhé balení a jsem spokojená :) A tu novou pastu od Signalu musím určitě vyzkoušet.
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  3. Glanz boxy bývají většinou dobré. A tenhle taky nezklamal. Využiju fakt všechno (akorát pleťových masek a peelingů mám doma nějak moc a moc je nevyužívám)
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. Z toho si nic nedělej, na Slovensku ani neupozorní a dají jen oznam, že je v prodeji, takže má štěstí jen ten, kdo je zrovna online, protože během 15-ti minut je vyprodaný. Obsah Glanc boxu se mi tentokrát moc líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Ako vidím, box obsahoval kopu skvelých vecí :) Mňa by veľmi potešila Freeman maska, pleťové masky milujem a práve tie od Freemana sú skvelé!

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. To je fakt parádní obsah :-) tu kokosovou pastu jsem si koupila před pár týdny a od té doby nechci jinou :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Ten box vyzerá super! :)
    xx Mon
    https://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem podzimní DM box neulovila, nejdřív mě to hodně mrzelo, ale když jsem viděla jeho obsah, tak už mě to ani tolik neštve, letní box měl mnohem lepší obsah :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)